Friday, September 14, 2007

Doom chatin parhaat palas <3... B)... :p... :D!


Joo aikaa meni leikkaillessa tätä :|... :'(, mutta khyllä se oli/on sen arvoista =), kait :/, no on se/tää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kaippa sit vaan selostelee jotain kohtia tosta :saint:, joopS :p... :D!


Best of Doom chat -kuva!


Joo pisteet on tosiaan cooleja =), TOD B), EHEHEHEEEeeeee :D! Khyllä Boozillankin ois kantsinu "huutaa" asiansa niin johan ois menny perille :), mutta tommosella nyt saa mitään perille :|, EHEHEHEEEEeeee :D! DVD:n hinnalla näköjään sisään, uutuuden vai tyhjän :x, jaa-a :p... :D! Joo tosiaan P*ASKA kirjotettiin vääriin, joku ihmeen "hjuva" :x, WAHT :o?!?!? EHEHEHEEEEeeeeee :D! Joo 12V:n takia kusahti leffakokemus, selvästi :|... :p... :D! Joo ja ihan 21V oon/olin B), tai sanoisiko "jai han 21V..." :saint:... :ashamed:... :'(... :p... :D! Joo ja khyllä on pelottava jos yksin kattoo, vai "kylläo njos yksin..." :D! Joo 22 vuosi läheni :saint:, 21 3/4 vai 30/31 vai enemmänkin jo oltiin =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeee :D! Ja mä mitään muokannu |O, TSII-SUS mitä perättömiä syytöksiä :|... :whistle:... :ashamed:... .:'(, EHEHHEEEEEEeeee :D! Pinkkukin siellä jotain riehu, ota tosta nyt selvää mitä :x... :p... :D! Vai että 13V pari ylimääräistä vuotta ylimääräistä :x, ihan lähes kymmenen vuotta alimääräistä :saint:, damn I'm good B), EHEHEHEEEEeeeee :D! Joo yksin tota ei khyllä uskalla kukaan :|, nytkin katoin valot päällä kani kainalossa =), FUCK YEAH B)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Vai että en 20 vuotta ole/ollut nähnyt :x, ihan jo kaksi vuotta oltiin B), BUAHAH :D! Ja khyllä se TOD todistaa/todisti kaiken että 3.00 valvoin arkisin ja tiesin/tiedän kaiken =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeee :D! No khyllähän toi 3.00 valvominen arkisin TOD todisti kaiken, kukaan koululainen sinne asti valvo :|, EI TOD! Olisimpas vieläkin sossupummi =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeee :D! Joo eihän toi pelottava ole jos vertaa kunnon kauhuihin, kuten tosiaan Silent Hill, mutta khyllä toi yksinään on TOD pelottava :'(, ainakin mulle ja jänikselle :ashamed:, EHEHEEEeee :D! Vai että mä pelle :x, khylläkin maailman paras oon =), FUCK YEAH B), EHEHEEEEEEeeee :D! Äitin konetta tosiaan käytettiin B)... :'(... :D, jota voisi nyttenkin harkita :x?!?!? No tietenkin olis se että ei tarttis mennä töihin vaan sais vaan maata =), FUCK YEAH B), mutta :'(..., joopS :p... :D! Joo khyllä uskon, siis tiedän B)... :p... :D, että verorahoja menee paljon turhempiin |O, eli munkin työrahoja tällä hetkellä :'(, TSII-SUS :|, mutta aika sama mihin ne menee kun ne kuitenkin menee vaikka..., joopS :p... :D!


Joo sitten ollaankin jo nykyajassa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ihan kovaa mättöä tosiaan =), mutta nyt vasta katottiin ku aikaa löyty :), muuten en varmaan olis :'(, joopS :p... :D! Joo kaippa tohon Hummer "Humme" H90 lisätään ku se kommentoi tohon ketjuun, aikamoista "minusta... minusta... minusta" "minustelua" (:p... :D) khyllä :x, joopS :p... :D! No ei se/tää jäänytkään vaan "minusteluun" (:p... :D), koska sieltä pukkasi lisää ihmisiä puhumaan Doo... offaria :|... :'(... =)... B)... :p... :D! Vai että on, tai siis oli, mun touhu säälittävää :x... No helppohan se on 9 vuotiaana (:p... :D) uhota ;)... :p... :D, katotaaan mitä toi sanoo samanikäsenä, varmaan sossupummina vielä |O... :p... :D! Khyllähän nyt TOD lomaa tarvitaan eikä mitään 24/7 kiduttamista :|, TOD B)! Mutta siinä khyllä TOD oikeassa että Lauantai pussit jyrää =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEeeeee :D! Siinäpä se nyt sitten oli :)... :'(, tällä kertaa :saint:... B), joopS :p... :D!


Vuoden ketju =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeee :D!

Doomi sitten katottiin herkkujen kera <3, FUCK YEAH B)!

