Sunday, February 18, 2007

Leffoja tuli tosiaan sitten Hulkilta lainattua <3... =)... B)... :D!


Joo kuten näkyy, ihan mukava läjä tuli taas lainattua <3... =)... B)... :D! Joo ei kai muuta sitten ku tekemään noista ennakko selostetta :):

The Man: Joo eiköhän toi ihan hauska komefia leffa ole :), vaikka eipä näytä Samuelilla kovin hyvää roolia olevan :/, mutta eiköhän se ihan hyvin vedä :)... Eugene Levyllä taas on sopiva rooli itselleen <3... :D!


Scary Movie 4: No eipä khyllä ole vielä hirveästi mennyt aikaa edellisestä kerrasta :/, mutta khyllä ton voi uudestaan =), LOiSTava leffa <3... :D!


Team America: World Police: Joo on khyllä TOD uudelleen katselu kerran aika <3... =)... :D, mutta voisi khyllä yrittää löytää tän DVD:lle ja ostaa omaksi ja kattoa sitten vasta koska ei tätä enään huvita ostaa jos nyt katsoo :/... :'(... :D! Joo mutta jos ei löydy DVD:lle niin sit vaan videolta :), kämäisenä eikä saa omaksi :|... :/, NOOOOOOoooooooou :'(... :D!


Get Shorty: Joo tänkin näkemisestä on pitkä aika :'(... :D, joten uudestaan vaan =)... Voisi khyllä melkein ostaa DVD:lle tän ja Be Coolin :), paitsi Be Coolin menin jo kattoo uudestaan joten jätetääb nyt väliin :/... :'(... :D!


Doom: Khyllä se on uudelleen katsomisen aika :), nättiäH toimintaa <3... =), vaikka aika onttoa :/... :'(... :D!


U-571: Leffateattereissa viimeksi näin vuonna nakki ja kala (missäs Nakkiskin oleskelee :|... :/... :'(... :D, no chateissa sentään joskus näkee...), uudestaan vaan =)...


Carlito's Way: Jaa (leffat alko huononee :/... :'(... :D), no empä nyt tiedä :/, tai voihan tää ihan hyvä leffa olla :), mutta eipä nyt hirveästi ainakaan innosta :/... :'(... :D!


Villi Tusina: Nähty khyllä on jo :o... :x... :'(... :D, mutta meni khyllä suurimmaksi osaksi ohi kun Matskun kanssa muuta (:x... :D) samalla tehtiin :/... :'(... :D, taisin jopa nukahtaa :o... :D! Mutta ei khyllä mikään hyvä leffa ollut mitä muistaa :/, mutta uudestaan vaan ku kakkonen odottaa ykkösen kokonaan nähnyttä omistaa :p... :'(... :D!


Villi Tusina 2: Odotuksen ihan maassa :/ (vähemmät kuin museossa, mutta eiköhän tää oo parempi :), kait :/, no mutta eipä kotona haittaa huonon leffan katsominen niin pajoa kuin leffateattereissa :|... :/... :'(... :D), mutta eiköhän nyt ihan katottava kuitenkin ole :)...


Asema 49:
Varmaan BORING AS(s :D) HELL :|... |O... :/... :'(... :D, mutta kai nyt jotain viihdykettä saa :), ehkä :/... :'(... :D!


Ihan mukava läjä tuli lainattua =)... B), YEAH :D!

No comments: