Thursday, April 5, 2007

Pizza and South Park time <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo South Parkkihan se sieltä kohta alkaa =), joten ei muuta kun syömään pizzaa <3... =)... B), joka tehtiin jo Idolsin aikaan :x... B)... :p, EHEHHEHEEEEEeeeeeee :D!


Omaa oksennustako aijotaan vai vetää :o... :x... :p... :'(, EHEHEHEHEEEEeeeeee :D!

Kaikki (herkku) ostokset <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo siinäpä ne kaikki herkut nyt sitten on hiAnossa pinossaH <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eipä taida ihan mennä tänä viikonloppuna, puhumattakaan edes koko lomasta <3... =)... B)... :/... whistle:... :'(... :D!


Or maybe I'll just eat those by myself =)... B), in a couple of days :ashamed:... :'(, EHHEHEHEHEEEeeeeeeee :D!

Tässäpä nätit CD:t <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ihan hiAnot on =), varsinkin Medal of Honourin eriväriset <3... =), FUCK YEAH :D!


Nyt sisään noita ja HETI =)... B), mutta eräs vattupää (:D) vaan estää :|... :'(... :D!

Vai että loppumaisillaan :x... :p, BUAHAH :D!


Noitahan on vielä jäljellä ruokkimaan kokonainen perhe, no armeija samantien <3... =)... B), EHEHEHEHHEEEEeeeeee :D! No mutta lähinnä vaihtelun takia ostettiin muita :), jaksa kokoajan noita samoja :/ (lähinnä irtareita, suklaa ja sipsit kelpaa <3...), EN TOD!


Loppumaisillaan :x... :D, mikään sika ole :|... B)... :whistle:.... :'(, EHEHHEHEEEEEeeeee :D!

Khyllä saatiin paremmat <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo 9,90€ oli sekin (War Chest) joten TOD kiitos tänne lisäosineen <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo aika yksipuoliset pelit sitten khyllä tuli :/... :'(... :D, mutta parasta kun on niin <3, vaikka aihe :/... Joo kaupassa ja Lidissä tuli myös käytyä ku herkut jo vähän lopussa :o... :x... :/... :ashamed:... :'(, joopS :D!


Sotatanner jyrisemään =)... B), kuhan päästään eroon tästä Vista SHITISTÄ :|... :'(... :D! No mässyä (jotka jo vai loppumassa :o... :x... :'(... :D) ja limua vaan koko yö ja tyhjennys =)... B)... :/... :'(, FUCK YEAH :D!

Pelejä ostamassa <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo tuttuun tyyliin mentiin taas viikonloppu/loma mässyostoksille <3... =)... B), mutta tällä kertaa törmättiin samalla pelialennus laariin :), FUCK YEAH :D! Joo tommoset pelit sitten löytyi :), aika sota painoitteista <3, ehkä liikaakin :/... :'(... :D! Mutta parasta "lajia" kun on eli FPS räiskintää niin mikäs siinä <3... =)... B), paitsi voisi olla eri aiheisia, ainakin joku noista... Joo mutta pienoinen ongelma vaan näkyy ruudussa :'(... :D: ostaakko pelkkä Medal of Honour ja Battlefield (sekä C&C Generals, joka ei khyllä pahemmin kiinnosta :/, paitsi "ilmaseks" tietenki <3...) 19,90€:llä vai kummatki (ilman Generalsia khyllä :/...) lisäosineen (vaikka ei khyllä kaikkine :'(... :D) 9,90€ (ainakin Battlefield, tiedä sitten War Chestistä kun ei ole hintalappua, joka ton ongelmalliseksi tekikin...)! Joo selvä valintahan toi, molemmat lisäosineen <3, kuhan War Chestin hinta nyt olisi kohdallaan eli max n.15€... Eli toisinsanoen jouduttiinko tässä nyt tyytymään yhteispakettiin War Chestin liian kalliin hinnan takia :/... :'(... :D!


Come on War Chest, be FUCKING cheap =)... B)... :/... :'(, EHEHEHEHEeeee :D!