Thursday, January 11, 2007

South Park Timeshiftinging jälkeen nuQ :'(...



Joo tässä eri aikaan katsellaan sitä uuden laitteen voimalla <3... =)... B)... :D, ihan hauska samurai läppä juttu jakso on :D... Joo mutta ton ohjelman jälkeen sit nuQ :'(, mutta eipä tuttuun torstai tyyliin paljoa haittaa kun viikonloppu lähenee <3... =), mutta ratilla ei luultavasti ei päästä riehumaan joten vähän pilalle khyllä sitten menee :/, mutta katotaan nyt jos saa hankittua =), ainakin halvemman saisi :), mutta eipä se paljoa huvita ku parempi ollut tähtäimessä <3... =)... B)... :/... :'(... :D! No mutta viikonloppu kuitenkin <3... =), YEAH!


Ratitonko sellainen :/... :'(, NOOOOOOOOOOoooooou...

Ei näy rahoja :|, YHYYYyyy :'(...



No saimpa ainakin aikaiseksi TOD hiAnon kuvan <3... =)... B)... :/... :'(... :D! No ratti sitten siirtyi ensi viikolle :'(, ellei, ELLEI:

1) Rahat tulevatkin ilman ilmoitusta =), mutta tuskin :/... :'(...

2) Lainaan joltain B), joka ehkä mahdollistakin :), kattoo nyt...

3) Ostan sen halvemman (Logitech Driving Force Pro) :), mutta mä mitään leluja :|... :/... :'(... :D!


Eli saapi nyt nähdä saanko sitä/tota toista rattia viikonlopuksi :/, mutta TOD toivotaan niin =)... Joo mutta nyt(/kohta chatin jälkeen <3... =)... B)... :D) South Parkia Chasing Playbackilla <3... =)... B), joka khyllä kustantaisi ratin :|, mutta onhan toi sen arvoinen <3... =)... B)... :D!


Ratin saantiko siirtyi :(, NOOOOOOOOOoooooooooou :'(...

Joo hauskat pokerinpeluut oli Lostissa <3... :D!



Joo Jacki imi Sawyerin putipuhtaaksi <3, EHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!



Parhaimpia kohtia sarjassa <3...

Päivän mies lähtee kattoo Idolsii 110% <3... =)... B)... :D!


Joo khyllä on HARVINAISEN komeaH <3... =)... B), EHEHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeee :D! Joo mutta nyt Idolsia siis 110%:sti <3...


Ton ku sais omaX <3...

Päivän "Porsche" auto B)!



Joo takaatapäin yhtä pantavan näköinen <3... =)... B), EHEHHEEEEEeeeeeeeeeeeeeeee :D!


WRUUUUUUUUuuuuuuuum WRUUUUUUUUUUuuuuuuum =)... :D!

Päivän "Porsche" auto B)!




No siinähän se TOD komeus on <3... =)... B), mutta jälleen kerran Matskun varastosta pöllitty :/... :ashamed:... :'(.... B)... :D! Joo mutta TOD kelpais tomonen <3... =)... B), TOD!


NÄTTIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiH =), mutta ei mun kuvaaman :/... :'(... :D!

Päivän mässyt <3... =)... B)... :D!


Joo kuten näkyy, Sirkus aakkosia ja Banaani Suffeleita tuli hankittua (sai 10kpl 1€:llä <3... =)... B)... :D, eli pienoinen floppi <3... :D, HMMMMMMmmmmmmmm....) <3... =)... B)... :D, mutta kuvassa näkyy myös jotain toista outoa :/, ei peukaloa :o... :x... :'(... :D... B)?!?!? No mutta sille on selitys eräs selitys <3... B)... :D, joka tulee sitten huomenna (tai tuli jo itseassa tänäänkin tavallaan :x... :D)...


1€:llä 10kpl hyviä patukoita :x... =)... B), TOD MAHTAVAA :D!

No lahjakortin vain sain :/... :'(... :D!


No mutta eipä paljoa/lähes ollenkaan haittaa kun "rahan" kohde on jo selvillä =), Logitech G25 <3... =)... B)! Mutta eipä vielä näy tilillä huomista palkkaa (ilmoitus tulee/on yleensä tullut päivää ennen, mutta en khyllä muista onko tähän aikaan vielä...) :/... :'(, voi VIT jos ei tuu huomenna :|... No mutta pääasia että sen saa sitten joskus (kun se GODDAMN palkka tulee...), mutta olisihan se TOD hyvä jo huomenna saada =)... Mutta voisihan sitä Logitech Driving Force Pro:n hankkia :), mutta pelkkä lelu se vaan on G25:een verrattuna <3... =)... B)... :'(... :D! Mutta voisihan sitä tietenkin yrittää lainata <3... =)... B), mutta toivotaan nyt vaan että palkantulo ilmoitus tulee kohtapuolin niin ei hätää <3... =)... B)... :D, muuten täytyy ruveta soittelee :/... :'(... :D!


Come on money, COME TO MEEEEEEEeeeeeeeeeeeee =)... B)... :D!

DVD vietiiin H3LVETTIIN B)... :D!


Joo mitäpä mä enään tolla romulla (:D) teen kun on to kovalevy tallennin <3... B)... :o... :x... :D, no puolirisa kun toi oli (sekoaa levyt jos tallentaa monta ohjelmaa) ja huollossa ollut pari kertaa niin helposti sai rahat takas <3... =)... B), YEAH :D!


Sinne meni DVD :'(, rahat tilalle =) .. B)... :D!