Thursday, February 15, 2007

Philips karkkirasia South Park nuQ <3... :'(... :D!


Joo it is that/this time, last bloggare and soon to bed :'(... :D, mutta torstai tyyliin ei haittaa lähes yhtään, nyt voisi jopa sanoa että EI YHTÄÄN :o... :x, no vähänkö odotan kajareiden jyrinää <3 <3 <3... =)... B), TOD YEAH :D! Voisi melkein jopa nyt mennä nuQ ja antaa South Parkin jäädä kykkimään Philliin :x... :'(... <3... B)... :D, mutta ei sentään :|... :'(... :D, timeshiftauksella se katotaan =), kunnon sellaisella jossa näkyy ajat ja pystyy kelaa eri nopeuksilla ja, noh, parempi toi vaan on :p... <3... =)... B)... :D! Joo eli huomenna sitten näemme, kajarien asennusten myötä <3... =)... B), AWESOMEh <3... =)... B)... :D!


Olisipas jo huominen <3...

Ihaillaan nyt uutta hankintaa vielä <3... =)... B)... :D!


Joo ihaillaampa tota nyt vielä kerran (niin tänään, khyllä niitä kuvia tulee satelemaan jatkossa vielä <3... =)... B)... :D)! Joo kaupasta otettu kuva tällä kertaa :), vaikka voisihan samanlaisen luukut ja kelkka auki (<3... :D) kuvan ottaa kotootakin B)... :D, mutta jaksa nyt availla :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo on khyllä HEMMETIN komeaH <3... =)... B)... :D, tai no, aika perus mutta oma kun on niin <3... =)... B), YEAH :D! Joo voisikin lähteä tästä räpläilemään lisää <3...


NICEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee <3...

Siinä se nyt sitten on =): Philips "HTS3300" Bourne <3... =)... B)... :D!


Joo toi sitten tosiaan hommataan huomenna tallentimen seurasi <3... =)... B)... :D, vaikka eri huoneissa onkin :D, kai sitten joku asusero tai jotain :D, mutta ei ne khyllä koskaan yhdessä tule olemaankan joten :x... :p... :'(... :D! No hankitaan mun laite kokoelmaan <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta voin khyllä TOD veikata että huomenna tulee Transporterin äänitehosteen TOD kelpaamaan =), TOD <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta pitää sitten MatoApinan kanssa joskus pitää leffailtaa pizzojen kera =), TOD!


AwesomeH <3...

Muitakin ostoksia tosiaan oli/tehtiin <3... =)... B), YEAH :D!


Joo kuten näkyy, eihän nyt pelkkää soitinta/tallenninta vain huvittanut ostaa :|... :/... :'(... B)... :D! Joo eli mässyä ja perjantaille leffa(/leffat) tuli ostettua =), kuten pitikin :), mutta olihan toi nyt samalla otettava mukaan ku siinä niin kiilsi <3... =)... B)... :D! Joo eli Transporter 2 ja X-Men (3): The Last Stand tuli sitten ostettua 20€ 2kpl hintaan =)... B), YEAH :D! Joo huomenna sitten kattellaan herkkujen kera Transporteri, X-Men kun on jo nähty niin se saa olla sitten vaikka lauantai jämäherkku leffa :)... :'(... :D! Joo eli mässyäkin tuli sitten ostettua huomiseksi (ja tietenkin täksi päiväksi <3... =)... B)... :D) valmiiksi kun sen Philips "DVDR3450H" Bournen hankkii huomenna =), eiku mitä mä höpisen :x, siis kun Philips "HTS3300" Bournen (:D) hankkii (199€:n tarjouksesta löytyy =)...) :x... <3... =)... B)... :D! Joo eli reippaana poikana (:D) kun tän tallentimen tänään hain niin huomennahan voin sitten hakea sen/ton kotiteatterin (joo tarkotus oli vasta ens viikolla hakea :/, jostain ihmeen syystä :x... :'(, mitä sitä nyt odotella kun voi heti <3... B)... :D), YEAH B)... :D! Joo eli huomenna sitten Philipsit jyrää kuvallaan (niin olkkarissahan on Philipsin DVD+VHS Combo ;)... :D) ja äänellään <3... =)... B), TOD LOiSTavaaH! Joo mutta mässyihin <3... =)... B)... :D, tosiaan tuli hankittua Kilon laatikko (perus hyvä ja halpa settihän toi :)...), Halvan salmiakki kala (pitihän nyt tota uutuutta maistaa ja ei pettänyt :), hyvää on =)...), Fazerin punainen (joo pitkästä aika tätä :), vaikka sinistä khyllä just oli :/... :'(... :D) ja Geisha suklaalevy (voisipa sanoa parhaaksi suklaaksi <3, mutta HEMMETIN kallista vaan :|... :/... :'(... :D)! Joo mutta eihän noilla nyt pärjätä :/, EHEI :|... B)... :D, huomenna sitten lisää =), niin sipsit ja limu vaan, karkkia ja suklaata on tarpeeksi :)... :/... :'(... :D! Joo sanalla sanoen TOD TOD TOD LOiSTavaaH <3 <3 <3... =)... B), YEAH :D!


Kotiteatteri pauhaamaan <3...

It's MINEEEEEEeeeeeeeeeee <3... =)... B)... :D!


Joo kuten kuvasta näkyy, tuli sitten kilon karkkilaatikko hankittua <3... =)... B), EHHEHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!!! No ei sentään :'(... :p... :D, tai khyllä =), niin sekin, mutta pääasia hankintana Philips "DVDR3450H" Bourne <3 <3 <3... =)... B), TOD TOD TOD LOiSTavaaH! Joo siellä se Losti menee kovolle <3, "kunnolla" eikä miteinkään "kämäisesti" ilman säätöjä kuten Kissi shitillä :|... :/... :'(, se on nyt historiaa (kuhan ensin kattoo siellä olevat ohjelman ja kopio Phil... Jason Bournen :D...)! Joo mutta nyt on siis laatu laite VIHDOIN (:|... :'(... B)... :D) ohjelmille <3... =), vaikka khyllähän tallentava digiboxi olisi parempi =)... :/... :'(, tai tiedä nytten, aika samanlainenhan toi on (varmaankin, hirveästi kun ei ole kokemusta :/, aika lähellä Matskun Topfieldiä säädöillään/kelauksillaan :), paitsi ei voi kuin yhtä kanavaa :'(, mutta aika harvoin nyt tarttee kahta...), mutta kuva vaan ei ole niin hyvä :/, mutta eipä ole antenni kuvassa valittamista :), vaikka olisihan se digitaalinen parempi :/... :'(... :D! Joo mutta khyllä nyt TOD kelpaa uusi laite säätöinen <3... =)... B), YEAH :D!


VIHDOIN ja VIIMEIN kunnon laite =)... B), YEAH :D!