Tuesday, February 20, 2007

Google hirviöllä kuvakisaan :)... :ashamed:... :'(... :D!


Joo empä jaksanut mitään kuvaa väsätä joten tyydyn vaan google kuvaan :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta voittohan ei ole tärkein vaan osallistuminen :), *looser talking* :whistle:... :ashamed:... :'(... :D! Joo mutta joo, ei kai sitten muuta ku nuQ :/, näkemään painaisia google monsterista :ashamed:... :'(... :D!


Loozer talking :'(, EHHEHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!

Päivän "BMW" auto B)!


Joo edestä (vaikka linkissä lukee että takaata :x... :ashamed:... :'(... :D) vielä toi TOD komeus =), khyl kelpais B), varsinkin kesällä :), vaikka talvi onkin parempi <3, paitsi autojen suhteessa :/... :'(... :D, paitsi sillonhan saa ajella monster autoilla <3... =)... B), YEAH :D!


Monters avoauto =)... B), YEAH :D!

Päivän "BMW" auto B)!


Joo siinähän se näkyy/komeilee =), NÄTTIH <3... Joo khyllä TOD kelpais tolla huristella <3... =)... B), varsinkin kesällä katto auki B), mutta khyllä näin talvellakin kelpaisi katon vaan ollessa kiinni :/... :'(, paitsi mitä pieni jäätyminen :/... :'(... :D, pääasia että näyttäis coolilta <3... =)... B), YEAH :D!


Khyl kelpais <3...

Mässylaatikko täyttö tiistai <3... =)... B)... :D!


Joo tiistaihan se eli mässyostos päivä =), paitsi joka päivähän on mässy(ostos) päivä <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta kilon laatikossa kun vielä oli/on muutama karkki :o... :x... :p... :D, niin ei muuta ku ostamaan täytettä sille ja täyttämään <3... =)... B), YEAH :D! Joo tuli ostettua Hopea toffee (hyvä pussihan tämä :)...) ja Panda Toffee suklaalevy (joo se paras tommonen kuten sanottu jo ;)... B)... |O... :'(... :D!


Joo eli noilla sitten täytettiin kilon laatikkoa entiseen kukoistukseensa <3... =)... B), YEAH :D!


Ei muuta kun tyhjentämään taas =)... B), YEAH :D!