Tuesday, July 10, 2007

Yleinen kuvakisa ---> Taidekuvakisa(ksi)!


Se on sitten lähempänä kun koskaan :saint:... :p... :D, kuva/taidekuvakisanko kohtalo :'(, jaa-a, aika kertonee... No mutta, nuQmaan tästä sitten kait :)... :|... :'(, jännittäen taid... kuvakisan tulosta =), sekä tietenkin kohta alkavaa viikonloppuaH <3, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!


Kuoleman tuomioko :'(...? -kuva


PS.Taas liittyi uusi Sir joukkoomme <3, Sir Ode semmoinen =), mutta mistä ihmeen mun oikeassa olemisesta se puhuu :x?!?!? No aina khyllä oon oikeassa :saint:... B)... :p... :D, mutta missäs asiassa tällä kertaa...?


Hyvin Sir Tilttimäinen päivä oli :x, no mikäs siinä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEeeee :D!

SIR's RULEZ <3...


Jaa-a, mitäköhän sitä kuvaan lisäämään <3, paitsi sen tuttua tutummankin FUCK YEAHin B), EHHEHEHEEEEeeeeeeee :D! Joo vielä kun pari :)...kymmentä :'(... :p... :D, saadaan niin B)... No tulihan sieltä joku Sir Tontsa- :x, Sir Arigatoko <3, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeeeeeee :D!


SIR's RULEZ -kuva!



PS.Mun tekemä banneri Sir Koegilla BTW <3, tässähän voisi alkaa tekee noita enemmänkin =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeee :D!


Joo khyllä nyt on saatava lisää ritareita ja HETI että saa pyöreänpöydän ritarit kokoon =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeeeeee :D!

Vai että lisää SIR:jä Tilttiin :x...


No mikäs siinä <3, FUCK YEAH B), kuhan ensiksi käydään ritarisäännöt läpi ja perustetaan se pyöreä pöytä ja..., joopS :p, EHHEHEHEEEEeeeeeee :D!

Sir "tehtävä rakas kamera" (:D) Koegi -kuva!


Eka tehtävä olkoot että kaikkiin googlen hakusanoihin pamahtaa "rakkaan kamerani" kuva =), FUCK YEAH B), EHHEHEEeee :D!

Multipermaus sitten tapahtui :o...


Joo sinne sitten lähti muutama tyyppi haamutopiccien teosta" (nimettömänä pysty kirjottaa, niiku niitä blogauksia sillon joskus...), Koegi TOD yllätyksenä :x, paitsi ite oisin ehkä sortunu samaan jos oisin tienny mitein noita tehdään
:ashamed:, THANK GOD etten tiennyt :'( (<---hikipisara), ensi kerralla jää testailematta jos tietää/keksii (mikä hyvinkin mahdollista B)... :whistle:... :ashamed:... :'(... :p... :D) jonku tollasen... Joo ja sinne lähti taas Arig... StreetGlow Mus... Kiima-Ellu :'(, viimeistä kertaako :x, TSII-SUS :|, NOOOooou :'(... Joo ja NirtoDr:ki lähti, no eipä ollut mikän kovin iso yllätys, quakettajiin kun kuuluu... Muista nyt ei ole pahemmin sanottavaa, ku empä pahemmin tunne/tiedä :/... :'(... :p... :D, tai no Jani-6 ja myg0t nyt jotenkin :), mutta..., joopS :p... :D!


Multiorgasm (:D) happened -kuva!


So multiorgasm (:D) happened :o, Koegi TOD yllätyksenä :x (vaikka ymmärtääkin miksi teki sen, mutta...), joopS :p... :D!

Uusi "Taa Poju" klubilainen pamahti :)...


Ja pamautti heti naurupankit täyteet <3, ei #&%£$!* mitä "läppää", "...jos osuu silmään" <3, EHEHEHEEEEEEeeeeee :D!


Uusi "Taa Poju" klubilainen -kuva!


Mistä näitä oikein pamahtelee :x, TSII-SUS :|, EHHEHEHEEEEeeeee :D!

Tontsa "Spiderman" peukku <3...


Joo meni sitten Matsku bongaisemaan tämmösen googlesta:


Tontsa "Spiderman" peukku" -kuva!


No mitäpä tohon lisäilemään/selostamaan <3 (kuva kun jo kertoo kaiken ;)...), paitsi että FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeeee :D!


Nonih, alkaa ihmiset jo viisastumaan =), kohtapuolin joka hakusanalla tulee mun peukkua =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

More unique shit (:D), STILL <3...


Joo lista senkun jatkaa kasvamistaan <3, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!


More unique shit (:D), STILL B) -kuva!


Olen ainoa joka on...

- huitassu kirveellä peukaloonsa (luulen khyllä että joku muukin on varmaan, mutta yritetään... Joo ei tuntunu kivalle, EI TOD)!

- saanut selkäsaunan nokkosilla (kostaa khyllä pitäis sille #&%£$!* kesähoidon hoitaja #&%£$!* :lle :|, TOD)!

- splatterissa ampunut kolme mustelmaa vastustajille, yksi vielä kaulaan (ohjaajaa vielä), niin ekalla kerralla vielä (ja ainoalla sellaisella :'(, mutta eiköhän joskus taas uudestaan, jos kukaan uskaltaa B)... :D! Ja ois vaan pistäny se ohjaaja kaulasuojuksen, sano vaan "aloittelijat ei osu kaulaan", BUAHAH :D)!

- ostanut äidilleen TV:n :), paremman kun omassa huoneessaan :x (joku/jotku on varmaan myös ostaneet, mutta eiköhän tolla alleviivatulla viety voitto B)...)!


Joo mitäpä noihin lisäilemään, aika kovaa settiä <3, FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeeeeee :D!


Mutta miteis on sen telkkari laita nytten =), FUCK YEAH B), EHEHHEHEEEEEEeeeeeeee :D!