Sunday, February 18, 2007

Philips painoitteinen viikonloppu on ohi :'(...


Joo aika Philips painoitteinen tosiaan oli <3... =)... B)... :D, tai no, khyllähän viikonloppu sisälsi aika paljon Philipsitöntäkin :'(... :D, kuten USB korttia, Bigi Macia, jätti läjää herkkuja, Transporter 2 kaksi kertaa (tai toisella kerralla khyllä oli Philips kuvioissa) <3... =)... B)... :D, mummin syömistä (:D), museossa käyntiä :o... :x, leffassa sellaista :D, Hulkilla käyntiä, pelaamista (Philips pauhas <3...), blogaamista, TV:tä, parrankasvua, öööööööö (:D), no khyllähän aika paljon kaikenlaista siis oli :), ilman Philipsia tai Philipsin kanssa <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta nyt kaikki on sit ohi :'(, #&%£$!* :|... :/... :'(... :D... :/... No mutta seuraavaa viikonloppua vaan odottamaan =), khyllä sillonkin on äxöniä luvassa <3... =)... B)... :D, mutta ei varmaan näin paljoa :/... :'(... :D, mutta ainakin koti jytisee <3... =)... B)... :D!


Philips rulez =), or just I'll B)... :whistle:... :'(... :D!

Stupid (:D) Twenty Fouria kattoo <3...


Joo jäi tosiaan toi typeryys sitten tiistaina blogaamatta :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta parempi myöhemmin kuin ei koskaan ;)... B)... :D! Joo oli khyllä aika pällimäinen kohta toi, ampuu vaan pahiksen tusinan poliisin ympyröimänä (tai ei se nyt typerää, tai tavallaan koska tusinan pällin olisi pitänyt tutkia se huone...), HUOH |O... No mutta ei noi typeryydet paljoa sarjaa pilaa :), mutta khyllä jonku verran sentään :|... :/... :'(... :D! Joo mutta nyt uusimman jakson kimppuu by Philips "3450H" Bourne <3... =)... B), YEAH :D!


Mut käsikirjottajaks/typeryyksien poistajaksi =)... B)... :D!

Tähän joku ikivanha Tilt :p... :D!!!


Joo aika järjestys pitää saada katos ;)... B)... :p... :D!

Vuosi sitten "18.2.2006" kertausta <3...


Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:

Joo ihan hyvä meininki oli <3... =)... B)... :D, Conanissa toivottiin/luultiin olevamme <3... =)... B), turhaan :ashamed:... :'(... :D, GODDAMN :|... :/... :'(... :D! Joo ja Arigaton blogista löytyi ukkelisota teoksia =)... :D, joita en sitten ikinä aloittanut tekemäänkään/edes yrittämään :/... :ashamed:... :'(... :D, niistähän olisi tullut maailmankuuluja <3... =)... B)... :D! Joo mutta sitten Idolssia ja saunaa jonka jälkeen Huumaa jossa pikku nilkit (:D) haastatteli Conanii <3... =), oli just hauska :D, niin kiitos Conanin <3, pikku nilkeistä (:D) ollut mihinkään...


Ihan OK päivähän se =)... B)... :D!

Parran "15.vaihe" kasvu <3... =)... B)... :D!


Taas tämä TOD LOiSTavuus jatkuu <3... =)... B), YEAH :D! No eipä khyllä hirveästi ole kasvanut/tule enään kasvamaan :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta khyllä nyt kai jotain shittiä sentään tulee <3... =)... B)... :D! No mutta aikasempia kuvia tuttua tutumpaankin tyyliin <3... :D:

KUVAT: 1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva, 9.Kuva, 10.Kuva, 11.Kuva, 12.Kuva, 13.Kuva, 14.Kuva ja 15.Kuva!


On se vaan komeaH =)... B)... :D!

Leffoja tuli tosiaan sitten Hulkilta lainattua <3... =)... B)... :D!


