Saturday, January 13, 2007

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Joo siinä se TOD TOD TOD komeuS nyt komeileeH <3 <3 <3... =) =) =)... B) B) B)... :D :D :D, mutta ilman kuskia vaan :/... :'(, mutta eiköhän se kuski sieltä kohta pamahda tekemään maailman ennätysaikoja autopeleihin <3... =)... B)... :whistle:... :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo mutta tähän jännään (:D) kohtaan on nyt jätettävä tämä tarina :o... :x... :'(... :D, mutta huomenna taas jatkuu Hulkin tulon kera ;)... <3... =)... B), YEAH!


On toi khyl TOD komeaH =), jopa päivän miestäkin komeampi ehkä :o... :x... :'(, mutta ei sentään ihan ;)... =)... B)... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Joo tähän sit enemmän tekstii ;)... :o... :p... B)... :D! Joo khyllä tää täytyy nimetä/sanoa (:D) parhaaksi kuvaksi <3... =)... B), FUCKING AWESOME <3! Mutta aikamoista tuhlausta khyllä tommosen etuosan teko :/, mutta jos ei ole niin miksei sitten samantien tee kaikkiin ratteihin tommosta TOD hiAnoaH <3... =), vaikka khyllä aika turhaH (:D) :/, mutta khyllä TOD kelpaa <3...


V|TUN hiAnoH <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Joo siinä se on vielä edestä <3... =)... B)... :D, TOD nättiH <3... Joo mutta seuraava kuva on hiAnompo joten enemmän tekstiä siihen sitten ;)... :p... B)... :D!


Khyl kelpaa <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


No tulihan se käsi sieltä kuvaan mukaan <3... =)... B)... :D, joka sopii vaihdekeppiin ku u know what to what ;)... :D, komeaH!


Vieläkin ollaan vähän Species mikä lie :D... :ashamed:... :'(... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Joo vaihdekeppi lähikuvan aika sitten <3... =)... B)... :D, khyllä on TOD komea moninen nappeineen ja sen parhaimman kera eli itsevaihdettavan H vaihteiston kanssa <3... =)... B), jota ei khyllä yksinään pelini (tai lähinnä Toca Race Driver 3, FlatOuttia en edes ajatellut/toivonut ja oikeinhan se meni B)... :'(... :D)! Mutta nyt sitä peukaloa/kättä tohon <3... =).... B)... :D!


TOD komeaH <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


No sieltä se käsi VIHDOIN ja VIIMEIN pamahti <3... =)... B), AWESOME :D! Joo käsi sopii tohon ku, no, öööööööööööööööööö, Lost LOiSTava sanaan <3... :D!


Still speadeless <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Joo siinä se ratti(ohjain) nyt sitten on läheltä <3... =)... B), mutta ilman peukaloita tai semmoisia :o... :x... :'(... :D, no ehkä seuraavassa kuvassa sitten <3... =)... B)... :/... :'(... :D!


I'm speadless (<---joo varmaan päin VIT :/... :ashamed:... :'(... :D), AWESOME <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Joo siinäpä se nyt sitten on edestäpäin <3 <3 <3... =)... B), V|TUN hiAnoH <3...


Sanoinkuvaamatonta <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Joo siinä se nyt sitten komeilee ja on kieltämättä khyllä TOD HEMMETIN TOD TOD TOD komeaH <3 <3 <3... =) =) =)... B) B) B)... :D :D :D!!!111 Joo ei muuta kuin toisesta suunnasta kuvaamaan <3...


Sanoinkuvaamattoman TOD TOD TOD nättiäH <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Mitään Moraa noihin tarvittu ku paljailla käsillä vaan <3... B)... :whistle:... :/... :'(... :D!


Mitein sitä on pärjännytkään ilman rattia :o... :x... :'(... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


No siinäpä se on avattuna <3... =), mora teki hommansa ammattilaisen käsissä <3... B), EHEHHEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee :D! Joo nyt vaan muovien kimppuun <3... :D...


Ei kai nekin Moraa tartte :/... :ashamed:... :'(... =)... B)... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


No ei muuta ku Moraa esille ja avaamaan <3... =)... B), YEAH :D!


Jos ei Moralla aukea niin millä sitten :o... :x... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!


