Saturday, June 9, 2007

Kolkilla vaan riehutaan <3... =)... B)... :'(... :D!


Joo Kolkilla tässä nyt riehutaan Virtua Tennis 4:sen ja GoW:in äärellä edestakas <3... =)... B), mutta blogata ei pahemmin huvita/kerkeä :/, entäs sitten kun on tusina peliä :x, ei kai blogi kuole :o... :'(, no eihän se :), kuhan vähän hiljempana nyt vaan on :)... :'(, joopS :p... :D! No mutta, joo :p... :D, eipä kai tässä sitten muuta :)... :/... :'(, ilta/yöpalan ja ohjelmien kautta taas pelaa <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


We need a resurretion potion =)... B)... :'(... :p... :D!

#&%£$!* hu4ra katkas pelin :'(, TSII-SUS :|?!?!?


Just oli HEMMETIN hyvä peli (nelinpeli sellanen) ja loppumaisillaan oli jo mun/meidän johtaessa yhdellä pisteellä (mikä on aika paljon tenniksessä ;)... :p... :D) niin meni sit pälliH katkasee sen keskenkaiken :'(, VOI VIT :|?!?!? Noh, eiköhän noita tommosia pelejä tuu vielä monta vastaan =), mutta toi oli ensimmäinen "kunnollinen" (HEMMETIN tiukkaa oli kokoajan ja jotain 5min palloralleja <3, aikasemmin kun on tullut murskavoitto tai murskahäviö, n. max 2min ralleilla...) ja kesken päätty :'(, TSIIIIIIIIIIIiiiiiiiiii-sus :|?!?!? Tais tulla puput pöksyyn, MOTHAFUCKING COWARD :|... :/... :D?!?!? No mutta, kohta taas pelailee <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


V|tun pupupöksy pälli katkas kesken kaiken :'(, TSII-SUS :|?!?!?

GoWia pelaa <3...


Joo eli GoW:in nettipelit vaan käyntiin ja ownailee <3... =)... B), ensimmäistä kertaa :o... :x... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D, näkymisiin...


AWESOMEEEEEEEeeeeeeeeH =)... :p... :D!