Monday, July 23, 2007

Uusi "temppu" sitten keksittiin B)...


Joo tosiaan keskinapilla saa noi linkit, tai siis väl..., kattokaa/lukekaa kuvasta ;), joopS :p... :D! Joo eli tosiaan nyt vois sitten hoitaa välilehdet yhdellä eikä kahdella (tai yhdellä ja ctrl pohjassa :), jonka myös keksin B), nyt vasta :ashamed:... :'(... :p... :D) klikkauksella =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


PS.Tosiaan kiitokset Nakkikselle kun sano oman tapansa (niin ja Matskulle kun sekin sanoi) :), vaikka siitä siansaksasta tajunnu hölkäsen pöläystäkään :|... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Keskinappi hoitaa sen -kuva!

Keskinappi TOSIAAN hoitaa sen -kuva!


Joo mutta, kellokin tosiaan jo 23.48 ja on aika mennä nuQ :'(, TSII-SUS :|?!?!? Paitsi läheneepä sentään eräs LOiSTavuus =), FUCK YEAH B), mutta matkaa on vielä :/, mutta äkkiä se menee =), vai meneekö :'(, jaa-a :p, joopS :D!


Viikonloppu here we come with keskinapilla =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeee :D!

Kuvat vaan katoilee Bloggerista :x, TSII-SUS :|, mutta...


Joo on tää huomattu että kuvat katoaa ennenkin :'(, mutta että noin paljon :x, TSII-SUS :|?!?!? Noh, sehän johtuu siitä että toi paikka ei tykkää naamakuvista :'(, TSII-S..., no eiH :p... :D, vaan ilmiselvästi johtuu siitä että jos kuvat siirtää toiseen blogaukseen ja tuhoaa sen alkuperäisen :)... :'(, mitä joskus teen :/ (mutta en enään...), minkä tein nyt noille kaikille partashiteille (:D), koska otsikkoa "piti" muokata :'(... No mutta, pääasia että...

Kuvat katoilee Bloggerista :x, TSII-SUS :|?!?!? -kuva!


...nyt tietää B), joten ei muuta kun toiseen blogaukseen siirrot pois :) (tai voihan siirtää/kopioda, kuhan pitää alkuperäisen), tai sitten vaan upploadaa uudestaan :) (joka pitää nyt tehdä noille), jos "pitää" tehdä blogaus uudelle paikalle (lähinnä otsikon, koska aikaleimaa voi vaihtaa B), niin tai voihan sitä otsikkoakin :x, mutta alkuperäinen otsikko jää "tietoihin" a.k.a. sen blogauksen linkkiin kun linkittää...), joopS :p... :D!

Parrankasvu "Ninth Step" Edit.3!

Nonih, taas jatkuu tämä TOD LOiSTavuus =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeeeee :D! Joo teimpä sitten Parrankasvu edit 3 -luettelon :), että löytää "helpommin" tämän kerran kasvut =), tai lähinnä edellisten kun niillekkin teen omansa :), ettei tartte keskeltä kaivella :/, jos kukaan nyt edes kaivelee :'(, niin mun lisäks =)... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEeeeeeee :D! Joo mutta taas on siis kasvanut :)... :p... :D, voisi puhua jo "puukoista" B), edellisten ollessa hammastikkuja :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

Parrankasvu "Ninth Step" Edit.3 -kuva!



KUVAT: 1.Kuva (isona), 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva (isona), 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva (1.paikasta ja 2.paikasta) ja 9.Kuva!



Kohta edetäänkin miekoista seipäisiin josta, ÖÖÖööö, sitten taidetaan olla jo pummeja/joulupukki :/... :ashamed:... :'(, joopS, EHHEHEEEEEeeeeee :D!

Pelaamaan jumituttiin <3... B)... :'(... :p... :D!


