Friday, February 16, 2007

Vuosi sitten "16.2.2006" kertausta <3...


Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:

Joo Helipadia pelailtiin ja ihmeteltiin banneja <3... =)... B)... :'(... :D, mitä muuta sanomaan, mielenkiintoinen päivä :p... :D!


Ei khyllä ollu lähes yhtään blogaus taitoa :|... :/... :ashamed:... :'(... :D, toisinkuin nykyään =)... B)... :D!

Herkut ja Hummeri (H90 :D) <3... =)... B), YEAH :D!


Joo nyt on aika mennä herkuttelee <3, ihan mukavat sellaiset onkin =)... B), ADIOS :D!


Joo mutta arvostelua vaan tähän sitten =)... B), YEAH :D! Joo HEMMETIN kova leffahan tämä oli =), Jason "the man" Statham varsinkin <3... Joo mutta khyllä täytyy heti alkuun kehua kotiteatteria <3... =)... B)... :D, khyllä leffa parana H-U-O-M-A-T-T-A-V-A-S-T-I kunnon kajareilla kun luodit, iskut ja potkut, autonäänet yms... kuulostivat TOD LOiSTavilta <3... =)... B), MAHTAVAA :D! Joo mutta itse leffaan, vaikka kybän vois suoraan pamauttaa tehosteiden ansiosta <3... :'(... :D! No joo, eli aikamoinen tehoste leffahan tämä hidastettuine taisteluineen (nyrkki ja ase) <3... Mutta muuhun tästä ei oikein ollut :/, juoni nyt oli mitä oli pelasta päivä shittiä :|... :D, mutta eipä/empä semmosta edes odottanutkaan joten ;)... Mutta aika älytöntä khyllä oli vihollisten määrä, varmaan joku 1000 Stathami poika hoiteli :x... :whistle:, no melkein :D... Mutta mikä teki vihollisista myös älyttömiä oli se että niillä ei ollut ampuma aseita (tai jos oli niin lippaat tyhjeni johonki räkätulitukseen ja sit voivoteltiin ku ei oo luoteja |O...), nyrkit paukkuen vain tuli päin |O... :/... :D, sekä vielä yksi kerrallaan (tai muutaman kerran oli joukkohyökkäys mutta suurimmaksi osaksi aikaa yksitelleen tultiin....)! Joo eipä se nyt sillein haitannut kun tarkotuksella oli tehty viihdyttämään, aika tyhmäähän nyt ois ollu jos se ois tusina tyyppiä piessyt ympäriltään, niin kokoajan, khyllä se parissa kohtauksessa mätti tusinaa tyyppiä samaan aikaan <3... B)... :D! Joo mutta leffa sisälsi khyllä valitettavasti yhden AIVAN SURKEAN tehosteen :/... :'(, helikopterin räjäytys sellaisen... Joo pahis typykkä vaan ampu uzeillaan poliisihelikopteria joka sitten vain posahti ilmassa AIVAN SURKEALLA tehosteella eikä edes mitään osia tippunut minnekkään :x, SURKEA khyllä oli :|, mutta eipä menoa pahemmin haitannut :), vaikka jäi khyllä vähän vaivaamaan mitein tollaista on päästetty läpi kun muut tehosteet oli AIVAN HUIPPUJA <3... :|... :/... :'(... :D! Joo mutta muuten tehosteet oli khyllä huippuja (joo muutkin kuin äänet :D, jotka oli khyllä TOD mahtavat <3...)! Luodit tuntuivat aidoilta tehden kunnon tuhoa <3... =), eikä mitään perus toiminta surkuleffan pelkkä aseliekki tehoste räiskintää minkään hajotessa |O... Luodit tosiaan pisti paikkoja ihan pa5kax ja luodinreikiä oli joka puolella <3, nättiäH <3... Ja hidastus kun meni päälle niin hiAnosti Matrix tyyliin näky luotivanoja <3.. =), oli khyllä TOD tyylikästä B)... Joo eli HEMMETIN viihdyttävä ja TOD hiAno tehosteinen leffa jota voi TOD suositella (varsinkin jos piti ykkösestä...) <3... =), paitsi jos hakee realistista toimintaa ja haluaa "järkevää" juonta :/... :'(... :D, vaikka olihan tossa nyt jonkunlainen juoni (en jaksa selittää :ashamed:... :'(... :D), mutta eipä pahemmin kiinnostanut, hidastettu toiminta sen sijaan TOD <3... Joo kasi pamahtaa :), kaiuttumien ansiosta khyllä pitäis ysi ellei jopa kybä <3... =)... B)... :D, mutta ei sentään :/... :'(... :D!


