Thursday, February 1, 2007

Suoraan South Park TimeShiftingin jälkeen nuQ :'(... B)... :D!


Joo tosiaan TimeShiftillä katotaan South Park ettei tartte mitään mainoksia katella B)... :D, mutta sen jälkeen sit nuQ :(, suoraan :'(... :D! No mutta eipä haittaa lähes yhtään, tai sanoisiko YHTÄÄN :o... :x, no viikonloppuH kolkuttaa ovelleH <3... =), TOD LOiSTavaaH! Mutta sieltä se sunnuntai/maanantai pamahtaa sitten HEMMETIN nopeasti :|... :/... :'(, mutta se on sen ajan murheita ;)... B)... :D, nyt/huomenna nautitaan viikonlopustaH <3... =)... B), YEAH :D!


Seuraava blogaus tulee viikonlopulta =), ellen aamulla blogaa :), mutta empä taida kuitenkaan :|... :/... :'(... :D, OUT!

Päivän "The Matrix" elokuva!


No onhan tää TOD klassikkoH =), joka khyllä on aivan ylipuhki katottu :/... :ashamed:... :'(... :D! No mutta kun ekan kerran tämän näki =), AIJAI mitä TOD LOiSTavuutta B)... Alku khyllä oli aika tylsää ja ihmetteli mitein tää on näin kehuttu :/, mutta sitten kun Neo sai "voimansa" niin AIJAI mitä herkkua B)... Aularäiskintä kohtaus kuuluu vieläkin parhaimpiin ja näyttävimpiin räiskintäkohtauksiin I-K-I-N-Ä B)... Ja juonikin on ihan hyvä :), vaikka kesken jääkin :/, mutta jatko-osissa sitten kaikki ratkeaa, mutta ne ei khyllä yllä lähellekkään tän tasoa B), mutta ihan hyviä nekin :), mutta niistä sitten joku toinen päivä... Joo eli yksiä parhaimpia leffoja tosiaan B(, harmi vaan ettei ollut ikää mennä leffateatteriin :/... :'(, siellä nähtynä täähän ois ollu S-A-N-O-I-N-K-U-V-A-A-M-A-T-O-N B), mutta khyllä se sitä oli videoltakin katottuna =), MAHTAVA leffa B), kybä pamahtaa...


Dodging biggienäH =)... B)... :D -kuva!

PS.Joo otan viikonloppuna iteotetun kuvan tosta kohtaa =)... B)... :D!

Edit.
Done =)... B)... :D!


Mun arvosana:
9.5/10

IMDb:n arvosana:
8.6/10


Näkisipäs tän nyt vasta ekaa kertaa leffateattereissa =)... B)... :'(... :D!

Phelit lehti tosiaan pamahti eilen luukusta =)!

Ai miksi taas kirjoitan siitä ja vielä ilman peukaloa kuvalla :o... :x... :'(... :D, noh, tulipahan mieleen että Tilttissäkin (Phelittihän tekee/pitää itekkin) voisi järjestää vuoden paras kansi äänestyksen vuoden lopussa sille tehdyssä ketjussa =)... B)... :D! Joo eli tässä tämän vuoden kannet:


TAMMIKUU:


HELMIKUU:


Joo ei muuta ku äänestää =), niin vasta vuoden lopussa vasta :(, YHYYYYYYYyyyyyyyyyyyyy :'(... :/... :D!


AWESOME ideaH =)... B)... :D!

Parran/finnin (:D) "9.vaihe" kasvu <3... =)... B)... :D!


Taas se on kasvanut <3... =)... B)... :D, mutta ei khyllä hirveästi :/, mutta jonku verran sentään :)... :whistle:... :/... :ashamed:... :'(... :D! No mutta ainakin on jotain kasvanut :x... =)... :D, finni nimittäin :o, TSII-SUS :|... :/... :'(... :D! No mutta eipä hirveästi tommoset haittaa, itseassa ei yhtään :|... B)... :whistle:... :'(... :D! Joo ja aikasemmat kuvat tuttuun tyyliin <3... =)... B)... :D:

KUVAT: 1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva ja 9.Kuva!


Finni sitten tuli parran sijaan :x... :/... :'(... :D!