Sunday, May 27, 2007

Aika mennä nuQ :'(, kone mielessä <3... B), FUCK YEAH :D!


Tai sanoisiko noH :x, koska liian paljon mietittävää tossa on :/... :'(, varsinkin jos päädyn "itse"koottavaan, saa noita osia tutkia *tekee mieli vetää kurkku auki* (:D) tunteeseen asti :|... :'(, ehkä :/, tuskin :), onhan se nyt ihan kiva tutkia niitä =), kait :/... :'(... :D! No mutta helpoin olisi toi Anttilan kone =), mutta myöhemmin sen kanssa oltais ihan kusessa :/... :'(, paitsi voisihan sen antaa perheen käyttöön ja hommata sitten sen vasta uber hyber (:D) koneen (koneista kun on sillon paljon enemmän tietoja...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH (koneen "kuolemiselle" ja pois antamiselle) :'(... :/... :D?!?!?


No mutta, TOD pääasia on että saa sen koneen VIHDOIN ja VIIMEIN ja pääsee pelaamaan uusimpia pelejä <3... =)... B), montako vuotta tässä ollaan oikein odotettu :'(, TSII-SUS :|?!?!? Mutta valinta tässä on vielä tehtävä, mutta kortti sen tosiaan lähinnä ratkasee :), eli sen bitchi (:D) ollaan :|... :ashamed:... :'(, EHEHEHEEEEEEeeeee :D!


What do want my P.I.M.P. =)... :ashamed:... :'(, EHEHHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!

Kone puhututtaa/mietityttää <3... :'(... :D!


Joo on khyllä TOD tiukka valinta edessä <3... :'(... :D, mutta onneksi on aikaa miettiä :), vaikkakin aika h3lvetin vähän :'(... :D! No mutta, onhan matka nyt matka =), ensi vuonna ei välttämättä enään pääse :/... :'(, mutta konetta taas odotettu IKUISUUS niin pitäisihän sen olla parhaimmillaan (varsinkin ku on mahdollisuus semmoiseen) eikä mikään Anttilan shitti (:D)?!?!? No mutta, kortti tämän lähinnä tulee ratkaisemaan, jos se tulee niin eiköhän matkakin tule :), mutta jos ei tule niin ei matkaa :'(, mutta HUIPPU kone sentään <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Tai sitten jätän molemmat vaihtoehdot ja alan munkiksi ja..., joopS :p, EHEHHEEEEeeeeee :D!

Pöytyikselle tehty sisällysluettelo <3...


Joo tuollahan se <3, laiskasti vaan linkitetty koko päivä :/... :ashamed:, FUCK YEAH :D! Joo mutta mitä koneeseen, eipä kukaan oikein ole ton Anttilan valmiin shitin (:D) puolella :'(, enkä khyllä oikein itekkään :/, paitsi siinä suhteessa että sen saa paljon nopeammin ja ei tartte tutkia osasia :), sekä tietenkin pääsee matkalle B), kuhan se kortti nyt vaan tulis <3, slow fucks :|... :'(... :D! No mutta, kattoo nyt mitä tekee, tällä hetkellä Halo "Vista" 2:set pyörimään uutuutena Anttilan koneella parin viikon päästä ja matkalle =), vaikka monet ja ite on sitä vastaan :/... :'(, mutta..., joopS :p... :D!

PS.Luettelo <3...


I want it and I want it NOW =)... B), jaa minkä, jaa-a :x... :p... :D!

Eihän tästä tuu mitään :/... :'(, niin 3D-kortista :|?!?!?


Khyllä kaikki muut tehot tuntuu riittävän :), mutta 3D-kortti kusee ja uusi sellainen vaatisi (ilmeisesti) uuden virtalähteen :x, TSII-SUS CHRIST :|?!?!? Jaa-a, tässähän pitäisi melkein vaan siirtyä konsoleihin, jaksa näitä #&%£$!* "säätöjä" :'(, TSII-SUS :|?!?!?


Huippukone kone TÄNNE ja HETI =)... B), ilman mitään "säätöjä" :|... :'(, kotiin kuljetettuna 200€:llä <3...>

Nakkis sen sanoi <3: "ei siitä mitään tulisi" :'(... :D!



Niin jos mä sen ite kokoisin, mutta kuka semmosta shittiä (:D) on väittänyt :x, MatoApinan Matsku sen kokoaisi =), orjapalkalla <3, FUCK YEAH B), EHEHEHHEEEEEeeeeee :D! Tai sitten ihan että kauppa sen kokoaisi :), mutta Vistaa kun en siihen ostaisi niin sinne jäis Halo 2:set :'(, XP patchiä/crackia odotellessa :)... :/... Eli khyllä toi Anttilan kone taidetaan kipaista hakemassa :), niin paitsi jos korttia ei tule a.k.a. ei "päääse" matkalle :'(, niin sitten "itse"kokoamaa konetta jolla pyörii GTA VII (<---jaa-a, 9:kö :o... :x... :ashamed:... :'(... :p... :D):kin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


PS.Mitäs ilkeitä noitia Nakkiksen viestissä oleskelee :x, merkkikö että Anttilan kone kusee ja PAHASTI :o... :x... :/... :'(... :D! Kuvan videon alla ;), MAHTAVA video <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Mä kokoaisin ite :o... :x, BUAHAH :D... :ashamed:... :'(... :D!