Joo siinä se ratti nyt sitten sängyllä lokoilee <3... =)... B), FUCKING AWESOME <3... :D! Joo on khyllä kieltämättä HEMMETIN komeaH <3... =)... B), vaikka paketti vasta onkin :p... :D!


AWESOME <3...

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!

Joo tossa sitä nyt sitten raahataan, tai siis PAKOtetaan se poseeraamaan Stockan edessä <3... =)... B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeeeeeeee :D!


Vähänkö ihmiset kyyläs :|... :/... :ashamed:... :'(... :D!

Ratti (Logitech G25) tarina 1/2!



Joo rattia lähettiin siis tänään sitten hakemaan <3... =)... B), mummilta lainaten khyllä :/... :ashamed:... :'(, mutta mikä lainatessa kun tommonen TOD LOiSTavuus oli/on kyseessä <3... =)... :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo tänään ollaan sit ratin kunniaks mustasilmäinen komeuS <3... =)... B)... :D! Joo mutta siinä sitä rattia nyt sitten raahataan/kannetaan <3... =)... B), NÄTTIh =), kummatkin <3... =).... B)... :D!


Oon mä sit komeeH =), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!

Ratti tarina alkakoot <3... =)... B)... :D, mutta vasta 1/2 osa :/... :'(... :D!


Joo nyt on aika aloittaa rattitarinan teko <3... =)... B)... :D, mutta teen vasta ekan osan :/... :'(... Joo 2.osa alkaa siitä kun Hulk tuli meille <3... =)... :D, mutta siitä sitten vasta huomenna :/... :'(... :D, mutta nyt tarinan kimppuun <3...


FUCKING NICE Steering Wheel <3...

Voitto sitten pamahti =), kuten ratin paljastus :'(... :D!


Joo meni Hulk sitten paljastaa mun ratin ennen aikojaan :|... :/, YHYYYYYYyyyyyyyyyyyyyy :'(... :D! No mutta voitto sitten pamahti raivon/vihan voimalla <3... B), YEAH :D! Joo mutta HEMMETIN komeaH rattiH <3... =)... B), TOD!


Dont mess with me :|... B)... :/... :'(... :D!

Pelissä tuli häviö :'(, mutta leffa pelasti <3...

Joo kuten näkyy, häviö sitten tuli FlatOutissa :(, YHYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyy :'(... Mikä voisi pelastaa tämän tuskan :'(...


...no leffapa hyvinkin <3... =)... B)... :D! Joo eli Hulkin juuri ostama Date Movie sitten katottiin ja hyvähän se on =), varsinkin kissan vessakäynnit <3... =), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeeeee :D!




PS.Huomatkaa TOD hiAno G25 logo ;)... <3... =)... B)... :D!

Ratti IS MINEEEEEEEeeeeeeeeeeeeee <3... =)... B)... :D!


TOD TOD TOD LOiSTavaa <3 <3 <3... =) =) =)... B) B) B)... :D :D :D!!!111 Joo mutta pidetään nyt ratti salassa :o... :x... :'(.... :D, no koska pitäähän se blogata alusta alkaen (kaupassa käynnit, avaukset jne...) eikä heti mimmonen se on ;)... :'(... :D! Joo mutta Hulkki sitten rynnisti tänne hakee kamerajohtoaan :|... :/.... :'(... :D, joten kuvien julkaisu kestänee jonku aikaa :/... :'(... :D!


Joo mutta nyt säätelee jonku kanssa jotain jonka aikaa :p... :D, NÄKEMISIIN!!!111


Whatta HUGE Black COCK <3...>

Joo uneksimaan ratista <3... =)... B)... :'(... :D!


Huomenna se sitten VIHDOIN ja VIIMEIN (pari päivääkö tässä on jopa joutunut odottamaan :D...) pamahtaa <3 <3 <3... =)... B), TOD LOiSTavaa! Joo kattoo nyt jaksaaks aamulla blogailla mitään ennen lähtöö :x, no turhaa aikaa menee vaan käynnistää kone ja blogailla :|... :/... :'(... :D, suoraan vaan herätyslähtö ja pukee bussissa <3... B)... :/... :'(... :D, joopS!


Tulisimpa jo takaisin rattireissulta <3...