Monday, July 16, 2007

Stuntmania taas pitkästä aikaa <3...


Joo pitkästä aikaapahan tuli tätä TOD LOiSTavuutta, tai no :/, no on =), onhan toi =)... :p... :D, niin tuli taas pitkästä aikaa pelattua ja..., joo suoraaan chatista vaan tänne teksti =)... B)... :ashamed:... :p... :D:


07.02.2007 klo 11:23 Nakkikala kirjoitti:
Yksi todella rasittava stunttu oli Monacossa suoritettava tehtävä missä piti keretä törmäämään lentokoneeseen ennenkuin se lähtee lentoon. Aivan mahdottoman vaikea. Ensin piti onnistua siinä hirveässä hypyssä aivan millintarkasti ja siitä piti vielä päästä jatkamaan ajamista niin nopeasti että se lentokone ei kerkeä lähteä ja siihen lentokoneeseen piti osua aivan sekunnin tarkkuudella. Huoh. (oliko tämä muuten viimeinen stunni tai jotain? en muista niin tarkasti, mutta tämä on anyways jäänyt mieleeni eniten ärsyttävänä)


No ei khyllä hyvältä kuulosta :/, varsinkin kun oon ollut jo ikuisuuden (joka khyllä johtu suurimmaksi osaksi siitä että kyllästy...) "Live Twice for Tomorrow" tehtävässä :|, joka on varmaan paljon helpompi ku toi :ashamed:... :'(, mutta nyt kun aloin uudestaan pelaamaan niin hetkessähän se meni B)... :whistle:, no ei sentään... Eilen aloin pelaa ja tänään vasta läpäsin parin kolmen tunnin (samat eilen) pelaamisen jälkeen :ashamed:, khyllä oli tuskainen tehtävä :|?!?!? Niin ja sekin vain osa tosta, seuraavassa ajellaan jollain ihan sukka ohjattavalla minillä ja pollareita on jokapuolella, ihan tuskaiselta khyllä vaikutti :|...


No mutta, khyllä toi nyt on läpi päästävä, on toi nyt sen verran hyvin tehty ja mielenkiintoinen peli =), vaikka khyllä ihan #&%£$!* ärsyttävän vaikea :|, mutta mielummin noinpäin kun toisinpäin, mitä kakkonen saattaa olla (niin liian helppo...), onkos siitä mitään uutisia/tietoa tullu (varmaan oma ketju ois paikallaan, paitsi eipä taida PS2:lle tulla, tai siis ei tule, mutta muualle vaan tekemään :p)?

Stuntman littuTV:en ja Z5400 kera -kuva!

JoopS :p... :D, hemmetin hyvä pelihän toi =), mutta ihan liian vaikea :|, jopa tämmöselle konkarille :x... B)... :whistle:... :'(, TSII-SUS :|?!?!? Ja entäs sitten toi kakkonen =), onkohan yhtä hyvä/parempi <3, vähämpä epäilen :/, aika kertokoot :)... :'(... :p... :D! No mutta, kaippa sitten vaan jatkamaan...


...minillä pollarit pa5kaX =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeee :D!

Kaupassapa hyvinkin...


Joo aika vähäiset ostokset khyllä :/, muuten siihen on syy B)... :p... :D, tai pari:


1) Aamulla piti käydä kaupassa kun oli unohtunu ostaa evästä :ashamed:... :'(... :p... :D, niin samalla tuli ostettua tulevillekkin päiville sitä :saint:, joten nyt ei tarvinnu ku yhen :), joopS :p... :D!

ja


2) Viikonlopulta jäi aikamoinen läjä karkkia joten empä "jaksanu" sitä ostaa :o... :'(... :p... :D, varsinkin kun aamulla tuli ostettua candyä (Tupla patukka) ja nyt (tai sillonku kävi kaupassa :p... :D) noita minidonitseja :), joopS :p... :D!


Syötävä, juotava ja herkku -kuva!


Jaa, että selostaa vai :x?!?!? Noh, lyhyesti menkööt samassa lausessa :)... :'(... :p... :D! Joo eli tuli ostettia Mansikka mehua (ihan OK:ta :)...), Mini donitseja (ihan hyviähän nää :), vaikka aika hintavia 2,19€ hinnalla :/, varsinkin kun aika pieniä a.k.a. vähän ja aika mauttomia on :|, mutta khyllä nyt ihan ostettavan arvoisia :), ainakin sillon tällöin :p, joopS :D! Ainoa vaan että aika hemmetin nopeasti nää syö :/, töihin taas jää lähes yhtään :ashamed:... :'(... :p... :D) ja Meetvurstipizza (sepä se...)!


"Työ" donitseja vetelemään =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeee :D--->

Parrankasvu "Sixth Step" Edit.3!


ssss

Sinne lähti "Sam and Gollum" :'(, ja Vk!


Joo sinne se sitten lähti "Sam and Gollum" harhashitistä (:D), koska..., joo empä jaksa kaivaa niitä shittitekosyitä :|... :'(, joopS :p... :D! No mutta, ensi viikolla taas jotain yhtä laadukkaita kuvia vaan pistämään =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeee :D!


Joo hoidetaan tässä samalla Vk a.k.a. Viikon ketju :), paljoa kun ei ole siitä sanottavaa :/... :'(, joopS :p... :D!


Viikon "Yleinen kamera & videokamera" ketju!


Joo eipä tosta tosiaan paljoa ole sanottavaa :/, kamerasta on tullut pölistyä sinne =), ennen ja jälkeen oston :), jonka kautta harhashitti löytyikin <3, poistelemaan mun TOD LOiSTavia kuvia :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!


Mitäs sitä ens viikolla, HMMMmmm, no vois..., jätetään se sinne sitten B), jepS!