Friday, May 18, 2007

Sinne meni musakisa luckoon :(, YHYYYyyy :'(, R.I.P <3...

Joo kohta se lähtee vajoamaan hitaasti ja rauhallisesti bittiavaruutta kohti <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D, R.I.P. <3... Joo mutta ei ihan rauhaan sentään jätetä tota :x, no välillä pitää seurata tippumista <3, ainakin aina kun tippuu sivulla :'(... Jaa että kuinka kauan (seurataan...), ÄÄRETTÖMYYKSIIN <3 <3 <3., FUCK YE...noH :'(... :D!


*Speadless* =)... :p... :D!

Päivän "(motskari) skootteri (:p... :D)" auto!


Joo siirryttiimpä nyt sitten vähän kovempiin (motskari) skootteri (:p... :D) peleihin <3, joiden/jonka ohella khyllä max. 45km/h kulkeva shittiläjä (:D) kalpenee lähes olemattomiin :/... :ashamed:... :'(, mutta ei sentään täysin olemattomiin :), minne kävely VS skootteri TOD katoaa :'(... :D, aivan KARSEAA kävellä joka päivä n.30min edestä ku skootterilla se houtuisi/tulee hoitumaan 30sec <3... =)... B)... :whistle:, no lähes :)... :'(... :p... :D, joopS :p... :D! No mutta ihailkaa kuvassa olevaa tämän päivän "(motskari) skootteria (:p... :D) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

PS.Meni sit musakisa luckoon :(, YHYYYYYYYYYYyyyyyyyyy :'(, R.I.P <3...


KHYYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyl =)... :x... :p... :D?!?!?

"Mies mansikkoineen" <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo tommonen/ton niminen kuva tuli luvattua joten tossapa se sitten on <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo kieltämättä oli H3LVETIN hyviä <3... =), vaikka nyt tuntuu että ei syö noita vuoteen ellei pariin :|... :'(... :D, mutta eiköhän huomenna olla taas toista mieltä <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Khyl kelpas <3...

Sinne loppu musakisa :'(...


Joo ei kai sitten muuta kun itkemään joki itselleni :(, YHYYYYYYYYyyyyyyy :'(... :p... :D!


Why did u let uss down :'(, WHYYYYYYYYyyyyyyyy :|?!?!? OK, we forgive u =), DIE THEN :|... :'(, in peace =), NOOOOOooou :(, YHYYYYYyyyyy :'(, joopS :p... :D!

PizzaaH uuniin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ja kohta leffat pyörimään ton kanssa =), tai siis sarja :x, Lostin 3.kautta kun ollaan VIHDOIN ja VIIMEIN alettu katsomaan <3 (kiitos kun sai Matskun Amerikan serkultaan saamansa DVD:t lainaukseen <3... =)... B)... :whistle:, EHEHEHEEEEEEeeeeeeeeeeee :D), FUCK YEAH :D!


Joo eipä kai sitten muuta :)... :/... :'(, paitsi että musakisa LOPPUU tänään :'(, vielä kesken katsomisen pitää tulla lopettamaan :'(, TSII-SUS :|... :D?!?!?


Mahassa syntyy =)... :D, chateissa kuolee :|... :D, YHYYYYYYyyyyyy :'(... :D!

V-V-Vi-Vii-ViikonloppuuuuH <3, mutta :x...


Joo VIHDOIN ja VIIMEIN viikonloppuH alkoi <3, mutta, mutta äitillä loppu shittinsä (:D... :|...) joten se siitä rauhasta/olkkarin valtauksesta :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta, khyllähän omakin huone TOD kelpaa :), mutta :'(..., joopS :p... :D! Joo shitit (:D) sitten loppui Syksyyn asti ku milläkin koululaisella (no jotain semmosta se khyllä onkin/olikin...), joten saapa nähä pääseekö tässä MatoApinan kanssa (jos nyt edes itekkään) viettämään leffailtaa (ainakaan meillä...) Syksyyn mennessä :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta, pieni takaisku vaan viikonlopulle, tai siis sen alulle :'(, mutta pääasia on se että "saa" valvoa ja nukkua myöhään <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ja onhan toi herkkuläjäkin tietenkin yksi viikonlopun "puolia" <3, mutta olkkarissa rauhassa syötynä maistuu khyllä paljon paremmilta <3... =)... B)... :'(... :p, FUCK YE...noH :'(... :D! No mutta itse herkkuihin <3, ihan hyvät tuli ostettua B), FUCK YEAH :D:


Irtareita: U know ;)... <3... :D!


DumBle (:D) Mix: Tätä taas pitkästä aikaa =), parhaita suklaita on <3...


Grandiosa Pepperoni: No empä muista koska olisin viimeksi tämän ostanut, mutta siihen on varsin selvä syy: 3,65€ hinta :o... :x, TSII-SUS :|... :ashamed:... :'(... :D! Jaa vai että miksi nyt sitten ostin :x, noh :p... :D, ihan kyllästyny noihin muihin :|... :'(... :D!


Lidl Cola: Sepä se :)...


Mountain Dew: Khyllä tää on nyt aika virallistaa :x, no parhaimmaksi limuksi sellaiseksi =), eli Mountain Dew on parasta limua <3, FUCK YEAH B)... :D!


Mansikoita ja kermaa: No niitäpä TOD LOiSTavuuksia ekaa kertaa tänä kesänä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ai miksei ole kuvassa, no en halua syödä mitään vihreän ruskeita mätä shittejä (:D) pilaantuneella kermalla :|... :'(, EN TOD! Kuvaa tulee sitten kun syön/oon syöny <3 (kesken syömisen nyt ala :|... :'(... :D), FUCK YEAH :D!


No mutta, niin, noh :p... :D, eipä tässä ole mitään kiirettä leffa alotella :)... :'(... :D, mutta khyllä se kohta puolin jo alotellaan pizzojen ja mansikoiden kera <3... =)... B), pikku shitti TV:stä khylläkin vaan :'(, TSII-SUS :|?!?!?


Takaisku siis saatiin viikonlopun alulle :/... :'(, mutta herkkujen avulla selvitään (varsinkin mansikoiden) =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!