Friday, October 30, 2009

Pari kympin leffaa; Shawshank ja Brokeback

The Shawshank Redemption, Frank Darabont (1994)

Sanalla sanoen mahtava elokuva =), vaikka ei nyt "niin" mahtava olekkaan :/, mutta..., joopS :p... :D! Ymmärtää khyllä miksi arvostelijat ei ole aikanaan tästä pitäneet (niin ilmeisesti on käynyt...? No kansissa ainakin niin lukee, joten :D...), enpä olisi varmaan itekkään :/... Mutta nyt/nykyään kun suolletaan ulos semmosta jöötiä että huh-huh :|, niin... Mutta vaikka nykyään suollettaisiin kultaakin, niin khyllä tää olis kympin, juuri ja juuri sellaisen :/... :p, leffa siltikin =), koska tää/tämmöset vaatii aikaa, Ööööh :p, "klassikoitumiseen", joo juuripa siihen :)... :p!

Itse leffaan, hemmetin hyvin etenee eteenpäin, ajallisesti ja katsomisesti =)... :x! Ajallisesti tarkoittaen että vuodet menee leffassa eteenpäin hyvin ja katsomisesti että yht'äkkiä huomaa että leffaa on jo mennyt muka tunti :x, seuraavaksi naamaan iskeytyessä jo lopputekstit :o! Kun taas jossain paskoissa leffoissa, esim. norbit (mitä sontaa en todellakaan aio linkittää, jaksaako edes tarkistaa että kirjotin sen oikein, huoh...), rupeaa jo leffan kestoa ihan tuskissaan kattomaan siinä 5min kohdalla, tunnin kohdalla ollen jo itsemurhan partaalla, lopputekstien aikana ollen, noh, paskalla varmaankin...

Hyvin tosiaan leffa etenee ajallisesti =), yhteensä jopa parikymmentä vuotta :x! Eikä tyyliin mikään, jaa-a :p, no joku paska mihin vaan iskeytyy musta ruutu ja siinä lukee "yksi vuosi myöhemmin..." :|?!? Tai no joihinkin toi sopii, kuten hömppä komedioihin, mutta mielummin näin päin =), TOD *SYDÄN*!

Tim Robbins ja Morgan Freeman, mahtava yhdistelmä =), TOD *SYDÄN*! Robbins meni kertaheitolla suosikki näyttelijöiden joukkoon =), vaikka tämä on sen ainoa leffa minkä oon nähny :x, ehkä jäädenkin ainoaksi :o?!? No eipä se nyt niin erikoinen ollut että alkaisin muna pystyssä (:D) metsästämään sen vanhoja leffoja :x, ja uudet, no saa nähä mitä herranen aikoo tulevaisuudessa tuoda :), innolla khyllä odottelen että jotain tän kaltaista mahtavuutta tulis =), mutta, no saa nähdä... Tai no olihan tää sentään sivuosassa hupaisassa Uutisankkurissa :), mutta, no aika mitätön rooli se oli :/... Mutta jännä oli nähdä se tommosessa elokuvassa :), minkä takia se varmaan siihen pistettiinkin :x, no järkyttämään että mitä tommonen näyttelijä tommosessa elokuvassa tekee :p, ite ainakin vähän järkytyin :D, kuten innostuin (mikä oli varmaan myöskin tarkotus :p...)!

Hyviä kohtia leffassa riitti pilvin pimein =), esim. Robbinsin neuvot ilkeille vartioille :x, kuten sitäkin psykommalle vankilan johtajalle :o, unohtamatta baseball tiimejä yms :x, siitä vaan katsomaan ja selvittämään ;), OU YEAH *SYDÄN*! Musiikin soittaminen muille vangeille on myös mainittava, erinomainen kohtaus =)...

Sanomattakin selvästi siis suositeltava leffa =), kertaheitolla meni lempileffoihin lisäten lempinäyttelijöiden listaa yhdellä ja tätä leffaa tullaan kattomaan vielä monta kertaa *SYDÄN*, eiköhän se parikyt vuotta vierähdä nopeasti tätä aika ajoittain kattoen :saint:, ota kymppisi (vaikka siinä ja siinä oli/on ansaitseeko tämä ihan sen :/, mutta...), OU YEAH *SYDÄN*!

Mun arvosana:
9.2/10

IMDb:n arvosana:
9.2/10


Brokeback Mountain, Ang Lee (2005)

Ei olis khyllä uskonu että mä tulen tätä ikinä kattomaan :x, puhumattakaan että annan kympin :o?!? Mutta niin vaan pääsi käymään :'(... :p, ja mikäpäs käydessä :), täysin puun takaa (takaata päin vai :x... :o... :D) tullutta LOiSTavuutta pääsi seuraamaan haluamatta että se koskaan loppuu =), OU YEAH *SYDÄN*!

Elokuvan suurimpiin vahvuuksiin kuuluu sama kun edellisessä elokuvassa eli elokuva etenee hemmetin hyvin ajallisesti ja katsomisesti =)! On se vaan kiva nähdä mitein hahmot kehittyy vuosien saatossa =), varsinkin kun ne on kiinnostavia mitä ne tässä todellakin on *SYDÄN*, eikä mitään 24:sen pieruja (:D) mitkä tapahtuu yhen päivän aikana mikä ei edes näytä yhtikäs piirun vertaa uskottavalta :|, mutta ei enempää siitä saharasta :D...

Maisemistakaan ei ole mitään valitettavaa :), päinvastoin =), nehän on ihan hemmetin komeita *SYDÄN* (kannattaakohan käyttää "komea" -sanaa tämmösestä elokuvasta puhuttaessa :x... :o... :p)! Musatkin, tai musa (yhtä tässä taidettiin kuluttaa, *kröhöm* :p, läpi elokuvan), mahtavaa kuunneltavaa ja sopi leffaan hemmetin hyvin =)!

Näyttelit, Heath Ledger ja Jake Gyllenhaal, hemmetin vaikuttavan hyvää työtä =)! Ledgerin pois menon perään voisi itkeä ja kehua sitä maasta taivaisiin, mutta taidan jättää väliin :x! No ei se nyt niin hyvä tässä ollut :/, perus juntti vaan... Mutta semmonen sen pitikin olla ja se meni täydestä läpi (molempien kohdalla) =), niin, BRAVO *SYDÄN*!

Eli hemmetin hyvä kymppinsä ansainnut leffa siis =), joka khyllä jo heti alkumetreillä kävi otsikosta selväksi :p... Peräpukama (:D) kohdista en mitään vielä maininnut (mitä nyt vihjailin :p...), vielä :D, mutta enpä sen enempää mainitsekkaan että mitä nyt vähän näkyi, niin hemmetin ällöttävää se oli :|?!? Mutta onneksi sitä toimintaa ei tosiaan pahemmin näkynyt :), muuten saatettaisiin olla miinuksen puolella minne melkein jouduttiin kun jouduin muistelemaan leffan traumaattisen ikäviä kohtia :|... :'(... :D! Niin ja elokuvan loppu *SYDÄN*, hemmetin tyylikäs, HEM-ME-TIN TYY-LI-KÄS...

Mun arvosana:
9.5/10

IMDb:n arvosana:
7.8/10


Näin sitä pitää =), tyyliä vaan kehiin niin kympit paukkuu *SYDÄN*!!! Norbit, what a FUCKING DISCUSTING joke :|... |O?!? Vähintään joka vuotisessa kokouksessa taas nähdään rakkaat (hmmm :p...) elokuvat *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!

Ajokorttia, limua ja sinistä Mariannea =)! Niin ja TERVE pitkästä AIKAA :p...


Viimeksi kun sitä blogailtiin niin oli vielä ajokortin hankinnat ihan edessä :x, mutta nyt, no kuten kuva kertoo, tähtien kera :p, niin onpahan toikin kortti sitten hankittu muitten korttien sekaan =), OU FUCKING YEAH B)! Joo nyt vaan sitä autoa hommaamaan ja vaarantamaan liikenne ihan totaaliseen kaaokseen :saint:, eli toisin sanoen go and REALLY fuck IT UP ;), AHAHHAAAAaaaaaa :D! No eiH :p, tai kattoo mitä tuleman pitää :x, sormet ristissä tietenkin :D...


Joo limua on päässy kertymään ihan kivasti =)! Joko se 10:s pullo tyhjeni tänään :x, no ei muuta kun uutta tilalle :saint:, OU FUCKING YEAH B)!


Siniset Mariannetkin on menny tekee comebackin :x, mitä olen himoinnu tapahtuvan jo monta vuosikymmentä =), ja nyt se sitten päätti tapahtua kun toivo on/oli jo menetetty aikoja sitten :o, noh, eihän siihen voi sanoa kun että OU FUCKING YEAH B)!


Ja lausahduksen lisäksi ottaa mahtavempaakin mahtavemman taidekuvan =), ja täräyttää ilmoille taaskin ne tuttuakin tutummat sanat eli OU FUCKING YEAH B)!


Joo eiköhän nyt mennä rauhottumaan ettei toi "OU FUCKING YEAH B)" nyt pursu ihan joka paikasta ulos :x... :/... *SYDÄN*... :o :o :o?!?!? Joo senpä taidan tehdä :), limu huikka suuhun jonka perään pari Mariannea, sinistä sellaista :p, ja sitten joku auto alle ja..., jaa-a :x... :o, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!