Joo ratti kun mentiin eilen kaivamaan ja jättämään tohon kiiltään komeuttaan B)... :p... :D, niin eihän sitä voinut jättää pelaamatta <3, FUCK YEAH B)/noH :'(, aikaa kun meni #&%£$!* :|... :/, mutta hauskaa/kivaa oli :), joopS :p... :D! No mutta :p, muita blogauksia kohtapuolin :), kuten, ÖÖÖööö :/... :'(... :p... :D, niin parrankasvua, viikon ketjua ja ostoksia (jotka siirsin ne tohon alas "turhan" tilan viennin takia :)... :/... :'(.... :p... :D), tai siis aikasemmat ostokset :x?!?!? No viikonlopun ostokset jäi tosiaan selostamatta ja jäi sen verran yli että ei tarvinnu tänään mitään :), niin karkkia <3... :'(... :p... :D, Saarioisten shittejä kävin ostelemassa h3lvettiin a.k.a. töihin |O... :p... :D, mutta niissä ole mitään kuvattavaa :|... :'(, joopS :p... :D!

Autopeli mestari voittajana -kuva!


Pitäis khyllä hankkia ykköspaikka jonku autopelin nettilistoissa =), FUCK YEAH B)/noH :x, aikaa kun vaan menis #&%£$!* (:D) ja tuskimpa edes kärki 100 pääsis :/, jos edes 1000 :ashamed:... :'(, eli yksinpeleissä pysytään ygösenä =), jatkuvasti B)... :whistle:... :'(, joopS :p... :D!

Viikonloppu mässyostoslista jatkukoot <3... :/... :'(... :D!


Joo jäipä sitten viikonloppuna mässy/ostoslistan teko kesken :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, mutta jatketaan se nyt loppuun (ja siirretään "alkuperäiseen" paikkaan, myös...) =)... B), joopS :p... :D!


Keskeneränen lista -kuva!


"DumBle (:D, ehkä jo vähän vanhentunut vitsi jo :/... :'(, mutta vielä menkööt =)... B), joopS :p... :D) Mix: Joo...", joo hyvähän toi toi :), sanoisiko jopa hemmetin hyvä =), mutta hinta tosiaan aika kallis :/, mutta semmoset haittaa yhtään B)... :whistle:... :/... :'(... :p... :D! Kyllästyminen tossa vaan haittaa :/, eipä taas jaksa muutamaan viikkoon :'(, joopS :p... :D!


Toffo Lakritsi: Joo taaspa tätä TOD LOiSTavaa klassikkoaH =), mutta kyllästyminen alkaa jo pahasti iskemään myös :/, mutta khyllä toi vielä menee =), ainakin jonku aikaa :), mutta :/... :'(, joopS :p... :D! Talteen tota tosiaan pitäis ostaa iso läjä =)... B), mutta..., joopS :p... :D!


Irtareita: D'oh :p... |O... :'(... :D!


Namelli lakunappi: Joo nääkin kuuluu klassikoihin =), niin siinä mielessä että näitä veti lapsena B), tai siis lapsenakin, koska irtareina noita saa lähes joka paikasta =), joopS :p... :D! Joo eli hyviä klassikoita siis =), mutta ehkä vähän liikaa tossa pussissa :/, mutta ainakin kestää =), joopS :p... :D!


Uusi reppu: D'oh :p... :D! Joo, noH :p, kaippa tosta voisi jotain selitellä :), mutta näääH :'(... :p, reppu mikä reppu :), joopS :p... :D!


Limut: Joo muut meni paitsi yksi Cocis =), joka jäi/jää ensi viikonlopulle :), joopS :p... :D! Joo mitäpä Colista selittelemään :), parhainta ja melkein huonointa (no khyllä se Classic taitaa viedä sen, ainakin hintalaatu suhteelta :|, mutta khyllä se siltä maultakin :'(, joten..., joopS :p... :D)! Parhaimmassa limusta =), Mountain Dewistä B), voisi jotain selittää :), mutta näääH sillekkin :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, parasta se on B), mitä muuta tarttee sanoa :), joopS :p... :D!


Lidl 3x Salami pizza: Mitäpä nyt tähänkään :/, yhtiä parhaimpia pizzoja =), niin kiitos hintansa :), mutta ei se makukaan mikään paha ole =)! Itsesiassa sehän on aika h3lvetin (:D) lähellä niitä parhaimpia =) (Grandiosa ja, ei nyt muista sitä toista :ashamed:... :'(... :p... :D! Edit. Niin Ristorantehan se :), joopS :p... :D), mutta ei ihan :'(, mutta kun hintaa katsoo niin..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Viikonloppu ostokset uusine reppuineen -kuva!


Khyllä kelpaa mässytellä =), tai siis kelpas :x, maanantai kun jo on kaikkien herkkujen jo lähes syötyä :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!