Tuesday, June 12, 2007

Hyvin se GoatseTino (:D) vetää...


Joo mutta nyt on aika mennä nuQ että jaksaa huomenna riehua <3... =)... B)... :'(, FUCK YEAH :D! Joo ja GoatseTinolta odotellaan innolla vielä blogausta ellei pariakin :), kuhan ei Tinoa edeltävää sanaa :|... :'(... :D?!?!?


Goat... (:D) Gigantit ja riehumiset kutsuvat =)... B), FUCK YEAH :D!

Hyvin se Valentino vetää <3...


Joo hyvin menee <3, mutta ME HALUAMME LISÄÄÄäääh B)... :|... :'(, EHEHEHEEEEeeeeeee :D! Joo mitäs muuta, no juhziz0:an a.k.a. Speniksen rakastamista "kaluista" (:D) menee ohjelma nelosella :x, *kröhöm* :saint:, joopS :p... :D! Joo ja huomenna sitten Giganttiin yms riehumaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Mutta...

PS.Kuva tarkotuksella epäselvä (.gif) :x, no että jää enemmän "järkeä" vikalle (selvälle) kuvalle ;)...


...me haluamme LISÄÄÄäääH =)... B), FUCK YEAH :D!

Helposti kestän/pystyn <3... B)... :'(, mutta...


Joo en mä tätä ole perumassa (vaikka mieli tekis <3... B)... :'(... :D), mutta siirtämässä khyllä :x, koska huomenna pitää ravata Giganteissa yms..., niin eipä jää paljoa blogi aikaa :/, joten reiluuden nimissä (:whistle:... B)... :D) siirto torstaille jollon blogaan enemmän :)... :whistle:... B), EHEHEHEEEEEeeeeeeeee :D! Joo eli turhaan siellä hätäännytään, iloisia vaan pitää olla <3, joten iloisia hymiötä tähän =), kiitS B)... :D:


=) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
=) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
=) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)!


Ja kaikki on iloisiaaaaaaaaaaaaaaH =)... B), EHEHEHEEEEEEEeeeeeeeeee :D!

Päivän ostokset <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo piti khyllä blogata nää aikasemmin jo :), mutta oli vähän "kiireitä" :/... :'(... :D, mutta parempi joskus kun ei koskaan ;)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli selostamaan:

Turkinpippuri Salmiakki: Joo taas tuli tää floppi ostettua :), mutta mikäs ostaessa kun HEMMETIN halpaa on (1€) <3... =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeee :D!


Korvapuusteja: Mikäs sen mukavempi "eväs lisä" töihin :), vaikka kotona/matkalla kotiin (:D) jo lähes puolet menee :/... :ashamed:... :'(, mutta jää sinne töihinkin muutama :), eväs lisäksi khyllä vaan pari muiden mennessä jo aikoja sitten (niin niitten kotona puolien jälkeen, niin siellä töissä ;)...), joopS :p... :D!


Brunberg Alku suklaa (jämät): Joo edelleen on noita :o... :x, johtuen, noh, no eipä nyt kovin hyviä pidemmän päälle ole :/, varsinkaan hintaansa nähden :|... :'(... :D, mutta ihan hyviä kuitenkin :), joita ei tule yksikseen khyllä enään ostettua :|, puoliksi ehkä :), mutta tuskin silleinkään :'(... :D!


Atria Meetvurstipizza: Puulta jo lähes maistuu (melkein joka viikko kun vedän...) :|... :/... :'(, mutta ihan syötävää kuitenkin on :), joidenkin muiden (valmisruokien) maistuessa jo itse sille pa5kalle :o... :x, EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!


Halvan Täytelaku Mix: Tämäkin lähti floppihintaan (1€) <3... =), joten kiitos tänne se B), FUCK YEAH :D! Joo ihan hyvää on :), varsinkin hintaansa nähden <3...


Marli Juissi ananas appelsiini: Joo, ÖÖÖööö, sitäpä se :)... :p... :D!


HK:n kirjolohikiusaus: Kiusaus tosiaan, niin tehdä jotain selostetta jostain kiusauksesta :/... :'(, mutta tehdään silti :)... :p... :D! Joo parhaimpiin eväisiin kuuluu (sen *uuden*, nuudelijutun <3...) kanssa :), eli khyllä kelpaa =), varsinkin jos pizzoihin vertaa :|... :'(... :D!


AwesomeH shoppings =)... B)... :p, EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!

Postista sit VIHDOIN pamahti: "luottohakemuksenne..."


No kuva jo kaiken kertoo :|, eli luottohakemus HYLÄTTIIN :o... :x... :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? Noh, niin, noh :p... :D, eipä tässä "jaksa" sen kummemmin itkeä (IRL:ssä kun sitä tehtiin jo ihan tarpeeksi :|... :ashamed:... :'(... :D), kohti seuraavaa suunnnitelmaa vaan :x.. <3... B)... :D, joka on hakea luottoa toisesta paikasta B), FUCK YEAH :D! Joo pienemmällä luotolla vaan ja semmosesta paikasta mihin se kortti vaan käy (toi kun olisi käynyt aika HEMMETIN moneen paikkaan <3... :'(... :D) ja kohde on jo selviö: Gigantti <3, FUCK YEAH B)! Joo eiköhän sieltä sitten saa =), no ainakin helpommin pitäisi :) (varsinkin kun pienempää luottoa hakee :)... :'(... :D...), mutta tiedä sitten :/, mutta eiköhän :)... Ainoa mikä tässä tuskaa tulemaan on odottaminen :'(, taas |O, TSII-SUS :|?!?!? No luulisi ton khyllä olevan nopeampi, yhteen paikkaan kun vaan käy :)... :'(... :D, mutta tiedä sitten :/, saako edes :'(, no eiköhän B), jännää <3... :p... :D, mutta tuskaa (niin odottaminen...) :|... :D?!?!? Joo eli huomenna sitten mennään sinne Giganttiin tekemään hakemus :)... B)... :'(, joopS :p... :D!

PS.Hyvin, siis TOD LOiSTavasti menee Valentinolla =), FUCK YEAH =), ois khyllä aika röyhkeetä/coolia (:D) hylätä haaste huomenna B) (jonka tavallaan teenkin :o... :x, mutta siitä myöhemmin, tänään...), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeeee :D!


Voi #&%£$!* tampiot sentään ku hylkäs :|, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? Mutta uusia suunnitelmia, Giganttia, kohti vaan =)... B), FUCK YEAH :D/noH, u know ;), joopS :p... :'(... :D!