Tuesday, February 13, 2007

Virheiden kautta nuQ :'(... :D!


Joo no mitäpä tohon kuvaan lisäämään, AIVAN KARSEAA... No sentään on korjattu, mutta kuitenkin... Joo mutta tiistai on nyt sitte ohitse :'(, mutta sehän vain meinaa että perjantai on kaksi (vai kolmeko :/... :ashamed:... :D) päivää lähempänä =), AWESOME! Joo ja viikonlopulle on tällä kertaa pari suunnitelmaankin, mutta kerrotaan niistä sitten myöhemmin, mutta nyt nuQ :'(... <3... :D!


PS.Joo ei oo mitään v|ttuilua jos semmoista nyt luullaan |O... :whistle:... B)... :D!


Johan virheet loppu vähäksi aikaa, mutta...

Good old times <3... =)... :'(... :D!


Joo rupesimpa tässä kaivelemaan vanhoja avatar/chat kuvia kun joku tuolla pyyteli :), oli noi khyllä ennen TOD rautaa, avataritkin ;)... :D! Tässä nyt muutama:

1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Kuva, 7.Kuva ja 8.Kuva!


Voisipas ajassa mennä taakseppäin =)... :'(... :D!

Vuosi sitten "13.2.2006" kertausta <3...


Kertauksen paikka taas <3... =)... B)... :D, vuosi sitten tälläistä:

PS.Tiltissä ja Bloggerissa!


Hiukset on "vähän" pystyssä!!! klo 16:55

Joo hiukset oli vähän pystyssä ku Conanilla ikään <3... =)... B)... :D, johtuen varmaan ku yöt valvoi ja päivät nukkui B), oi niitä sossupummi aikoja <3... =)... B)... :p... :D!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oma tekemä ruoka!!! klo 18:01

Joo ite jouduttiin sit "ruoka" tekee ku äiti lähti jonnekkin :'(, GODDAMN :|... :D! No nakkia ja nuudelia vaan leivän kera :), mutta empä nyt ruuaksi sanoisi :/... :ashamed:... :'(... :D, vaikka melkein =)... B)... :'(... :D!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karkit kehiin :) !!! klo 18:55

Joo karkkeja oli sitten aika kuva <3... =)... B)... :D, ilman peukaloa khyllä jostain kumman syystä :o... :x... :'(... :D! Joo Rainbow halpis tuottaita sitten/silloin vedettiin niinkuin nytkin aina silloni tällöin <3... =)... B)... :D, khyllä kelpaa/kelpas <3...


Hiukset pystyssä ku Conanilla ikään ite tekee ruokaa ja jäkkäriks Rainbow halpiksia =)... B)... :'(, YEAH :D!

Päivän mies <3... =)... B)... :D!


Joo joku kesä on tullut näköjään hissin peilin edessä coolailtua ja ei voi kuin sanoa että VERY COOL <3... =)... B), not :o... :x... :ashamed:... :'(... :D! Tai onahn tossa pilkahdus cooliutta ja se kelpaa/riittää että cooli ollaan <3... =)... B), YEAH :D!


Ei muuta ku johonkin coolius ohjelmaan =)... B)... :D!

Päivän "BWM" auto B)!


Joo tommonen TOD nättiH BMWh tällä kertaa hiAnolla flexi spoileri millä lie :D... :ashamed:... <3... =)... B), YEAH :D! Tolla kun ajelis niin, no, öööööööö, joopS :x... :p... :D!


Khyl kelpais flexeineen/spoilerineen =)... :ashamed:... :'(... :D!

Parran "14.vaihe" kasvu <3... =)... B)... :D!


Joo kasvu senkun jatkuu kasvumistaan <3... =)... B)... :D, vaikka aika loppupäässä taidetaan jo olla :/... :ashamed:, NOOOOOOooooooooou :'(... :D! No mutta ei kai muuta ku zoomailee <3... =)... B)... :D! Joo ja aikasempia vaan kehiin <3... =)... B)... :D!


KUVAT: 1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva, 9.Kuva, 10.Kuva, 11.Kuva, 12.Kuva, 13.Kuva ja 14.Kuva!


Loppuko alkaa jo lähenemään :/... :ashamed:, NOOOOOoooooooooooou :'(... :D!

Päivän mässy(kasa)t <3... =)... B)... :D!


Joo tuli sitten käytyä mennä ostamaan kunnon mässyläjä <3... =)... B), mutta floppeja suurin osa (tai kaikki muut kun Fazerin sininen) :/... :'(, mutta khyllä ne flopitkin on ihan hyvän makuisia :), ainakin hintaansa nähden <3... =)... B), YEAH :D! Joo jaksaako noita nyt selitellä :/, öööööööö, ei :o... :x... :ashamed:... :'(... :D, perusmässyjä jota on ennenkin ostettu :), paitsi empä ole pitkää aikaan ellen koskaan (niin blogissa...) noita Banaani suklaita ostellut :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta nyt asia korjattiin ku eurolla lähti <3... =)... B), YEAH :D!


Shieldin aika taas mässyttellään =), niin eniten =)... B)... :D, mutta khyllä tässä aina jossain muussakin välissä :), kuten nyt =)... B)... :D!