Sunday, July 15, 2007

Päivän "extra urheilu" auto!


Joo extra auto vielä =), koska piti esitellä sukkaa kuvaa ketjuun :)... :|... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo tommonen auto tuli tosiaan bongattua :), ihan hiAnohan se =), mutta aika heilahtanut khyllä :/, kiitos auton nopeuden B), TSII-SUS :|, joopS :p... :D! Joo Sport Car -osioon sai tämäkin mennä =), eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeee :D!


Päivän extra urheiluauto B), heilahtanut sellainen :'( -kuva!



Ja, joo, niin :p, mikäs loppui taas :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? Khyllä :p, KHYLLÄ nyt on tommonen auto hommattava ja myytävä se eläen niillä rahoilla pari vuotta makoillen vaan <3, style="font-style: italic;">...mennään sitten :'(, TSII-SUS :|, paitsi sitten kun tommonen auto hankitaan niin sittenhän voisi mennä joka päivä =)... B)... :/... :'(, joopS :p, jaa :o... :D!

Koegi *repsähti* :D...


No niin sitää <3, kuhan harhahommenlinkin ylläpito tekee saman =), tai siis hyväksyy sen, eiköhän aamukahvit lennä ainakin näytölle <3, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEeeeeee :D!


Koegi is having fun -kuva!


Joo ja mun puolesta kuvia vaan tulemaan (yksärillä lähetin, tai siis lähetän myös...), samantien harhahommeliin myöskin <3, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeee :D!


Koko Tiltti vaan laittamaan kuvia sinne =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeee :D!

Sinne meni "Sam and Gollum" <3...


Sinne se tosiaan sitten meni <3, FUCK YEAH B), EHHEHEEeeee :D!


Sam and Gollum by Harhakuva!


Joo saapi nähdä kuinka nopeasti tota "ilmianna työ" namistkaa raiskataan ennenku kuva lähtee pois :saint:, EHEHHEEEEEEeeeeee :D! Joo mutta sitten/nyt ("Niin se vaan kasvaa..." jälkeen...) tuli ilmotus että 7 päivän päästä saa vasta laittaa uuden/uusia :x, TSII-SUS :|?!?!? Jaa-a, siinä sitten tais mennä into :|, paitsi jos "Sam and Gollum" hyväksytään =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEeeeee :D!


We love u Sam and Gollum =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeee :D!

Uusi "harhakuva" paikka LOiSTaville kuvilleni B)!


Joo teimpä sitten tilin harhakuvaan kun sitä "suositeltiin" :) (lähinnä vaan halutaan nähdä kuinka mut murskataan siellä :|... :'(... :p... :D)! Joo sinne saikin heti mennä juuri äsken kuvaamani "Cool Bumblebee" tekeleeni <3... B)... :p... :D!

Cool Bumblebee by Harhakuva!

Cool Bumblebee by ImageShack!


JoopS :p... :D, eiköhän kohta lisäilee muita mun TOD LOiSTavia kuvia B), kuten, HMMMmmm, "Sam and Gollum" vois olla hyvä <3, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeeee :D!


"Cool Bumblebee" =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEeeee :D!

Päivän "Transformers urheilu" auto B)!


Joo pitkästä aikaa taas autoa =), paristakin syystä:

1) Koska uusi kamera (Canon Ixus 70) hankittiin =)... B)!

ja

2) Toi on aikalailla samannäköinen kun eilen katotussa Transformerseissa =), josta jotain vois pölistä :), arvostelua kuitenkaan tekemättä :ashamed:, ainakaan vielä mutta (ehkä) myöhemmin sitten :)... :whistle:... :'(... :p... :D!


"Transformers auto edestä -kuva!


Joo tosiaan aika HEMMETIN hiAno auto khyl =), KHYL TOD kelpais B)! Tolla muuta tekiskään ku ajelis *köh*rallia B), jaa :x, ÖÖÖöööh :saint:, joopS :p... :D! Niin ja Picasa Albumiin (Sport Car -osioon) sai tietenkin mennä B), FUCK YEAH :D!


"Transformers auto takaata -kuva!


No mutta siihen itse leffaan... Joo ihan hyvähän se oli :), varsinkin toiminta =), erityisesti hidastettu sellainen B), mutta eihän se nyt niin hyvä ollut mitä odotti :/, kiitos chattien jossa se kehuttiin maasta taivaisiin :|! Ilman chatteja olisi ehkä ollut parempi mitä odotti :), nyt meni toisinpäin :'(... Joo ja läppääkin riitti ihan mukavasti =), eikä nyt niin paljoa yli mennyt mitä MatoApinan Jaak... Hul... Raph... John Belush... Timbaland (:D) väitti, vaikka aika älytöntä oli välillä :/, mutta pirispähän se leffaa =), vaikka semmosta ei pahemmin tarvinnut kun tylsyyttä ei pahemmin riittänyt :)... No mutta ihan, tai siis "pelkkä" hyvä leffa vaan =), kantsii mennä kattoo :), mutta eipä nyt mikään kovin erikoinen ole :/, varsinkin jos vertaa Terminator 2:seen =) (mihin sitä chateissa tehtiin :x...), TSII-SUS sentään :|, jotain rahaa ny |O, joopS :p... :D!


"Transformers auto läheltä edestä ja takaa -kuva!


Nyt pöllimään toi auto ja sitä *köh*rallia pitkin *köh*teitä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

Kuvakisan uusi "aseet" aihe!


JoopS :p... :D, eipä sitten Koivaria huvittanut tuoda uutta aihetta joten toka/tokat sai päättää ja mäpä sinne "ryntäsin" ekana joten..., joopS :p... :D! No mutta saapa nähdä alkaako toi olemaan viimeisiä kierroksia :/, ihme hätähousuja kun on Tilt täynnä |O?!?!? No mutta kattoo...

Kuvakisan uusi "aseet" aihe -kuva!


...nyt aseita piirtelee B), niin unessa :saint:, koska nyt nuQ :'(... :p... :D!

Parrankasvu "Fifth Step" Edit.3!


sssssssss

Parrankasvu "Fourth Step" Edit.3!


sssss

Parrankasvu "Third Step" Edit.3!


ssss

Parrankasvu "Second Step" Edit.3!


ssss

Parrankasvu "First Step" Edit.3!


ssssss

ssssss