Tuesday, February 6, 2007

Stel Stoal Stoalen <3... =)... B)... :D!


Joo sinne loppu sit ohjelmat (Prison Breaket ja Shieldit) sekä mässyt :|... :/... :ashamed:... :'(, no ei sentään :x, niin mässyt :'( (<---hikipisara :D), ohjelmat khyllä loppu :'(, mutta mässyä jäi yli puolet vielä <3... =)... B)... :whistle:... :'(... :D! Joo mutta nyt se on sitten aika mennä nuQ :|... :'(... :D, mutta läheneepä viikonloppu nopeammin <3... =)... |O... :x... :'(... :D! Joo mutta ketjuissa pitää vielä käydä <3... =)... B)... :D, pitää ennakko julistaa (vielähän voi vaikuttaa ;)...) Mastakilla voittajaksi että pistää sitte huomenna uuden aiheen jos ehtii/jaksaa... Niin ja pitäähän tosta Prison Brakesta valittaa :x, no miksei jättänyt tota 1.kauden vikaksi jaksoksi :|, eipä pahemmin kiinnosta mitä tapahtuu ton jälkeen :o... :x, niin yhden jakson verran (vika jakso kun on 1.kautta...), tietää (no mä khyllä tiedän tarkalleen B)... :D) että jää kesken tai ne joutuu takas tai jotain muuta tyhmää :/, ois TOD pitänyt 1.kauden tohon jaksoon loppua :|, TOD! Niin ja mitä otsikkoot :p, no varastin ton kuvan joltain B)... :ashamed:... :'(... :D!


Stel Stoal Stoalen, TÄYDELLISTÄ enkkua =)... B)... :whistle:... :ashamed:... :'(... :D!

Khyllä G25 <3...

Joo kävimpä sitten suosittelemassa G25:sta (tai Logitech Driving Force Pro:ta, mutta kuka nyt sitä ku on toi :|... <3, HEMMETIN kallis vaan :/... :'(... :D) rattiketjuun (joka khyllä varmaan lukotetaan :/... :'(... :D) <3... =)... B), jota TOD kannattaisi noudattaa ;)... B)... :|... :'(... :D! Joo eipä kai sitten muuta, kuvasta voi kattoa plussat ja miinukset, mutta G25:ssa semmosia (miinuksia...) ole <3... =)... B)... :whistle:... :/... :'(... :D!

PS.Lukkoon menevä rattiketju...


PS.Ompa jännä Prison Break <3... =), EI :x... B)... :D!


HEMMETIN hyvä ratti =)... B)... :D!

Parran "11.vaihe" kasvu <3... =)... B)... :D!


Taas on aika kuvailla parrankasvun vaiheita/vaihetta <3... =)... B), YEAH :D! Joo khyllä toi kieltämättä nätisti kasvaa <3... B)... :D, siihen tuskin kellään on mitään vastaa sanottavaa :|... B)... :/... :'(... :D! Joo mutta tuttuun tyyliin niitä aikasempia kuvia tästä ihailemaan <3... =)... B)... :D:

KUVAT: 1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva, 9.Kuva, 10.Kuva ja 11.Kuva!


Khyllä osaa olla komeaaaaaaaaaaaaaH =)... B)... :/... :'(... :D!

Tiistai pamahti sit mässyineen <3... =)... B)... :D!


Joo tiistaipa se hyvinki :), (yleinen :D) viikonloppumässyjen loppumispäivä :'(, mutta sehän vain meinaa että uutta pitää ostaa <3... =)... B), YEAH :D! Joo ihan mukava kasaläjä tuli ostettua :), Salmiakki Mix uusi sekoitus (hyvää salmiakkia <3...), Rainbow Hedelmä Mix (hyviähän nämä :), niin salmiakin ohella <3, yksinään näillä tee lähes mitään :|... :'(... :D) ja Panda Toffee suklaalevy (hyvää suklaata :), varmaan parasta tommoista =), muita kun ei oikein ole :/... :'(... :D)! Joo khyllä TOD kelpaa <3... =)... B)... :D, vielä kun Shield alkaisi jossa noita mässyttelee eniten niin AIJAI <3...


Tulis jo se Shield että pääsee mässyttelee kunnolla :|... B)... :/... :'(... :D!