Sunday, March 18, 2007

It's over :'(, V|TTU :|...


Kokoaika vaan pahenee nää viikonloppujen loput :'(, GODDAMN :|... :/... :'(, khyllä se sossupummin elämä TOD houkuttelisi <3... =)... B)... :/... :'(, EHEHEHEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! No mutta eiköhän se uuden koneen saaminen sitten piristä <3... =)... B), paitsi eihän sillon YHTÄÄN huvita minnekkään mennä :|, kotona vaan pelailla <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Khyllä nyt on lotossa tai jossain muussa TOD voitettava että voi vaan makoilla <3... =)... B), ei kestä arkea :'(, varsinkaan maanantaita :|, vaikka khyllä keskiviikko on pahempi :|... :/... :'(, mutta pahin on sunnuntai ku pitää mennä nuQ :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta ei auta muu ku mennä nuQ ja joo, odottaa ensi viikonloppua <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


On tää sunnuntain loppu khyllä TOD tuskaa :|...

Päivän "voittaja" mies =), FUCK YEAH :D!


Joo Kimi "räkä" Räikkönen saakin kunnian olla tämän päivän mies kun voitonkin niin hiAnosti vei <3... =), FUCK YEAH :D! Eipä kai sitten muuta, innolla odotetaan ensi kisaa (joka katotaan kokonaan, niin uusinta, mitään maksullisia SHITTEJÄ aio hankkia...), joopS!


Räkä VOITTOOOOoooooooooooooooon =), kuhan ei mua voita liian usein päivän miehenä :|... :'(... :D!

New bannered maded <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo oli khyllä kovan tuskan ja hien sekä veren takana mutt... joo, em mä sitä/tota tehnyt :x... :D... :ashamed:.... :'(... :D, Bour Fy sen takana on :)... Joo tuskimpa tarvitsee selitellä aiheesta mitään <3...


Khyllä Asus tuntuu vievän =)... B), FUCK YEAH :D!

Laptop index maded <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo nyt on sitten kannettavan sisällysluettelot valmiina allekirjoituksessa, Tiltissä ja Bloggerissa =), AWESOMEh! Joo eipä tässä kai muuta...


...TOD innolla odotetaan "uus kone hankittiin =)... B), FUCK YEAH :D!" tekstiä =)... B), TOOOOOOoooooooood!

WAHT:o?!?!?, F.E.A.R pyöris B), HMMMmmm =), :DROOOoooll: <3, FUCK YEAH :D!


No nyt alko khyllä TOD kiinnostaa toi kalliimpi kone =), F.E.A.R pyöris B), WAHT :o?!?!?, HMMMmmm =), :DROOOooooll: <3, FUCK YEAH :D! Joo khyllä toi nyt taisi kimpaista takaisin ygöspaikalle <3, mitä sitä nyt jotain halpis shittejä :|... :/... :'(, FUCK YEAH :D!


-----> 5.Viesti ketjuun =)... B), FUCK YEAH :D! <-----

PS.Ja miksen ole tehnyt jo sisällysluetteloa :x... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

PPS.Ja Räikkönen voitti =), awesomeH!


Mihinköhän loppujen lopuksi edes päädyn :D, sadanteen vaihtoehtoon :x... B)... :p... :D!

Tiukka taistelu :x... :D, Asus VS Fujitsu <3...


oo tosiaan alkaa enään olee vaihtoehtoina joko Asus A8JS-4S009P tai Fujitsu Siemens AMILO Pi 1556-23 <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo aikamoinen hintaero (300€...) khyllä löytyy :x, vaikka lähes samat tehot noissa on :o, mutta khyllähän toi Asus olisi paljon (paljon ja PALJON :/... :'(... :p... :D) parempi <3.... =), mutta hinta taas vähä yli äyräiden :|... :/... :'(... :D! No mutta kattoo nyt kumpaan päädytään (parin viikon päästä pystyisi jo ostamaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D), vai hylätäänkö koko kannettava ja säästetään pari kuukautta pöytäkoneeseen <3... =)... B)... :/... :'(, NÄÄÄäääh :|... :/... :'(... :D, HL2 kone tänne ja HETI <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


PS.Joo ihan hyvä leffa oli :), mutta pa5kat mä sitä jaksa arvostella :|... :/... :ashamed:... :'(... :D!


Very exiting times =).... B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeeee :D!