In DA chat it went <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo mitäpä tohon lisäilemään <3... =)... B), FUCK YEAH :D (<---they are back <3... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEEEEEeeeeeeee :D), paitsi pelilistan voisi tähänkin pistää <3... =)... B):


Half-Life 2, Far Cry, NFS: Most Wanted, Chronicles of Riddick, Dark Messiah of Might and Magic, F.E.A.R. (joo eiköhän noi mee, näistä alkaa varmaan ne ongelmat...), Halo 2 (tai no tuskin tästä sentään), BioShock, Crysis, S.T.A.L.K.E.R., GTA IV jne...

PS.Chatten <3...


KHYYYYYYYYyyyyyyyyyyyl =)... :p... :D!

Uusi kone pohdintaa <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


It's this time, AT LAST <3 (<---toi sallitaan, tosiaan ilman hymiöitä aiotaan tää blogaus hoitaa :o <--- toikin vielä ja seuraava :D, nyt ei enään...)!

Joo eli sitä IKUISUUDEN kaivattua upouutta (tehoiltaan) konetta on vihdoin ja viimein aika ruveta miettimään... Tai noh, ei tässä khyllä ole hirveästi mietittävää, koska matkan takia "pitää" nyt "tyytyä" Anttilan koneseen, koska kone on saatava ennen matkaa, aivan liian tuskallista olisi tulla takaisin tämän koneen luokse, tai ei se nyt niin tuskallista olisi, mutta se parin kuukauden odottaminen matkan jälkeen TOD olisi, varsinkin kun jo ohi menneen matkan sijaan sen olisi saanut... Joo eli vaihtoehtoa ei ole paljoa/yhtään, mutta pitäähän nyt itkeä omakokoaman koneen perään, sekä vielä miettiä pitäisikö vaan odottaa se kaksi kuukautta, tai sitten vaan hylätä matka röyhkeästi Hulkin (ja Matskun) nokan edestä, sekä vähän omankin, vaikka koneen (omakokoaman eikä minkään Anttilan) mielummin haluaisin... No mutta, mennään itse koneeseen, HP Pavilion m8046 sellaiseen:

HP Pavilion m8046 Anttilan sivuilla!

No mitäpä noihin lisäämään, HEMMETIN hyvältä khyllä kuulostaa, mutta omakokoama olisi paljon halvempi khyllä, tai siis kalliimpi ja parempi, heh! No mutta matka kun tässä olisi tarkoitus tehdä, niin kaippa sitten pitää vaan tohon "tyytyä", mutta eipä hirveästi haittaa, koska isolta tutkimis vaivalta tulee säästymään... Niin ja, ei sovi unohtaa juuri sopivasti (parin viikon päästä ton saisin...) tulevaa Halo "Vista" 2:sta, joka ei omakokoamalla koneella toimisi, koska mitään kusi Vistoja ala ostelemaan, EN TOD! Mutta tossa kun se tulisi valmiina niin mikäs sen parempi!

Joo khyllä tohon varmaan jossain vaiheessa tulee XP patch/crack, mutta varmaan menee jonku verran aikaa, khyllä toi heti uutena pitäisi saada "sykkimään" (heh), varsinkin kun siihen on mahdollisuus, joka khyllä tulee tulevaisuudessa kostautumaan (tota Anttilan konetta kun ei niin hyvin voi päivitellä kun omakokoamaa...), ellen sitten anna parin vuoden päästä tota jollekkin muulle/myy ja osta sitten vasta sen uber hyber koneen, heh!


Joo eli eipä tässä taida nyt muita vaihtoehtoja olla, kiitos matkan, johon khyllä mielelläni menen, mutta ensi vuonna kelpaisi yhtä hyvin, tai siis paremmin koska sillon olisi vielä enemmän rahaa (jos töissä jaksan olla, enköhän, kiitos kaikenlaisten laitteiden...) ja se huippukone olisi jo!


No mutta tolla koneella tässä ollaan nyt lähdössä, ainakin tällä hetkellä, mieli saattaa vielä muuttua, mutta se khyllä merkitsisi matkan perumista, itku! No mutta "parhaassa" tapauksessa siis saisin ton Anttila koneen parin viikon päästä Halo "Vista" 2:sen hyrrätessä uutuutena sekä vielä Nyc matkan tai "huonommassa" tapauksessa saisin "vaan" huippu PC:n jolla Halo 2:nen ei toimisi (ainakaan johonkin aikaan...) ja matkaa ei tulisi... Eli aika paha paikka on, vaikka onhan toi nyt ihan selvä, heh!


Anttila kone Halo "Vista" 2:lla uutuutena hyrräämään ja matka kiitos tänne, FUCK YEAH!