Saturday, September 22, 2007

Mikäs herätessä ja...


...mennä kehumaan kajareita(ni) =) (kuvan pursutessa yli reunojen B)... :p... :D), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tännekkin kehuntaa =), suoraan chatistä tietenkin B)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D:


"AAAaaah, mikäs sen mukavempaa kun pirteänä herätessään tulla kehumaan omia kajareitaan, AIJAI... Joo eli EHDOTTOMASTI kannattaa hankkia Logitech Z-5400, aivan mahtavat kajarit! Äänessä ei mun mielestä ole mitään vikaan, varsinkaan bassossa jolla voi kirjaimellisesti rikkoa ikkunat jos niin haluaa! Ja kajarit on entistä paremmat uuden koneen paremmalla äänikortilla (joka sekään ei khyllä ole mikään huippu, joku integroitu), niin verrattuna edelliseen eli kannettavaan jossa käytin yhtä (nyt kolmea) 3,5mm liitintä. Mutta silläkin (kannettavalla) toi toimi LOiSTavasti, puhumattakaan nyt... Mutta entä sitten kunnon äänikortilla, johon ton voisi (jos voi, eiköhän) liittää optisella (joita löytyy kaksi) tai koaksiaalisella, taitaisi olla vielä parempi, ainakin äänikortin takia (niin verrattuna mun integroituun)! Eli liittimiä tosiaan löytyy ihan mukavasti, otetaampa verkkokaupan lista tähän:

- Sisääntulot: Kaksi optista ja koaksiaalinen digitaalisisääntulo.
- Analogisisääntulo 3x3,5mm liittimillä (6 kanavaa)
- Analogisisääntulo 3,5mm liittimellä esim.kannettavaa CD-soitinta varten (stereo)
- Kuulokeliitäntä

Joo eli toisinsanoen saat tän tietokoneeseen (pöytikseen ja kannettavaan, vaikka samaan aikaan kuunnellen molempia jos niin haluat), kahteen optiseen kuten vaikka digiboxi ja pelikonsoli ja koaksiaaliseen eli vaikka DVD:hen! Ja äänilähteen vaihto sujuu kätevästi mistä haluat (kuten vaikka mukavasti sängyltä) kaukosäätimellä, tai itse vastaanottimisesta jos niin haluat (kaukosäätimen ollessa kateissa tohon pitää joskus turvautua), mahtavaa! Ja hintaa on vain, noh, eipä näytä enään löytyvän 199€:lla verkkokaupausta, joten pikkasen kalliimmalla vaan 242€:llä Jimm's PC:stä, tai khyllähän toi löytyy hintaseurannasta näköjään vähän halvemmalla... Niin ja olishan vielä samat langattomattona, mutta se ei taida enään sopia hintahaarukkaan, jos edes nämäkään!"


Joo eli todellakin kannattaa nämä hommata, vaikka sit pienellä säästämisellä jos et vielä voi! Lähdenkin tästä kattomaan TV:tä herättäen naapurit tolla seiniä ja ikkunoita värisyttävällä bassolla, ellei tää 50 Centin huudattaminen sitä jo tehny! Tee samoin, TOD!"

Ja kohtapuolin leffateatteriin kattomaan Rush Hour 3 =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Go fifty, GO FIFTY, It's y'all (:p... :D) birthday, we gon' par..., joopS :p, EHHEHEEEEeeeeee :D!