Wednesday, August 8, 2007

Iltasadun aika <3, FUCK YEAH B)!


"Joo olipa kerran...", NÄÄÄäääh, tyydytään ihan vaan aikasempaan "satuuni" irtarireissusta =), FUCK YEAH B), u lazy ass :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Irtarireissu iltasatu -kuva!


Joo eli tosiaan alko myyjä vitsailee ekalla ja nyt tokalla kerralla kun ostin mässyä =), FUCK YEAH B), heh :D! Joo kuhan tosta ei tuu tapaa :x, koska alkaa vitsit olee varmaan aika kuivissa sen parin kuukauden päästä sadannen kerran jälkeen =)... B)... :p... :D, puhumattakaan kymmenestä kerrasta :/, tai edes seuraavasta :'(... No saa nähä :saint:, innolla odotellaan =)... :p... :D!


Huomistako :saint:... =)... B), jaa-a :p, EHEHHEEEEEeeeee :D!

Joo se siitä kuvakisasta sitten :'(...


Joo sinne se nyt sitten sai loppua :'(, mitäpä muuta sitä enään sanomaan :/, paitsi Tilttiläiset voisi haukkua maasta taivaisiin :|, mutta jätetään nyt väliin :'(... :p... :D!

Kuvakisa on ohi :'(... -kuva!


Mitäs sitten, HMMMmmm, ÖÖÖööö, ei keksi :'(... :p... :D!

Khyl kelpaa typyt uudesta JÄTTI näytöstä <3, FUCK YEAH B)!


Jaa-a, mitäköhän sitä otsikkoon enään lisäilemään B), khyllä TOD kelpaa =), FUCK YEAH B)! Vaikka khyllä tää vielä isompi voisi olla =), kuten tulee olemaankin B), mutta..., joopS :p... :D! No reso ainakin voisi olla isompi, koska eipä pääse tällä shitillä (:D) kun 1200x800 :/, maximin (1440x900) jäädessä kauas :'(, kuvan ollessa vähän epätarkka :/, TSII-SUS :|?!?!? No mutta...

Khyllä kelpaa Bloggerin typyjä katella =)... B)... :p... :D -kuva!

Khyllä kelpaa Tiltin typyjä katella =)... B)... :p... :D -kuva!



..."väliaikainen" ratkaisu tää vaan on joksikin aikaa :), joten..., joopS :p! Typyjä, JÄTTI sellaisia =)... B)... :p... :D, ihailemaan =), FUCK YEAH B)...

Ostoksillapa taas :), ISOILLA sellaisilla <3, FUCK YEAH B)!


Joo kuten kuvasta näkyy, kark..., ÖÖÖööö, UUSI NÄYTTÖ tuli ostettua =), FUCK YEAH B), niin ja sitä karkkiakin =), joopS :p... :D!

Uusi näyttö Tiltin kera -kuva!


Ai miksi mentiin uusi näyttö ostamaan :x?!?!? No kohtahan ostetaan se uusi pöytis joten ;)... =)... B), EI :x, WAHT :o?!?!? Niin tai khyllä se (pöytis) tullaan ostamaan B), mutta siihen saa khyllä mennä joku 22 tuuman järkäle =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta kysymys pysyy vielä yllä :saint:... :p... :D, miksi ostettiin näyttö :x, varsinkin jos se ei mene pöytikseen :o?!?!? No äitille tietenkin sitten tää näyttö ;)... :)... :saint:... :p... :D, EI :x, tai siis khyllä :o... :p... :D, mutta... Joo eli senkin takia ostettin :), mutta suurin syy oli se että ton hu4ra (:D) kannettavan näyttö on ruvennu viime aikoina vilkkumaan :x, sammuenkin välillä itsestään :o, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? No mutta, saipa ainakin isomman näytön =), niin ja taitaa toikin, tai siis tääkin :p... :D, kannettava mennä vaihtoon jossa tapahtuu vaihto parempaan B), niin kuhan se käy :/... No huoltoon ainakin että ne korjaa ton näytön :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta se menee sitten vasta ku oon hankkinu sen pöytiksen B), ilman konetta ole päivääkään a.k.a. en halua kinua äitin konetta kokoajan :|... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p... :D, enkös mä sitä karkkiakin ostanut =), FUCK YEAH B)...

Muut ostokset, sekä uusi näyttökin paketissa =)... B)... :p... :D -kuva!


Irtareita: D'oh... Tai no, voisi kertoa yhen jutun irtari reissusta =)... B)... :p... :D, mutta vasta sitten kun jaksaa :/... :ashamed:... :'(... :p... :D! Ja nyt jaksaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli irtareita kun menin ostamaan niin myyjä sano "taasko on karkkipäivä...?" :D, viime kerralla kun se sanoi "karkkipäiväkö vai...?" kun ostin jätti läjän karkkia =), tai varmaan sen takia ku mulla oli jo kassit täynnä muuta karkkia B), neljä Cocista hädin tuskin jaksaen kantaa :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, mukaanlukien =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo uus myyjähän se oli "siellä" :), saapi nähä mitä se ens kerralla sanoo =), puhumattakaan sadannesta käyntikerrasta B), joka tulee siinä parin kuukauden päästä täyteen =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeee :D!


Kana shitti: Kuten oon jo sanonu, pikkasen alkaa jo tähänkin kyllästymään :/... :'(, mutta khyllä tää vielä menee helposti :), ainakin verrattuna muihin shitteihin :|... :'(, joopS :p... :D!


Dumle (ei vai enään DumBle :o... :'(... :p... :D) Mini: Vai että Dumle Mini :p, ÄÄÄäääh, kun DumBle Mini edelleen =), FUCK YEAH B), EHEEHEEEEEeeeeee :D! Joo eurolla lähti tämäkin floppi =), ei voi edelleenkän kun nauraa sille alkuperäiselle 2,29€ hinnalle :D, siis ei jumalauttaH :|, tosta pikku shitistä 2,29€ :x, BUAHAH :D!


Akkari: U gotta be shitting :x?!?!? Ai te olette :o, no sitä minäkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Tai sanotaan se että hemmetin hyvää luettavaa khyllä on :), yhtä parasta =), vaikka häviääkin mennen tullen iki-ihanille vanhoille =), mutta kuitenkin, jepS :p... :D!


A goddamn mothafucking shopping spree =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeee :D!