Friday, February 23, 2007

Niin ja Tilt arvio...

joopS!!!

Vuosi sitten "23.2.2006" kertausta <3...


Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:


Joo aika pingumainen päivä khyllä oli <3, heh :D! Joo Pingu se vaan sekoili niitä näitä, ota sitten selvää mitä :x... :D?!?!? Joo eipä sitten siitä enempää :'(... :D, menkää lukee ite ;)... B)... :D!


Joo Meuhkiksen blogiin sit "päästiin" B), YEAH :D! Kannatti onnitella B)... :D!


Ja neuvojakin sateli, surkeita sellaisia :|, minähän sosuspummailen B), EHEHEHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo oli se khyllä aikaa <3, makas vaan ja nörtteili B), AWESOME B)... :D! Joo rahaa ei khyllä ollut paljoa :/... :'(, mutta mihin sitä, kuhan saa mässyt <3... B), EHHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!


Joo ja jämiä sitten vedeltiin :)... :/... :'(... :D, ehkä olisi pitänyt olla töissä niin olis kunnon mässyt =)... :'(, paitsi venähdän mä nytkin jämiä :/... :'(... :D, mutta khyllä TOD kelpaa <3... =)... :/... :'(... :D!


Joo ihan OK blogi päivähän tuo :), YEAH!


Oisimpas vieläkin sossupummi =)... B)... :'(... :D!

Täytetty on <3... =)... B), YEAH :D!


Joo nyt se on sitten täytetty <3... =)... B)... :D, komeaH <3...


Ei muuta ku mässyttelee <3...

Jälleen kerram laatikon täyttöä <3... =)... B), YEAH :D!


Joo taas oli laatikon täytön aika ku oli jo aika tyhjä :'(... <3... =)... B), YEAH :D! Joo hyvinhän se täytty irtareilla ja Mega Mix Salmiakki =), AWESOMEh <3... =)... B)... :D!


Koko loppuelämänkö aion täyttää tota :x... :/... :ashamed:... :'(... =)... B), YEAH :D!

Kajarit remontti Reiskaltiin (:D) kiinni <3... =)... B), YEAH :D!


Joo vasaralla vaan naulat seinään ja menoksi <3... =)... B), YEAH :D! Joo hyvin uppos sisään :), mutta neiti (:D) ruuvarilla piti viimeistellä :/... :'(... :D!


Ai missä remontti Tontsan housut :o... :x, no kuka semmosia kotona ;)... :|... B), EHEHEHEEEEEEEEEEeeeeeeeee :D!

ViikonloppuH ostoksineen <3 <3 <3... =)... B), YEAH :D!


Joo nyt se sitten taas alkoi <3... =), YEAH! Joo ja tuli taas osteteltua vähän kaikenlaista kuten näkyy <3... =)... B), YEAH :p... :D! Joo aloitetaampa vaikka peleistä <3:

Breed: Joo löyty sitten 6€:llä joten TOD tänne <3... =)... B)... :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo aika karsea peli varmaan/on :'(, mutta mähän tykkään sellaisista <3... =)... B), YEAH :D! Joo kuhan nyt vaan sen koneen saa millä toi pyörii =), mutta sillon on khyllä kaikki F.E.A.R:it ja sen semmoisen (kuten ostamani FarCryki B), Half Life 2 jne <3...), joten saattaa khyllä jäädä van pölyttymään :/... :'(... :D! No mutta hiAno lisä kokoelmiin <3... =)... B)... :/... :'(, EHEHEHEEEEEeeeeeeeeee :D!


FarCry: Joo tosiaan tämäkin löytyi halvalla :), 5€:llä semmoisella :o... :x... <3... =)... B), YEAH! Joo pikkasen paremman koneen khyllä vaatii (kun Breed, puhumattakaan tästä koneesta :'(...), mutta asia korjaantuu ku seuraavan koneen hankkii <3... Joo eiköhän tää ala sit pyörii ekojen pelien joukossa =)...


Joo ja sitten vaikka noihin pikkusäliin <3... :D:


Antenni/radio johto: Joo kotiteatteriin hommasin sit oman ettei tartte omasta omaan huoneeseen tuolta pölliä kun käyttää kahta laitetta (Philips "DVDR3450H" Bournea <3... B)... :D, sekä Kissiä, jota ei khyllä kohta enään ole...), joopS!


Vaatekoukkuja: :o :o :o... :x... :D, noh, ehkä kautin koukku olisi parempi sana <3... :D, eli takakajarit koukkuihin vaan :), nyt oli jossain pöydällä (ja vielä sivussa...) vaan :/... :ashamed:... :'(... :D!


Sitten TÄRKEIMPIIN eli mässyihin <3... =)... B), YEAH :D:

Irtaireita: No tuskin tarvitsee selostetta ;)... <3... =)... B), YEAH :D!


Halvan hedelmä numero laatikko: Joo viime viikolla oli salmiakki testissä B)... :D, nyt hedelmä :), joista (niin mistään...) en khyllä hirveästi pidä :/... :'(... :D, mutta khyllä ne salmiakkien ohella menee :), mutta yksinään EI TOD (tai no jos ei muuta niin sit :'(... :D)! Joo ihan hyviähän nämä :), mutta häviää 100-0 (yllätys YLLÄTYS :D...) salmiakki versiolle <3... Joo mutta ihna OK hedelmiä tosiaan :), vaikka onhan niitä parempiakin :/... :'(, mutta myös huonompiakin =)... :D!


Fani pala: Joo yhtä parasta (keksi)suklaata =), ehkäpä jopa sitä parasta <3...

Mega Mix Salmiakki: Joo ihan OK salmiakki Mixi :), vaikka parempiakin khyllä löytyy :/... :'(, mutta (sama ku hedelmässä) ;)... B)... :D!


Pringles Original: Joo tuli sit ostettua 2kpl Pringlesejä 3€:n hintaan <3... =)... B), YEAH :D! Joo tänään/tänä viikonloppuna vedän tän Originalen, ensi viikonloppuna sitten ton Pringles Sour Cream & Onioin)! Joo khyllä nää yhtiä parhaimpia on =), mutta ei sentään parhaita, mutta ehkä toisikse parhaita :)... Parhaitahan on tietenkin Taffelin Originalet <3...


Pringles Sour Cream & Onioin: Joo ihan hyviä nämäkin :), mutta khyllä punaset jyrää 100-, ööööööööö, 66 :D! Joo mutta hyviä kuitenkin :), ensi viikonloppuna sitten nämä :), vasta :/... :'(... :D!


Jaffa 2kpl: Joo tarjouksesta tämäkin (u cheap ass :|... :ashamed:... :'(... :D), hintaan 2,50€ =), YEAH! Joo hyvää limuahan tämä, vaikka ei lähellekkään parasta, mutta jotain 5 (tai joitan semmosta :D...) parasta kuitenkin :)... Joo mutta toinen menee tänään/ja huomenna =)... :D, toinen sunnuntaihin synttäreihin :)... :'(... :D!


Pepsi: Joo synttäri päivänä tosiaan oli tupla paketti :)... B)... :D, tässä se toinen :)... :p... :D! Joo hyvää limuahan tämä Pepsi, toiseksi parasta :), paras varmaan tiedetään jo ;), no Cola Ollihan (:D) se <3... Paitsi hinnassa khyllä Lidl Cola TOD jyrää kaikki <3... =), mutta maku ei ole vaan niin hyvä :/, mutta khyllä se Classic/Monsterin pallit (:D) jyrää, joopS!


Lidl Frutti Di Mare: Joo empäs ole tätä vielä maistanut :o... :'(... :D, mutta asia korjataan tuota pikaa <3... =)... B), YEAH :D!


Joo siinähän ne sitten oli :), ihan OK ostokset <3... =)... B), YEAH :D!



Mistäs edes aloittaisi =)... :'(... :D, no varmaan sitä mikä on suussa :D, eli *ROUSKIS* (:D), Pringsihän se oli <3...