Saturday, July 7, 2007

Yleinen kuvakisa ---> Taidekuvakisa(ksi)!


Joo empä mä ainakaan pysy tommosessa viikon välein uusi aihe/kuva (piirtämisen, puhumattakaan ylläpitämisen) tahdissa :x, EN TOD! Joten saa nyt siirtyä toi taidekuvakisaksi jossa on kunnolla sitä aikaa =), mutta voi khyllä olla koko ketjun tuho samalla :'(, mutta eipä se nyt niin paljoa haittaisi :/, EIPÄ :whistle:, FUCK NOh :'(, EHEHEHEHEEeeeeeeee :D! Eli joo, telkun kautta Dead Risingii <3...

Yleinen kuvakisa ---> Taidekuvakisa(ksi) - kuva!



PS.HiAno peukkukuva Koivar(iin)iltä <3, pitääkin blogaista se myöhemmin =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeee :D!


TaidekKO/KÖ koituu kuvakisan kuolemaksi :/, YHYYYYYYYyyyyyyyy :'(... :p... :D!

Dead Rising vie mennessään <3...


Kauankohan tässä on tullut pelattua, JAA-A, ei riitä varmaan sormet semmoseen <3, FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEEeeeeee :D! Ainoa että pieni pettymys tuli kuvassa olevasta kohdasta :/, vaikka TOD LOiSTava se olikin/on (lataa vaan ja uudestaan <3...)!


Dead Rising autokonari B) -kuva!


Ai mikäs tossa nyt oli pettymys :x...? Noh, sen sai AIVAN LIIAN HELPOSTI :|, senkun vaan meni lähelle käsiaseella paukuttaa konarimiehen alas josta ei ollut lähes mitään vastusta satunnaisella epätarkalla ruiskimisellaan, puhumattakaan autosta joka vaan jumitteli puihin yms... No mutta mikäpäs siinä kun helposti saa, HEMMETIN hauskaa/kivaahan se on tolla jättikonarilla paukutella ja autolla ajaa zombien yli <3... B)... :p... :D, mutta khyllä ton saamisen pitäisi olla paljon PALJON hankalempaa :|?!?!? Mitä nyt ketjujakin (tai siis ketjua) luin niin jotain sniperiä suositeltiin :o, käsiaseella vaan muutama osuma ja se on siinä :x, huoh |O?!?!?


Joo ainoa vaan että ite "pääpeliin" en tota saa :x, no koska siinä menee aikaa kun hakee ja tehtävät kusahtaa :'(, vaikka tuskimpa nyt jokaista tarttee tehä :/, mutta kai siinä jotain menettää :'(, tiedä sitten, mutta en kokeile... Niin ekalla kerralla, tokalla sitten haetaan vaan parhaat aseet sekä tavarat ja annetaan laulaa <3, tehtävistä sen kummemmin välittättä, kuhan kaikki zombit ainakin tapetaan B), FUCK YEAH :D! No mutta nyt siis vaan kidutaan perusaseilla :'(, paitsi jos tulee liian paha vastus vastaan ja ei jaksa leikkiä käsiaseilla, niin sitten jättikonaria hakemaan <3, FUCK YEAH B), jonka khyllä siis saa AIVAN LIIAN HELPOSTI |O?!?!?


Joo ja mitä pelin muihin ominaisuuksiin/pelattavuuksiin/grafiikoihin yms :p, TOD LOiSTaviahan <3, TOD LOiSTava ostos siis B), FUCK YEAH :D!


Voisi taas mennä pelaa =), NÄÄÄäääh, TV tauko väliin :)... :'(, joopS :p... :D!