Friday, December 7, 2007

7. "Kaikki, IHAN kaikki (:p... :D)" luukut <3...


ssssssssssssss

It's DA weekend <3, FUCK YEAH B)!


Mutta mitä -PIIP- (:p... :D) jostain viikonlopusta :|... :x, WAHT :o?!?!? No VIHDOIN ja VIIMEIN postilaatikosta pamahti uusi(n) bannerini *SYDÄN*, Nakkiksen tekemänä =), kiitokset näin julkisestikkin (:p... :D) siitä/tosta :), ite kun en sitä sittenkään jaksanut tehdä :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Ainoa vaan että yks pieni muokkaus tohon pitää vielä tehä :/... :'(, jonka voisin itekkin tehdä =)... :saint:... B), mutta sitten mun "pitäis" lisätä tonne blogi selostukseen "Nakkiksen (Nakkikala) tekemä ja mun muokkaama..." shitti (:p... :D) tieto |O, joka vie vaan turhaa tilaa :|, eli :'(..., joopS :p... :D! Joo ja pamahti sitten bannerin(i :p... :D) tekijä Nakkiksestamme, kuten parista muusta, (junior) mode :x, mutta joo, ei kiinnosta tosta tapahtumasta puhua sen enempää |O... Mutta viikonlopusta taas =), siitä TOD kiinnostaa puhua *SYDÄN*, FUCK YEAH B), varsinkin sen herkuista :saint:, joopS :p... :D! Eli, noh, selostuksiin =)... :saint:... B)... :p... :D!


Apetit Bolognese ja Ristorante Mozzarella pizza(t): Jaa-a :p, mitäpä muuta sitä sanomaan kun FUCK YEAH =)... :saint:... B)...? No eipä kait muuta :)... :/... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Halva Mega Mix: Joo ihan OK salmiakkipussi =), mutta enemmän tää on khyllä lakumainen :/, joten :'(..., joopS :p... :D! No mutta onhan lakumainen (:p... :D) lakukin ihan hyvää :), joten..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Marianne rakeet: Joo ihan onnistunut uutuus tästäkin tuli =), vaikka flopin ainekset oli khyllä ilmassa jokapuolella =)... :'(... :p... :D, mutta, noh, hyvä näin :saint:, varsinkin kun nää on hemmetin tai ei nyt nyt hemmetin :/, mutta..., joopS :p... :D, hyviä =)! Joo eli suositeltava pussi siis EHDOTTOMASTI *SYDÄN*, vielä kun nää kestää aika kauan =), varsinkin kokoonsa nähden :saint:, joten =)..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Riesen:
Joo viime keskiviikoltahan (Tiltissä ja Bloggerissa) nämä on :), eli jämät on vaan enään jäljellä :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D... :'(! Joo ei voi kun tosiaan ihmetellä miks V|TUSSA (:p... :D) nää on poistunu monesta liikkeestä :x... :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :|... |O... :'(! No mutta onneksi on tosiaan pari paikkaa tiedossa mistä näitä saa :saint:, jonne voisikin nyt mennä =)... :'(... :x, no noi alkaa olla jo ihan lopussa :ashamed:... :'(... :p... :D, eli kohti tuntematonta (:p... :D) paikkaako matka vie B), jaa-a :saint:, joopS :p... :D!


Limut:
Jep jep, "joulu" colaa sitä vaan tässä vedellään =)... :saint:... B)... :p... :D, kuten paria muutakin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo khyllä, jälleen kerran |O... :p...:D, taas...

Da Weekend candies -kuva!

Edit. Banneri "korjattu" Nakkiksen toimesta =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


...TOD kelpaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Perjantain typy!


ÖÖÖöööh, WTF :o... :p... :D?!?!? Joo ei muuta kun suoraan vaan...


Nonih, sekin sitten selvisi =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta taas sitä vaan seistään tumput suorana noitten pikkupoikien tapaan :x... |O... :p... :D, tota lasia vaan pa5kaX ja panot päälle =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Tai voisihan sitä vähän aikaa ton strippausta kattoa lasin läpi =), mutta vaan joku 30sec :saint:, sitten...


...mennään lasin läpi väkiPAKOlla (:p... :D) ja =)..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!