Wednesday, August 29, 2007

Ihan OK BB oli :)...


Vaikka ihan pihalla onkin kaikista :'(... :p... :D, mutta khyllä ne nopeasti oppii :), ainakin silikoni blondit =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEHEEEEeeeeee :D!

BB chat -kuva!

No yhen ainakin muistaa :), Einarin nimittäin :x, nörtti kun se on =), FUCK YEAH B), niin ja Irc sivutkin kun näköjään löytyy :x?!?!? Joo ja khyllähän Mariankin muistaa :), tai sen munkit =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeee :D! No mutta...


...innolla vaan seuraavia jaksoa kattelemaan ja "tuntemaan" tyyppejä kun omat taskunsa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Hra Leverel (:D) pamautti =)...


Tai siis kuvas, eli pamautti :p, mutta kuvas :D, no teki mitä teki, niin pamautti, jaa-a :p, no potin kai sitten vaikka semmosia näy mailla halmeillakaan :'(... :p... :D! No sitten ehkä näkyis potteja jos ois peukaloa (alas ja ylös) käyttäny noissa kuvissa B), mutta aika lähellä noikin mitkä lie (:ashamed:... :p... :D) käsimerkit =), eli..., joopS :p... :D!

Hra Leverel (:D) pamautti "jonku" (:p... :D) -kuva!


Sanomattakin selvää: todellakin lisää tommosia kuvia (kaikilta) =), TOD B)! JoopS :p, EHHEHHEHEEEEeeeeee :D!

BB alkaa tänään <3, FUCK YEAH B)!

Joo taaspa toi TOD LOiSTavuus jatkuu/alkaa =), *IN LOVE* =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeeee :D! Jaa-a, mitäpä sitä muuta höpisemään :)... :'(... :p, tänään se tosiaan...

BB alkaa chat -kuva!


...ALKAAAaaa =), awesomeH B), *IN LOVE* =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeeee :D!