Sunday, July 15, 2007

Päivän "Transformers urheilu" auto B)!


Joo pitkästä aikaa taas autoa =), paristakin syystä:

1) Koska uusi kamera (Canon Ixus 70) hankittiin =)... B)!

ja

2) Toi on aikalailla samannäköinen kun eilen katotussa Transformerseissa =), josta jotain vois pölistä :), arvostelua kuitenkaan tekemättä :ashamed:, ainakaan vielä mutta (ehkä) myöhemmin sitten :)... :whistle:... :'(... :p... :D!


"Transformers auto edestä -kuva!


Joo tosiaan aika HEMMETIN hiAno auto khyl =), KHYL TOD kelpais B)! Tolla muuta tekiskään ku ajelis *köh*rallia B), jaa :x, ÖÖÖöööh :saint:, joopS :p... :D! Niin ja Picasa Albumiin (Sport Car -osioon) sai tietenkin mennä B), FUCK YEAH :D!


"Transformers auto takaata -kuva!


No mutta siihen itse leffaan... Joo ihan hyvähän se oli :), varsinkin toiminta =), erityisesti hidastettu sellainen B), mutta eihän se nyt niin hyvä ollut mitä odotti :/, kiitos chattien jossa se kehuttiin maasta taivaisiin :|! Ilman chatteja olisi ehkä ollut parempi mitä odotti :), nyt meni toisinpäin :'(... Joo ja läppääkin riitti ihan mukavasti =), eikä nyt niin paljoa yli mennyt mitä MatoApinan Jaak... Hul... Raph... John Belush... Timbaland (:D) väitti, vaikka aika älytöntä oli välillä :/, mutta pirispähän se leffaa =), vaikka semmosta ei pahemmin tarvinnut kun tylsyyttä ei pahemmin riittänyt :)... No mutta ihan, tai siis "pelkkä" hyvä leffa vaan =), kantsii mennä kattoo :), mutta eipä nyt mikään kovin erikoinen ole :/, varsinkin jos vertaa Terminator 2:seen =) (mihin sitä chateissa tehtiin :x...), TSII-SUS sentään :|, jotain rahaa ny |O, joopS :p... :D!


"Transformers auto läheltä edestä ja takaa -kuva!


Nyt pöllimään toi auto ja sitä *köh*rallia pitkin *köh*teitä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

No comments: