Friday, October 30, 2009

Ajokorttia, limua ja sinistä Mariannea =)! Niin ja TERVE pitkästä AIKAA :p...


Viimeksi kun sitä blogailtiin niin oli vielä ajokortin hankinnat ihan edessä :x, mutta nyt, no kuten kuva kertoo, tähtien kera :p, niin onpahan toikin kortti sitten hankittu muitten korttien sekaan =), OU FUCKING YEAH B)! Joo nyt vaan sitä autoa hommaamaan ja vaarantamaan liikenne ihan totaaliseen kaaokseen :saint:, eli toisin sanoen go and REALLY fuck IT UP ;), AHAHHAAAAaaaaaa :D! No eiH :p, tai kattoo mitä tuleman pitää :x, sormet ristissä tietenkin :D...


Joo limua on päässy kertymään ihan kivasti =)! Joko se 10:s pullo tyhjeni tänään :x, no ei muuta kun uutta tilalle :saint:, OU FUCKING YEAH B)!


Siniset Mariannetkin on menny tekee comebackin :x, mitä olen himoinnu tapahtuvan jo monta vuosikymmentä =), ja nyt se sitten päätti tapahtua kun toivo on/oli jo menetetty aikoja sitten :o, noh, eihän siihen voi sanoa kun että OU FUCKING YEAH B)!


Ja lausahduksen lisäksi ottaa mahtavempaakin mahtavemman taidekuvan =), ja täräyttää ilmoille taaskin ne tuttuakin tutummat sanat eli OU FUCKING YEAH B)!


Joo eiköhän nyt mennä rauhottumaan ettei toi "OU FUCKING YEAH B)" nyt pursu ihan joka paikasta ulos :x... :/... *SYDÄN*... :o :o :o?!?!? Joo senpä taidan tehdä :), limu huikka suuhun jonka perään pari Mariannea, sinistä sellaista :p, ja sitten joku auto alle ja..., jaa-a :x... :o, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

2 comments:

matsku84 said...

Konkräts (:p) and welcome to da club :)! Tosin vielähän on kakkosvaihe edessä enneku saat 50 vuotta voimassa olevan version :p. Niin ja teretulemast myös takas blogailemaan :D!

tkl84 said...

Thanks =), feels good to be in da club B)... :p... Joo kakkos vaihdetta vaan tässä odottelemaan :), raiskaten sillä aikaa blogia ihan kybäl B), yeah :D!