Joo olihan toi ihan nättiäH toimintaa =), mutta FPS kuvakulma kusi edelleen :/, aivan niinku sillon aikoinan sanoin TOD LOiSTavassa ketjussani =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeee :D! Joo aika h3lvetinmoista offaria tuolla khyllä on :D, kehtaako tota edes nostaa :/... :ashamed:, no TOD kehtaa =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeee :D! Joo eipä kai sitten muuta :)... :'(... :p... :D, ketjua...

Doomia pizzan ja herkkujen kera -kuva!



...nostamaan yläilmoihin =), sekä leikkaamaan sieltä parhaita paloja blogattavaksi :saint:, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeee :D!

Ridgeä LIVENÄ (:p... :D) pitkästä aikaa <3...


Joo eipä ole rakasta (:D) Ridgeä tullut pitkään aikaan nähtyä LIVENÄ (:p... :D) viime aikoina :'(, ainakaan perjantaisin, khyllä sitä on joskus arkisin kattonu suoraan :), mutta..., joopS :p... :D! Joo on toi Ridge khyllä komeaH sälliH B), WAHT :o?!?!? EHEHEHEEEEeeeeee :D! Mutta jos sitä aletaan muhun vertaamaan niin..., BUAHAH :D! Ridge olis second in command niin sanoakseni :saint:, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeeee :D!

Ridgeä LIVENÄ pitkästä aikaa -kuva!



On toi Ridge khyllä yks sälliH B), EHHEHEEEEeeeee :D!

Viikonloppu herkut <3, FUCK YEAH B)!

Joo siinähän ne taas jälleen kerran kiiltää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo omatekoista pizzaa tällä kertaa luvassa mätöksi =), FUCK YE..., ÖÖÖööö, joopS :p... :D! Joo ja, noh, omassa paikassaan selostukset taas eli, selostamaan :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Weekend sweets -kuva!


Fazer Lontoon rae suklaalevy: Tuttu lausahdus taas :saint:: "ei jaksa nyt :ashamed:... :'(, joopS :p... :D"... Kuten (:p... :D): "nyt jaksaa" =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ainoa että mitä tästä nyt höpisemään :x, eilen ku jo tuli B), jämät kun on enään jäljellä :'(... :p... :D! No sanotaan nyt että ihan onnistunut uutuus mässy =), vaikka floppaamaan aika varmasti tulee :/... :'(, joopS :p... :D!


Irtareita: Yeah YEAH =), d'oh D'OH :D!


Halvan Mega Mix Salmiakki: Joo taaspa tuli tätä ostettua :), ihan hyvää kun on... Joo tosiaan taaspa, koska nykyään on tullut aika tiheästi tota ostettua :saint:... Ja mikäs ostaessa kun hyvää on =), joopS :p... :D!


Laittamis järjestyksessä (:p... :D): Pizza pohja, Tomaattisose, Jauheliha, Kebab, Katkarapu, Sipuli ja Juusto: ÖÖÖööö :p, joopS :D, omatekoista pizzaa tosiaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo on toi khyllä hyvää =), tai sanoisiko keski hyvää :x?!?!? No tosi hyvää on tilattu, huono (:p... :D) hyvää on kaupasta ostettu ja tää on ;)..., joopS :p... :D!


Panda Toffee suklaalevy: Joo taaspa tuli tätä lähes ainoa lajiaan joten selvä kuningas lajissaan (:p... :D) ostettua :)... Joo eipä tosiaan tällä ole lähes yhtään kilpailijoita :x, Lidlin shitti (:D) taitaa olla ainoa, mutta siitä ole yhtään vastusta :|, aivan karsea kun se nimittäin on :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! Tässähän olis Fazerille hyvä paikka hyökätä ;)... =)... B)... :p... :D, jotain salmiakkisuklaata meni tekemään |O... :o, no aika pahaa kun se on :/, vaikka parasta osaa siinä onkin B), mutta suklaan kanssa samaan aikaan :x, BLAAAaaah :|... :'(, joopS :p... :D!


Limua: Pari colaa ja parasta limua :saint:, joopS :p... :D!


Ei muka muuta limuista :x, WAHT :o?!?!? No EI TOD :|... :'(... :p... :D, herkuttelemaan =), FUCK YEAH B)...

Viikonloppu alkoi <3, JO NYT :x, FUCK YEAH B)!


Joo töissä taas hiljasta joten ei muuta kun h3lvetin (:D) aikasin pois kitumasta sieltä h3lvetistä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli tulikin sittenkin nukuttua yli puolet jäljellä olevasta viikonlopun alkamis ajasta =), FUCK YEAH B)/noH :x, väärässä kun olin :'(... :p... :D! Mutta siinä varmaan oon oikeassa että äkkiä tää tulee menemään B)... :'(, TSII-SUS :|, mutta nyt se on edessäpäin joten tommosesta EI TOD välitetä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli, ÖÖÖööö :p, niin...

HehQtusta -kuva!


...herkkuja kuvaamaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!