Monday, February 12, 2007

Philips "DVDR3450H" Bourne <3... =)... B)... :D!


Joo näytti/muistutti khyllä niin hyvältä leffalta toi The Bourne Identity - Medusan Verkko että khyllä se on nyt talteen saatava (niin ihan levylle, mihinkään kovalevyyn luota ja muutenkin :|... :/... :'(... :D)... Joo eli khyllä toi shitti Kissi nyt saa vaihtoon mennä ja tallentavaa kovalevy DVD:tä tänne <3... =)... B), jos sekään sitten edes kelpaa :/... :'(... :p... :D, no eiköhän koska khyllä tässä jossain vaiheessa hankkii sen parhaan eli tallentavan digiboxin <3... =)... B), mutta tartteehan sekin tallentavan DVD:n jos leffoja haluaa talteen :/... :'(... :D, mutta kovalevyllinen on khyllä aika turha enään sillon :/... :'(, mutta nyt TOD välttämätön <3, mitään levyjä ala enään vänkslää :|, EN TOD!
Joo ja kuvassahan näkyy sopiva ehdokas =): Philips DVDR3450H <3... =)... B), YEAH :D! Joo eli eiköhän toi tässä lähiaikoina tulla hankkimaan/vaihtamaan :), varmaan jos ens viikonloppuna =), kattoo nyt, mutta Philips Bourne (:D) on saatava talteen (levylle) ja HETI :|... <3... =)... B)... :D!



Philips "DVDR3450H" Bourne =), EHHEHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!

Päivän ohjelmat!


Joo voisipa päivän ohjelmista pölistä, tai lähinnä vaan The Bourne Identity - Medusan Verkosta =), jota en nyt khyllä jaksa arvostella enkä edes tänään katsoa :'(... :D, mutta kovolle menee ja sitten kun uudestaan ollaan katottu niin arvostelua vaan <3... =)... B), YEAH :D! Joo eli TOD suositeltava leffa khyllä on =), ellei mielipide ole muuttunut :/... :'(... :D, mutta tuskimpa <3... Joo eli nättiä mättöä luvassa hyvällä ja mielenkiintoisella juonella =), TOD kannattaa kattoa <3... Joo mutta tuleehan sieltä muutakin kuten Huippumalli haussa (ihan hyvä ohjelma :)...), Kovan onnen kundi (no aika saman tasonen ollut kokoajan :/, eli ihan hyvä :), mutta ei nyt kovin erikoinen :/...), Täydelliset naiset (kauden viimeinen jakso :'(, mutta varmaan HEMMETIN hyvä =)...), L-Koodi (no aika tylsä :/, mutta ihan katottava :), varsinkin nakuilut =)... :D) ja Kylmä "Adebisi" Rinki (no khyllä tää parhaimpiin sarjoihin kuuluu =), vaikka Prison Breakelle häviää :'(... <3... :D)! Joo eli ihna hyvä ohjelma päivä =), erityisesti jos Medusan verkko :), varsinkaan jos ei ole nähnyt =)...


Ei muuta kun kattelee, khylläkin kovolta muita :'(... B)... :D, mutta myöhemmin sitten noita =), paitsi Medusan verkkoa :'(, mutta se sitten joskus =)... :D!

Päivän auto ja mies <3... =)... B)... :'(... :D!


Joo siinäpäs ne komeilee :), niin tai auto, ei tossa miehessä niin paljoa ole :x, kun vertaa edellisiin (missä olen minä) <3... =)... B), EHHEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo mutta hiAno Audi (vai onko se edes :D... :ashamed:, varmistetaan: no onhan se B)... :D) tosiaan, khyllä kelpais mennä kaahastelemaan, Hulkki vaan kyytiin konepellille ku kiihdyttää tosta 1-100km/h 6 sekunnissa ottaen Hulkin siihen konepeltiin B)... :D!


Tiukka valinta kumman ottaa :/... :'(... :D, vai molemmatko =)... B)... :D!

Vuosi sitten "12.2.2006" kertausta <3...


Joo taas aika kerrata tätä TOD LOiSTvaa blogia <3... =)... B)... :D! Joo vuosi sitten tälläistä <3... =)... B)... :D:

PS.Tiltissä ja Bloggerissa!


Joo pikkuhiljaa se naama alkoi jo paljastumaan ja on kokoaika enemmän <3... =)... B)... :'(... :D, mutta silmiä ei koskaan :|... B)... :'(... :D! Joo mutta eipä sitten ykköseksi tolla nousta :'(, mutta myöhemmin sitten helposti <3... =)... B), mutta olihan tosta apua nousussa :), kait :/... :'(... :D! No mutta ainoa blogaus toi sitten oli ku Matskulla (mistä kuvakin...) lähes kokopäivän oli :)... :'(... :D, mutta seuraavana päivänä sitten blogailtiin ku ammattilainen <3... =)... B)... :D, mutta siitä huomenna sitten...


Silmiä ei KOSKAAN :|... B)... :'(... :D!