Joo kuten näkyy, ihan mukava läjä tuli taas lainattua <3... =)... B)... :D! Joo ei kai muuta sitten ku tekemään noista ennakko selostetta :):

The Man: Joo eiköhän toi ihan hauska komefia leffa ole :), vaikka eipä näytä Samuelilla kovin hyvää roolia olevan :/, mutta eiköhän se ihan hyvin vedä :)... Eugene Levyllä taas on sopiva rooli itselleen <3... :D!


Scary Movie 4: No eipä khyllä ole vielä hirveästi mennyt aikaa edellisestä kerrasta :/, mutta khyllä ton voi uudestaan =), LOiSTava leffa <3... :D!


Team America: World Police: Joo on khyllä TOD uudelleen katselu kerran aika <3... =)... :D, mutta voisi khyllä yrittää löytää tän DVD:lle ja ostaa omaksi ja kattoa sitten vasta koska ei tätä enään huvita ostaa jos nyt katsoo :/... :'(... :D! Joo mutta jos ei löydy DVD:lle niin sit vaan videolta :), kämäisenä eikä saa omaksi :|... :/, NOOOOOOoooooooou :'(... :D!


Get Shorty: Joo tänkin näkemisestä on pitkä aika :'(... :D, joten uudestaan vaan =)... Voisi khyllä melkein ostaa DVD:lle tän ja Be Coolin :), paitsi Be Coolin menin jo kattoo uudestaan joten jätetääb nyt väliin :/... :'(... :D!


Doom: Khyllä se on uudelleen katsomisen aika :), nättiäH toimintaa <3... =), vaikka aika onttoa :/... :'(... :D!


U-571: Leffateattereissa viimeksi näin vuonna nakki ja kala (missäs Nakkiskin oleskelee :|... :/... :'(... :D, no chateissa sentään joskus näkee...), uudestaan vaan =)...


Carlito's Way: Jaa (leffat alko huononee :/... :'(... :D), no empä nyt tiedä :/, tai voihan tää ihan hyvä leffa olla :), mutta eipä nyt hirveästi ainakaan innosta :/... :'(... :D!


Villi Tusina: Nähty khyllä on jo :o... :x... :'(... :D, mutta meni khyllä suurimmaksi osaksi ohi kun Matskun kanssa muuta (:x... :D) samalla tehtiin :/... :'(... :D, taisin jopa nukahtaa :o... :D! Mutta ei khyllä mikään hyvä leffa ollut mitä muistaa :/, mutta uudestaan vaan ku kakkonen odottaa ykkösen kokonaan nähnyttä omistaa :p... :'(... :D!


Villi Tusina 2: Odotuksen ihan maassa :/ (vähemmät kuin museossa, mutta eiköhän tää oo parempi :), kait :/, no mutta eipä kotona haittaa huonon leffan katsominen niin pajoa kuin leffateattereissa :|... :/... :'(... :D), mutta eiköhän nyt ihan katottava kuitenkin ole :)...


Asema 49:
Varmaan BORING AS(s :D) HELL :|... |O... :/... :'(... :D, mutta kai nyt jotain viihdykettä saa :), ehkä :/... :'(... :D!


Ihan mukava läjä tuli lainattua =)... B), YEAH :D!

Pelailtua on tultu =), JYTISTEN <3... =)... B)... :D!


Joo Midnightia on taas tullut pelattua ratilla <3, JYTISTEN <3... =)... B)... :D! Joo on khyllä peli ihan erilainen/kuuloinen kun sohva tärisee <3... :D, hidastuksen laittoo on khyllä TOD LOiSTavaaH <3... Joo mutta ei kai muuta, voisi mennä takas pelaa <3... =)... B), mutta kai se on PAkKO välillä blogaillakki :/... :'(... :D!


Onko nyt ihan PAkKO blogailla :|... :/... :'(... :D!