Wednesday, February 21, 2007

Lahjojen avaus unelmointi nuQ <3... =)... B)... :D!


Joo tosiaan huomenna sitten pamahtaa plakkariin (:D) 23 vuotta <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta eipä se nyt kovin erikoiselta tunnu :/, ainakaan hyödyn suhteen :'(... :D, paitsi khyllähän niitä K-23 paikkoja varmaan löytyisi jos etsiskelisi =), but no TOD thanx :|... No mutta lahjojahan satelee kun hymiöitä mun blogauksissa <3... =)... B)... :p, EHHEHEEEEEEeeeeeee :D! Joo kuvassahan näkyy jo yksi lahja <3... =)... B), MatoApinan Matskultahan se :), MatoApinan (:D) lahjaa odotellessa :|... :/... :'(... :D! No sovimme että Hulkki hankkii mulle Snakes on a Planen lahjaks ku täällä se jossain vaiheessa katotaan sohvan täristessä pizzojen kera joten sitä odotellessa <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta nyt nuQ :/... :'(, vaikka voisihan sitä 20min odottaa vanhenemistaan <3... =)... B), mutta liian vanha alkaa olee jo valvomiseen :ashamed:... :'(... :D, eli nuQ siis :'(...

PS.On khyllä komeaH ratti <3... =)... B)... :D!


Liian vanha valvomaan :ashamed:... :'(... :D!

Tosiaan vanhalle tilt arviolle tilaa...

Unohtu eilen :ashamed:... :'(... :D!!!

Päivän "Mersu" auto B)!


Joo MatoApina (:D... :ashamed:) tätäkin niin kuumeisesti odottaa niin tässä sit tulee <3... =)... B)... :D! Joo ihan hienohan toi =), vaikka onhan niitä paljon hiAnompia nähty B)... :'(... :D, mutta khyllä kelpaa silti :)... Joo tolla kun saisi huristella pitkin poikin, ööööööööö :D, joo, huristella ois kiva <3... =)... B)... :D!


Joo :/, ööööööööö :D, joo :ashamed:... :'(... :D!

Parran "16.vaihe" kasvu <3... =)... B)... :D!


Joo MatoApina (:D... :ashamed:) kun tuolla kuumeisesti sensuroimatonta kuvaa odottelee niin tässä se sitten on =), nättiH <3... =)... B)... :D! Joo eipä ole taaskaan nimeksikään kasvanut :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta jotain sentään <3... =)... B)... :whistle:.... :'(... :D! Joo mutta aikasemipia vaan kehiin <3... =)... B)... :D:

KUVAT: 1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva, 9.Kuva, 10.Kuva, 11.Kuva, 12.Kuva, 13.Kuva, 14.Kuva, 15.Kuva ja 16.Kuva!


Kai sit pitää alkaa jotain hormoneja vetää =)... B)... :ashamed:... :'(... :D!

Vuosi sitten "21.2.2006" kertausta <3...


Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:


HUOMENNA 22V ...YEAH!!! klo 19:10

Joo tosiaan huomenna sitten täytetään 22 vuotta <3... =), niin vuosi sitten, nyt 23 jo B), YEAH :D! Joo TOD hiAno paintti peukku kuva tosiaan B)... :D, voisikin ottaa samanlaisen taas <3... =)... B)... :/... :ashamed:... :'(... :D!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt iltapalaa ja ohjelmia!!! klo 23:02


Joo iltapalaksi sitten vedettiin pizzaa ja suklaapatukka sekä katottiin Shield ja 24:nen <3... =)... B), YEAH :D! Joo aika kuiva päivä khyllä oli :/, mutta joo seuraavana (synttäripäivänä <3...) sentään jo vähän enemmän <3... =)... B), YEAH :D!


Paintti peukkukuvaa ottamaan =)... B)... :D!

Mässylaatikko täyttö keskiviikko <3... =)... B)... :D!


Joo taas piti hankkia täytettä ku alko jo vähän loppumaan <3... B)... :/... :ashamed:... :'(, YEAH :D!


Joo irtareita (sanoisiko parhaita ku ite saa valita <3... =)... B), mutta vaivalloista :/... :'(... :D) tuli sitten ostettua entisten jämien (:'(... :D) lisäksi <3... =)... B), YEAH :D!


Ja tyhjentäminen jatkuu taas =)... B), YEAH :D!