Tuesday, April 24, 2007

MEGAT senkun lähenee <3...


Kuten kuvasta näkyy, Matsku kävi jo "alkupala" (:D) ostoksilla <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo itekki ostan suunnilleen samanlaisen (tärkeintä eli salmiakki tossa ei khyllä näy KÄRPÄSEN PA5KAN vertaakaan :|... :/, EHEHEEEeee :D) "alkupala" (:D) läjän <3, "pääruoka" tuleekin sitten olemaan aika h3lvetinmoinen <3... =)... B), FUCK YEAH :D! No mutta, äkkiä nyt vaan nuQmaan että viikonloput lomineen ja MEGOINEEN kolkuttaa jo sinne ovelle <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Pelkkä "alkupala" vain :o... :x... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEEEEeeeeeeee :D!

Sehän on jo BemariH tiistai :)... :p... :D!


Joo pitkästä aikaa taas autoa :), ku ei ollu muutakaan kuvaa millä blogaus :/... :'(... :D, tai voisihan google kuvalla B)... :ashamed:, mutta mä sellaiseen rupea :|... :'(... :D! No mutta Bemarihan se siinä =), hiAnosti zoomilla otettu B), tai sanoisiko laiskasti :/.... :ashamed:... :'(... :D! Joo pari muutakin autoa on zoomattu tuolta :), tai itseassa tasan kaksi ja tämä oli toinen :)... :'(... :D! Joo toinen auto on Audi (taitaa itseassa taas olla Volkswagen :D... :ashamed:), blogataan se vaikka ensi maanantaina :), ellei laiskuus iske :/... :ashamed:... :'(, noh, kai se on sitten vain luvattava laittaa niin eiköhän se tule :)... :/... :whistle:... :'(... :D! No mutta, tänään siis bemariH <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Joo eipä kai sitten muuta :/, koko päivänäkään :x, ellei jotain ideoita tule :), mutta tuskimpa :'(... No mutta viikonloppu/lomaa MEGAleffailtoineen odotetaan TOD kuumeisesti <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Niin ja alkaahan perjantaina se MM-Lätkäkin <3... Niin, pitääkin sitten jo torstaina hakea ostokset ku lätkä tulee jo niin aikasin :)... :/... :'(... :D!


Khyllä kelpais mennä tolla Bemarilla töihin, MEGAleffailtaan sekä Suomen MM-joukkueen voitto juhliin =)... B), TOD :D!