Monday, April 2, 2007

NuQmatti kutsuu :'(, kuten lomakin <3...


Joo tosiaan torstaina alkaa loma (tiistaihin asti...) kiitos pitkänperjantain (vai minkä lie :D... :ashamed:...), khyl TOD kelpaa <3... "J" -kirjain nyt vähän kusautti hommaa :|... :/... :'(... :D, mutta uutta vaan tilalle :), mutta... Joo eli enään huominen, ylihuominen ja sit viel yks (:D) niin lomaH alkaa <3, AWESOMEh :D!


PS.Palliskin (:D) näköjään vastasi <3... :p... :D! Joo siis liian paljon vähentynyt :ashamed:... :'(... :D, nyt sitä, noh, mua kehiin ja PALJON <3... =)... B), EHEHEHEEEEEEEEEeeeeee :D! Joo "vastataan" vielä huomenna B)... :D, vaikka eipä paljoa ole lisättävää enään :/... :'(... :D, paitsi kuva <3... =)... B), EHEHEHEEEEEEeeeeee :D!


Olisipas jo torstai <3...

Voi VIT...


"J" -kirjain sitten kusee :'/, GODDAMN :|... :/... :D! Joo eli eipä siinä näy toi niin mahtava (:D) valo siinä :'( (kuva ei khyllä kerro mitään, kuhan on koriste <3... :D), TSII-SUS :|... :/... :D! Noh, vaihtoon vaan :), vaikka ei YHTÄÄN huvittaisi jonku "J" -kirjaimen takia ravata :'(, mutta tommosta ei sallita :|... B), EI TOD!


JumalauttaHin maanantai peace of shit kappaleet :'(, henkistä korvausta khyllä pitäisi melkein vaatia samalla :|... B)... :/... :'(, EHEHEHEHEEEeeeeeeee :D!

Logitech G15 tosiaan ostettiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Jo oli TOD aikakin :|... <3... =)... B), kauan tässä oikein jouduin odottamaan :'(, TSII-SUS CHRIST :|... :/, EHEHEHEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee :D! Joo mutta kuten äskeinen testi osoitti, 54 pikanäppäintä MILLE TAHANSA KOMENNOLLE (tai ei nyt varmaan ihan mille tahansa :/... :'(... :D, mutta ainakin kaikille kirjoituksille ja joillekkin näppäinyhdistelmillekkin =)...), FUCK YEAH :D! Joo "Shiraz said..." khyllä yksi TOD tarpeellisimmasta komennoista <3... =)... B), mutta onhan niitä muitakin kuten "LOiSTava" (<3... =)... B)... :D), "PAkKO", "EHEHEHEEEEEEEEeeeeee :D", "FUCK YEAH", öööööö, no "ööööö":kin ihan tarpeellinen jne <3... :D... Joo ja voisihan noi hymiötkin laittaa <3... =)... B)... :D, ainakin alkuun :), paitsi 54 jos mahtuu niin eiköhän ne ole siihen jäädäkseen <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ja löytyyhän tästä muutakin LOiSTavaa (<---vois ton jo laittaa pikoihin <3... =)... B), FUCK YEAH :D), kuten se "tunnetuin" eli LCD näyttö johon saa kaikenlaista kivaa, kello nyt hyödyllisin (joka nyt pörrääkin tossa...) :)... :D! Peleihin taas tohon saa energiat, luodit yms näkymäään <3... =)... B), mutta ei taida kaikkiin khyllä :/... :'(, mutta eiköhän aika moneen :), ainakin ajan myötä... Mutta yllätyksenä tuli yks TOD LOiSTava (<---pikoista otettiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D), varsinkin tähän kannettavaan sopivasti :), tässä on nimittäin 2 USB paikkaa :o... :x... <3... =)... B), FUCK YEAH :D (<---pikoista <3... :D)! No ei toi tieto sentään viime tinkaan jäänyt (eli kotiin, vaikka olisi ollut vaan vielä mukavempi yllätys <3...), eilen se selvisi kun tämän pistin tilaukseen/hakuun verkkokaupasta ja menin chatteihin tutkimaan "tietoja" <3... Joo mutta HEMMETIN hyvä juttu khyllä toi =), varsinkin tähän kannettavaa <3... B), ku on vaan pari paikkaa :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta onhan tää kätevä siihen pöytäkoneeseenki vaikka siitä tulee varmaan joku 10kpl löytymään <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja ihan kätevä toi äänenvoimaakuuden säätö rullakin tossa :), varsinkin tähän kannettavaa <3... B)... :D, kun on vielä kökömpi ku edellisessä/yleensä, tässä pitää nimittäin Function näppäin pohjassa painaa äänensäätö nappia näppäimistöstä pelkän normaalin äänensääntö napin sijaan :|... :'(.... :D, mutta eipä enään <3... =)... B), paitsi sitten kun sen pöytyiksen hankkii ja tää menee siihen :/... :'(, mutta eipä tätä enään pahemmin sillon käytetä :'(... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ainoa nyt mikä vähän kusee on se että ei ole pöytää :/ (kunnollista sellaista, paitsi eipä tää edes mahtuis tohon vanhaan shittiin :|... :'(... :D, paitsi ehkä juuri ja juuri mutta EI KIITOS :|... :'(... :D), mutta se tilanne korjataan kohtapuolin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo mutta nyt laittamaan se tärkein eli "Shiraz said..." ja MatoApinaan "chattaa" <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


PS.Joo ja nythän on sitten "kaikki" (no ei kaikki :/... :'(... :D, mutta tärkeimmät <3... B)... :D) G -sarjan tuotteet <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


HEMMETIN hyvä khyllä on =), varsinkin lisä USB paikat =)... B), mutta pöytää vaan tarttis :/... :'(... :D, mutta eipä tässä kauaa mene kun sen hankkii :), FUCK YEAH :D!

Testing -PIIP- <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Testi alkakoot <3:

Testing 1...
Testing 2...
Testing 3...
Testing 4...
Testing 5...
Testing 6...
Testing 7...
Testing 8...
Testing 9...
Testing 10...
Testing 11...
Testing 12...
Testing 13...
Testing 14...
Testing 15...
Testing 16...
Testing 17...
Testing 18...
Testing 19...
Testing 20...
Testing 21...
Testing 22...
Testing 23...
Testing 24...
Testing 25...
Testing 26...
Testing 27...
Testing 28...
Testing 29...
Testing 30...
Testing 31...
Testing 32...
Testing 33...
Testing 34...
Testing 35...
Testing 36...
Testing 37...
Testing 38...
Testing 39...
Testing 40...
Testing 41...
Testing 42...
Testing 43...
Testing 44...
Testing 45...
Testing 46...
Testing 47...
Testing 48...
Testing 49...
Testing 50...
Testing 51...
Testing 52...
Testing 53...
Testing 54...


Hyvin siis toimii <3... =)... B), AWESOMEh :D!


WTF :o... :x?!?!? No ensi blogauksessa selitys =)... B), FUCK YEAH :D!