Tuesday, June 12, 2007

Päivän ostokset <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo piti khyllä blogata nää aikasemmin jo :), mutta oli vähän "kiireitä" :/... :'(... :D, mutta parempi joskus kun ei koskaan ;)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli selostamaan:

Turkinpippuri Salmiakki: Joo taas tuli tää floppi ostettua :), mutta mikäs ostaessa kun HEMMETIN halpaa on (1€) <3... =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeee :D!


Korvapuusteja: Mikäs sen mukavempi "eväs lisä" töihin :), vaikka kotona/matkalla kotiin (:D) jo lähes puolet menee :/... :ashamed:... :'(, mutta jää sinne töihinkin muutama :), eväs lisäksi khyllä vaan pari muiden mennessä jo aikoja sitten (niin niitten kotona puolien jälkeen, niin siellä töissä ;)...), joopS :p... :D!


Brunberg Alku suklaa (jämät): Joo edelleen on noita :o... :x, johtuen, noh, no eipä nyt kovin hyviä pidemmän päälle ole :/, varsinkaan hintaansa nähden :|... :'(... :D, mutta ihan hyviä kuitenkin :), joita ei tule yksikseen khyllä enään ostettua :|, puoliksi ehkä :), mutta tuskin silleinkään :'(... :D!


Atria Meetvurstipizza: Puulta jo lähes maistuu (melkein joka viikko kun vedän...) :|... :/... :'(, mutta ihan syötävää kuitenkin on :), joidenkin muiden (valmisruokien) maistuessa jo itse sille pa5kalle :o... :x, EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!


Halvan Täytelaku Mix: Tämäkin lähti floppihintaan (1€) <3... =), joten kiitos tänne se B), FUCK YEAH :D! Joo ihan hyvää on :), varsinkin hintaansa nähden <3...


Marli Juissi ananas appelsiini: Joo, ÖÖÖööö, sitäpä se :)... :p... :D!


HK:n kirjolohikiusaus: Kiusaus tosiaan, niin tehdä jotain selostetta jostain kiusauksesta :/... :'(, mutta tehdään silti :)... :p... :D! Joo parhaimpiin eväisiin kuuluu (sen *uuden*, nuudelijutun <3...) kanssa :), eli khyllä kelpaa =), varsinkin jos pizzoihin vertaa :|... :'(... :D!


AwesomeH shoppings =)... B)... :p, EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!

No comments: