Monday, April 2, 2007

Logitech G15 tosiaan ostettiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Jo oli TOD aikakin :|... <3... =)... B), kauan tässä oikein jouduin odottamaan :'(, TSII-SUS CHRIST :|... :/, EHEHEHEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee :D! Joo mutta kuten äskeinen testi osoitti, 54 pikanäppäintä MILLE TAHANSA KOMENNOLLE (tai ei nyt varmaan ihan mille tahansa :/... :'(... :D, mutta ainakin kaikille kirjoituksille ja joillekkin näppäinyhdistelmillekkin =)...), FUCK YEAH :D! Joo "Shiraz said..." khyllä yksi TOD tarpeellisimmasta komennoista <3... =)... B), mutta onhan niitä muitakin kuten "LOiSTava" (<3... =)... B)... :D), "PAkKO", "EHEHEHEEEEEEEEeeeeee :D", "FUCK YEAH", öööööö, no "ööööö":kin ihan tarpeellinen jne <3... :D... Joo ja voisihan noi hymiötkin laittaa <3... =)... B)... :D, ainakin alkuun :), paitsi 54 jos mahtuu niin eiköhän ne ole siihen jäädäkseen <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ja löytyyhän tästä muutakin LOiSTavaa (<---vois ton jo laittaa pikoihin <3... =)... B), FUCK YEAH :D), kuten se "tunnetuin" eli LCD näyttö johon saa kaikenlaista kivaa, kello nyt hyödyllisin (joka nyt pörrääkin tossa...) :)... :D! Peleihin taas tohon saa energiat, luodit yms näkymäään <3... =)... B), mutta ei taida kaikkiin khyllä :/... :'(, mutta eiköhän aika moneen :), ainakin ajan myötä... Mutta yllätyksenä tuli yks TOD LOiSTava (<---pikoista otettiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D), varsinkin tähän kannettavaan sopivasti :), tässä on nimittäin 2 USB paikkaa :o... :x... <3... =)... B), FUCK YEAH :D (<---pikoista <3... :D)! No ei toi tieto sentään viime tinkaan jäänyt (eli kotiin, vaikka olisi ollut vaan vielä mukavempi yllätys <3...), eilen se selvisi kun tämän pistin tilaukseen/hakuun verkkokaupasta ja menin chatteihin tutkimaan "tietoja" <3... Joo mutta HEMMETIN hyvä juttu khyllä toi =), varsinkin tähän kannettavaa <3... B), ku on vaan pari paikkaa :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta onhan tää kätevä siihen pöytäkoneeseenki vaikka siitä tulee varmaan joku 10kpl löytymään <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja ihan kätevä toi äänenvoimaakuuden säätö rullakin tossa :), varsinkin tähän kannettavaa <3... B)... :D, kun on vielä kökömpi ku edellisessä/yleensä, tässä pitää nimittäin Function näppäin pohjassa painaa äänensäätö nappia näppäimistöstä pelkän normaalin äänensääntö napin sijaan :|... :'(.... :D, mutta eipä enään <3... =)... B), paitsi sitten kun sen pöytyiksen hankkii ja tää menee siihen :/... :'(, mutta eipä tätä enään pahemmin sillon käytetä :'(... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ainoa nyt mikä vähän kusee on se että ei ole pöytää :/ (kunnollista sellaista, paitsi eipä tää edes mahtuis tohon vanhaan shittiin :|... :'(... :D, paitsi ehkä juuri ja juuri mutta EI KIITOS :|... :'(... :D), mutta se tilanne korjataan kohtapuolin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo mutta nyt laittamaan se tärkein eli "Shiraz said..." ja MatoApinaan "chattaa" <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


PS.Joo ja nythän on sitten "kaikki" (no ei kaikki :/... :'(... :D, mutta tärkeimmät <3... B)... :D) G -sarjan tuotteet <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


HEMMETIN hyvä khyllä on =), varsinkin lisä USB paikat =)... B), mutta pöytää vaan tarttis :/... :'(... :D, mutta eipä tässä kauaa mene kun sen hankkii :), FUCK YEAH :D!

No comments: