Sunday, September 23, 2007

Nonih, BB alkaa <3...


Joo nysse se alkae ja Heli lähteäe pihallae (:p... :D) =), tai sitten Henri :/, aika sama :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo suoraan chatista taas vaan :saint:... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D:


"Joo olipa sitten bileet taas, ei huh-huh ku on säälittävää touhua :|, mutta ihan hauskaa katottavaa khyllä, mutta niin säälittävää että..., joopS! Varsinkin Heli joka halus kokoajan lisää juotavaa, hihasta vielä tippuen pullo ku se kerjäs päiväkirjahuoneessa, ei TSII-SUS CHRIST?!?!? Ja sitten meni meni yrjöämisyrityksen jälkeen vaan makaamaan sänkyyn, vaikka juotavaa ois varmaan ollu vaikka kuinka paljon... Ja toi Kadi, niin ärsyttävävä ku vaan voi olla! Makoilee vaan ja haastaa riitaa ihan turhasta, huoh! Aki oli just kova khyl ku se pisti sen (Kadin) jauhot pussiin, sitten kun se vielä heitti "voisin lyödä sen hengiltä", parasta koko jaksossa (niin kun se pysy "uhkailuna", jos se ois lyöny niin sit ei ois ollu kovin kivaa kattoa, puhumattakaan asukeista)! Ja on toi Timo khyl playaH, Maxinea hipelöi vaan kokoajan ja Helistä näköjään on tekemässä uutta "uhria", YEAH! Joo voisikin tehdä paremmuusjärjestys listan pienillä selostuksilla:

1.Aki: Ehdottomasti paras, varsinkin ku se "hoiti" Kadin! Mutta vähän liikaa khyllä paljastelee itteään, varsinkin kännissä!

2.Timo: On tää just kova playaH ja muutenkin hyvät jutut ja..., joopS! Saa nähä kauanko kestää ku peitto heiluu Helin kanssa, tai ehtiikö ennen huomista ku lähtö taitaa koittaa Helille...

3.Heli: Känni säälittävyydessään ihan, noh, "kiva"! Herättää ainakin tunteita...

4.Henri: Joo alkaa jo toi "pomottelu" neuvominen käymään jo vähän hermoille, jota se on onneks khyllä rajottanu, tai sitten ohjelma leikkaajat on!

5.Sauli: No tästä tyypistä ei sitten ota erkkikään selvää, ainakaan mä... Ilmeisesti jotain playeriä leikkii, lasta se leikki paremmin! Tai sitten se johtuu siitä että toi on BI (jos on lehtiin luottamista), ota niistä nyt selvää kun ne ei itekkään ota itsestään selvää!

6.Jarkko: Joo aika tylsä khyllä, joka voi khyllä johtua niistä leikkaajista kun ne ei näytä ton parhaita juttuja, ainakaan mun makuun! Tai oli sen seksi tarinat ihan hauskoja ja mielenkiintoa, lisää sellaista!

7.Maxine: Joo, no eipä oikeastaan mitään, aika turhuke tuolla...

8.Piia: Vielä turhempi ku edellinen...

9.Kadi: Ei #&%£$!* ku osaa olla ärsyttävä, TSII-SUS :|?!?!? Ois TOD syytä joutua ens viikolla äänestykseen ja lentää kun leppäkeihäs, melkein vois jopa äänestää... No ainakin herättää tunteita, mutta vääriä ja liikaa sellaisia!"


BB chat -kuva!



Joo khyllä toi Aki on just kova =), jauhot vaan Kadin pussiin :|, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta nyt BB:tä =)...


Aki jyrää B), Henri tai Heli tippuu :saint:... :p... :D!