Wednesday, December 5, 2007

5. "Kaikki, IHAN kaikki (:p... :D)" luukut <3...


Joo luukut sitten pamahti auki =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Eipä kai sitten muuta kun selostuksiin :saint:... Joo "Normaalista" sitten pamahti orava :saint:, "kelpaa" mulle =)... :p... :D! Joo ja näköjään sitten kalenterin eräpäivä pääsi mukaan kuvaan :D! Joo enköhän ton ennen 20.3.2009 syö B), enköhän :saint:, joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D! "Omatekoisesta" tullen punainen Marianne =), joka TOD kelpaa B), vaikka onhan niitä parempiakin =), mutta..., joopS :p... :D! "Kinderistä" sitten pamahti "Happy Hippo" =)... :p... :D, joka on taas (2.päivän palleroiden tapaan) TÄYSIN uusi tuttavuus =)... :x, WAHT :o?!?!? Noh, eipähän taaskaan mitään erikoista olla menetetty :), vaikka khyllä toi parempaa oli kun pallerot =), mutta eipä mitään kovin erikoista :/, ainakaan tota aio erikseen ruveta ostelee :'(, eli..., joopS :p... :D! Joo siinäpä ne nyt sitten oli...

5. "Kaikki, IHAN kaikki (:o... :D)" luukut =)... -kuva!


...sitä huomista odottamaan taas *köhi* (:p... :D) pystyssä =), tuplana =)... :x, no lomapäivä on huomenna =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Ostoksilla käytiin =), joululahjakin sellaisilla <3...


Joo mutta jätetäänpä noista pölisemiset kokonaan pois :x, WAHT :o... :p... :D, koska kalenterit "pitää" ehtiä blogata tän päivän puolella ja huomenna noi ehtii helposti blogata ilman kiireitä :saint:, vapaapäivä kun se nimittäin on *SYDÄN SYDÄN SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Tai kaippa noista Colista vois jotain hehQttaa :saint:, mitäpä olisi joulu ilman 4x Cocista =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Tai sanotaan nyt jotain lahjastakin =)... :saint:... B)... :p... :D! Joo ei se nyt noin iso ole :/... :'(, mutta melkein khyllä B), joka selviää/paljastuu sitten joskus =), ehkä :/... :ashamed:... :'(, no eiköhän :saint:, joopS :p... :D! No mutta nyt valmistautumaan kalentereiden blogaamiseen :saint:... Joo EI :|... :x, WAHT :o?!?!? No en sitten jaksanutkaan huomenna blogata niitä/näitä ostoksia :ashamed:... :'(, mutta tänne kun ne voi hoitaa jälkikäteen :saint:, niin =)..., FUCK YEAH B)/noH :x, no jotain vanhoja shittejä (:p... :D) nyt blogailla :|... |O... :'(, mutta onhan nää nyt sen verran LOiSTavia *SYDÄN*, että :saint:...., FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeee :D!


4x "joulu" Cola: Joo perinteiden 4x "joulu" Colahan tää on :saint:, mitäpä olisi joulu ilman tätä *SYDÄN*, no EI YHTÄÄN MITÄÄN :|... |O... :'(, joopS :p... :D! No mutta senhän takia tää ostettiinki :saint:... :x, no sen takia tietenkin että joulussa olis sitä jotain ;)... =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ei nää kaikki nyt jouluaatolle khyllä ole :)... :'(, tai kestä sinne asti :ashamed:, ilmotellaan aina ku hörpitään yksi tai kaksi pois =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D!


Salmiakki Aakkoset: Jep jep, yhtiä parhaimpia salmiakkeja mikä on varmaan jo todettu pariin(kymmeneen :p... :D) kertaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Riesen: Näitä ei ole pitkään aikaan tullut ostettua :'(, mutta syy on varsin selvä :saint:... :|... |O... :x, no monet kaupat ei jostain kumman V|TUN (:p... :D) syystä myy tätä enään :'(, WAHT (kaupoille jotka ei myy tätä) :o?!?!? Ihme touhua khyllä :|, mutta, noh, siinähän kärsivät häviötä |O, mun kärsiessä kun en tätä saa :'(, niin helpolla |O, koska khyllä pari paikkaa nyt on takataskussa (:p... :D) mistä näitä saa :saint:, joten eipä nyt niin paljoa haittaa :), mutta haittaa kuitenkin :|, khyllä nyt joka paikasta nyt pitäis saada eikä vaan jostain random shiteistä (:p... :D) :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D!


Sensuroitu lahja (:p... :D): Joo tämä sitten selviää joskus :saint:, jos on selvitäkseen :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Löytyy siis herkkuja ja juotavaa sekä sensuroitu lahja :saint:, eli...

Ostokset ja (sensuroitu) lahja -kuva!


...khyllä TOD kelpaa *SYDÄN*, sensuroitu lahjakin :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEeee :D!