Mun arvosana:
8.3/10

IMDb:n arvosana:
6.1/10


Kajareiden ansiosta khyllä kybä pitäis =)... B)... :D!

Bigi Maci sitten vedettiin <3... =)... B), YEAH :D!


Joo khyllä niin sanotusti TOD kelpasi <3... =)... B)... :D, mutta khyllä äänet sitäkin enemmän, AIVAN MAHTAVAT <3 <3 <3... =)... B)... :D! Kuulee ääniä mitä ei tiennyt edes olevan olemassakaan :x... :p... :D, AWESOME! Joo mutta jatketaan leffan katsomista mässyjen kera <3... =)... B)... :D, kuhan ensin blogasee sen :p... :D!


NICEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeee <3...

No yX kuva viel ennen lähtöö <3... =)... B)... :D!


Joo on khyllä HEMMETIN komean näköistä <3... =)... B)... :D, mutta kuulo on ihan V|TUN LOiSTavan LOiSTavaaH <3... :D, AIJAI ku tärisee <3 <3 <3... =)... B), YEAH :D! Joo X-Men 3:sen pistin testi pauhaamaan <3...


Just playing AWESOMEh <3...

USB repaired <3... =)... B)... :D!


Joo USB paikka on nyt sitten korjattu <3... =)... B)... :D, mutta mitä jostain USB:stä :x, no tärisee ihan V|TUN komeasti noi kaiuttimet <3 <3 <3... =)... B) B) B)... :D, ku leffateatterissa olis =)... :whistle:... :/... :'(... :D, no melkein =)... Joo mutta nyt Mäkkiä päin hakee leffaevästä <3, mutta saa nähä pystyykö tässä jytinässä syömään :/... :'(... <3... =)... B), EHHEHEEEEeeeeeee :D!


PS.Osallistuin muuten musakisaan Idols Arin Piano Manilla <3... =)... B), YEAH :D!






V|TUN hiAnot äänet =)... B), Arin kun saisi noista kuulumaan =)... :D, niinkuin khyllä saakin =), mutta nyt jaksa säädellä noita johtoa :|... :/... :'(, SYÖTÄVÄÄÄäääää =)...

Siinä se nyt sitten on <3... =)... B), YEAH :D!


Joo siinä se nyt sitten on sängyllä =), TOD komeaH <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta nyt jatkamaan asentamista =), hirveässä nälässä :|... :/... :'(, GODDAMN :|... :D!


On khyllä TOD komeaH =)... B), toivottavasti on äänikin =), naapurienki mielestä B)... :D!

ViikonloppuH <3 <3 <3, kotiteatteri sellainen =)... B)!


Joo viikonloppu sitten alkoi VIHDOIN ja VIIMEIN <3, kotiteatterin kera <3... =)... B), YEAH :D! Joo tuolla se nyt odottaa laittajaansa ja katsojaan ja mä vaan täällä blogaan :|... :ashamed:... :'(... :D, GODDAMN :|... :D! Joo eipä kai sitten enempää tosta teatterista (niin nyt, myöhemmin khyllä TOD <3... =)... B)... :D), mutta muista ostoksista khyllä <3... =)... B)... :D! Joo eli Taffelin normaali sipsi (khyllä noi taitaa niitä parhaita olla <3...) ja Mountain Dew (parhaimpia ellei paras limu <3...) tuli sitten ostettua <3... =)... B), YEAH :D! No ei, tai siis tuli ostettua, mutta khyllä mä noista kahesta muusta ostoksesta ajattelin pölistä ensiksi <3... =)... B)... :D! Joo eli VIHDOIN ja VIIMEIN tuli hankittua toi PCMCIA USB kortti laite =)... B), YEAH :D! Joo eipä enään hiiri katkeile (ainakaan vielä ole...), TOD LOiSTavaa! Joo ja sitten tuli hankittua liput Night at the Museumiin (MatoApinan kanssa kattomaan tässä kohtapuolin =)...), YEAH :D! Joo tuskimpa mikään kovin hyvä leffa :/, mutta eiköhän ihan katottava :), no menkää ketjuun(i) ;)... B)... :D! Joo eipä kai sitten muuta :/... :'(... :D, eiku joo, kotiteatterin ku oon laittanu/asentanu niin ei muuta kun Mäkkiin hakee leffasyötävää <3... =)... B), YEAH :D!


PS.Tuolla se ketju ku taas kusee tän paikan linkitys :|... :/... :ashamed:... :'(... :D!


Eli ei muuta kun asentaa että saa sitä murkinaa JUMALAUTA :|... =)... B), EHEHHEEEeeee :D!