Sunday, March 4, 2007

FUCK YEAH <3... =)... B)... :D!


Joo täällä kattelen huutokauppa reissulta (en kuitenkaan itse huutokaupasta :'(... :D) hankkimaani Team America: World Policea =), FUCK YEAH <3... =)... B)... :D! Joo ja jatketaan kattomista, kuhan tulin käynnistää kuvakisan äänestyksen ja kommentoimaan T2Rudolfin TOD LOiSTavaa tarinaa <3... =), FUCK YEAH :D! Joo ton tarinanhan vois sitten pistää tohon bannerin alle kun se valmistuu =), kuhan yhtä LOiSTava meiningi jatkuu =), FUCK YEAH :D! Joo mutta palaillaan tästä leffan ääreen =), käynnistyksen kautta :)...


FUUUUuuuuuuuuuuuuuuck YEEEEEEeeeeeeeeeeeeeah =)... :D!

4 ohjelman putki alkamassa <3... =), mutta...


Joo kova putki tulossa <3... tallentimella =")..." style="font-weight: bold; color: rgb(51, 51, 255);">Se on siinä saa olla joka saa väistyä :|... :/... :'(... :D! xXx saa mennä kovolle (ja DVD:lle talteen =), vaikka ostaakkin khyllä voisi :), mutta mitä turhia kun TV:stä saa...), 24 Kissi shitille (:'(... :D) ja Amazing Race katotaan suorana :), joopS! PS.Khyllä pitäis melkein sensuroida jotain :|... :/... :'(... :D!


560€ :(, TSII-SUS :|, 400€:llä piti lähteä mulle =)... B), YHYYYYyyyyyyyyy :'(... :D!

Tässäpä se nyt sitten on B)... :D!


Mitäpä tohon enään lisäilemään B)...


...talvea khyllä TOD enemmän odotellaan <3!

Päivän "kesäinen" auto =)... B)!



Joo kesä se senkun lähenee (kesä ketju kun mentiin tekemään :D...) =) (ei sydäntä koska TALVI RULEZ <3...), YEAH :D! Joo eli sen kunniaksi tommoinen kesäinen auto =)... B), YEAH :D!


Joo onhan se kesäkin ihan kiva :), mutta blogataan vaikka erikseen vastaukseni tonne kesä ketjuun tänne B)... :D!


Joo mutta tulihan tosta Corvetesta pari muutakin kuvaa otettua, tässä tulloopi =)... B)... :D:


Kesäinen Corvette takaataH =)... B), Hulkin kera =), YEAH :D!




Kesäinen Corvette sivusta =)... B), Hulkin kera =), YEAH :D!




Kesäinen Corvette kaukaata1 =)... B), ilman Hulkia :'(... :D!




Kesäinen Corvette kaukaata2 =)... B), ilman Hulkkia :'(, :D!




Kesä senkun lähenee =), kuten myös SE talvikin <3...

Vuosi sitten "4.3.2006" kertausta <3...


Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:


VIHDOIN ja VIIMEIN sain päivitettyä päivät tonne Bloggeriin <3... =)... B)... :ashamed:... :'(, YEAH :D! Joo oli rästissä aika H3LVETIN monta päivää :ashamed:... :'(, mutta nyt ne on hoidettu =)... B), YEAH :D! Joo mutta aika varmasti tulee taas kasaantumaan jossain vaiheessa :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta kuhan ei noin paljoa :|... :/... :ashamed:... :'(... :D!


Joo mutta itse asiaan eli kertaukseen :)... :(... :D! Joo ihna OK päivä oli :), hiAnoja piirrustuksia löyty/riitti <3... =)... B), YEAH :D!


Joo näköjään Blackia siellä odotettiin kuumeisesti (tai ei nyt kuumeisesti, mutta...) PC:lle :), mutta turhaan :'(... :D! Joo GayStation 2:lla se nyt tosiaan on B), mutta eipä pahemmin innostanut parin ekan kentän jälkeen :/... :'(, kiitos kun ei saa tallentaa maiden välissä vaan pitää vetää yhteen putkeen (reilu tunti voi mennä, parikin ehkä...) :x, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D?!?!? No mutta enköhän jossain vaiheessa taas jatka =), enköhän :)... :/... :'(... :D!


Joo ja Stalker ja Hummer tuolla jotain riehuu (:D), lukekaa ite ;)...


Olisi koko Blackki saanut jäädä tekemättä :|... :/... :'(... :D, tai sen joka paikassa mahdollisen/checkpoint (joka jää muistiin...) tallennuksen siihen, TOD!