Sunday, March 4, 2007

Vuosi sitten "4.3.2006" kertausta <3...


Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:


VIHDOIN ja VIIMEIN sain päivitettyä päivät tonne Bloggeriin <3... =)... B)... :ashamed:... :'(, YEAH :D! Joo oli rästissä aika H3LVETIN monta päivää :ashamed:... :'(, mutta nyt ne on hoidettu =)... B), YEAH :D! Joo mutta aika varmasti tulee taas kasaantumaan jossain vaiheessa :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta kuhan ei noin paljoa :|... :/... :ashamed:... :'(... :D!


Joo mutta itse asiaan eli kertaukseen :)... :(... :D! Joo ihna OK päivä oli :), hiAnoja piirrustuksia löyty/riitti <3... =)... B), YEAH :D!


Joo näköjään Blackia siellä odotettiin kuumeisesti (tai ei nyt kuumeisesti, mutta...) PC:lle :), mutta turhaan :'(... :D! Joo GayStation 2:lla se nyt tosiaan on B), mutta eipä pahemmin innostanut parin ekan kentän jälkeen :/... :'(, kiitos kun ei saa tallentaa maiden välissä vaan pitää vetää yhteen putkeen (reilu tunti voi mennä, parikin ehkä...) :x, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D?!?!? No mutta enköhän jossain vaiheessa taas jatka =), enköhän :)... :/... :'(... :D!


Joo ja Stalker ja Hummer tuolla jotain riehuu (:D), lukekaa ite ;)...


Olisi koko Blackki saanut jäädä tekemättä :|... :/... :'(... :D, tai sen joka paikassa mahdollisen/checkpoint (joka jää muistiin...) tallennuksen siihen, TOD!

No comments: