Tuesday, May 5, 2009

Kaikenlaista sälää tuli ostettua =), joista en :(... :x...


Joo kuten näkyy :p, niin vähän kaikenlaista ja näköistä sälää tuli ostettua =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta kuten otsikko viittaa :/... :x, niin "joista en..." jaksa pölistä sen kummemmin :(, itQ :'(, joopS :p, EHHEHEEeeeeee =D! No mutta kait sitä on PAkKO jotain heittää noista :)... :/... :'(... :p... :D, noh...

No limua tuli ainakin ostettua ihan mukavasti lisää =)! Tai siis Hulkin tuli :p... :x, Hulkin limuja kun toi "Lidl Cola Six Pack" on :)... :'(... :p... :D! Mutta eipä omassa määrässäkään mitään valitettavaa ole kun jääkaapissa on parisen limua ja yks noista Lidl colista on myös (muiden kuvassa olevien lisäks) mun =)... :x, Hulkin yksi puuttuva cola kun on jääkaapissa kylmenemässä leffailtaa varten keskellä olevan pullon ollessa mun =) (eikä siis Hulkin mitä voisi luulla :p...), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Leffailtaa tosiaan taas jälleen kerran (niiden määrän laskuissa oon menny ihan sekasin, ihan kun jotain lukua oisin edes yrittänyt pitää :p...), syömisenä toimien vanha kunnon "Spaghetti 'la Bolognese" *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Leffojakin tuli ostettua ihan mukavasti =), kuten Jackass: The Movie (2002) ja Jackass Number Two (2006) TOD LOiSTavassa boxissa sellaisessa B)! Ai miksi ostaa kahden leffan boxin jos omisti jo toisen niistä :x, noh, no elokuvia kun voi jaella pois halukkaille niin halutessaan :saint:, joten..., joopS :p, EHHEHEEeeee =D! No onhan toi vähän rahan tuhlausta :/, mutta boxia kun olen himoinnut dicki teltassaan (=D) ja pikkuveljelle kelpaa hyvinkin ykkönen (joka mulla siis oli) :), niin asiahan oli ihan selvä =), ykkönen pois ja kauan himottu boxi "tilalle" puuttuvan kakkosen kera *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Sitten myös vähän Arskaa kehiin *SYDÄN*, jolta multa ei ennen noita löytynyt lähes yhtään sen leffoja :x... :/... :'(... :p... :D! Mutta ei mikään kovin iso ihme kun ton leffoja oon niin paljon ajan saatossa raiskannut =), mutta, no khyllä niitä voisi vähän enemmän omistaa :/, mitä nyt teenkin *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Jaa että leffojen nimet/mitkä leffat :saint:, noh, no Last Action Hero (1993), The 6th Day (2000) ja Terminator 3: Rise of the Machines (2003) sellaiset =)! Joo Sperminator (:D) löytyi jo :)... :/... :'(, mutta, no pois jakoon vaan sitäkin samaiselle kun Jackassissäkin (eli pikkuveljelle) :saint:, joopS :p... :D!

Sitten mässyäkin tuli ostettua ihan mukavasti =)! Mutta miksi noin paljon :x, tai paljon ja "paljon" :p, no Stockan kortilla on ikuisuuden lojunu joku femma (5€) :), nyt kun sen kaupungilla ollessa muistin =), niin tuhlaukseen vaan :saint:... Olisihan tota voinut säästää isoa ostosta varten (saaden siitä 5€ pois...), mutta, no on toi aina vaivannut kun se on tullut mieleen :/, I dont like "lahjakorteista" :|... :/... :'(, paitsi semmosista joista saa loppurahat takas (niin ja sillon jos se saan kerralla tuhlatuks järkevään, kuten vaikka Ikeaan joku 200€:n kortti *SYDÄN*, *wink* *wink* =D), joopS :p... :D!

Sitten on vielä pari "kodin tarviketta" :saint:, kraanansuutin ja ompelutarvikkeita :)! Eipä kummassakaan ole varmaan mitään ihmettelemistä :), mutta, no kraanansuutin suuntamaan vettä (ja ilmeiseti säästään 40% vedenkulutusta :)... :x... :p... :D) ja ompelutarvikkeet jos jotain pitää ommella, kuten nyt pitää irronnut nappi laittaa paikoilleen :saint:... :p... :D!

Joo tässäpä tämä nyt sitten alkaa olemaan :), EI :|... :o... :p... :D, nimittäin...


...kuvasta (ekasta) unohtui Laugh or I'll Shoot Collection -boxi =)! Joo Matskuhan sen bongasi jostain "ihme kaupastaan" (:D) ja, noh, no khyllä TOD kelpaa =), varsinkin kun tota on jonku/ellei yli vuodenkin odottanut *SYDÄN* (toivon khyllä jo vähän loppuessa :/... :'(, mutta...), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! "Kuvasta" unohtui myös sipuli :/... :'(... :|... :x, no se unohtui jo alunperin kaupasta :(, ton ollessa vasta haettu lähikaupasta :), viimesillä voimilla sellaisilla haettu :/... :'(... :|, joopS :p... :D! Kuvassa näkyy myös kraanasuutin toiminnassa :), ihan kätevähkö laite khyl =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ja mihin kraanasuutin sylkee vettä :x, no...

Kaikenlaista mammutti sälää *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!

Ekasta kuvasta unohtunutta sälää :'(... :saint:... :p... :D -kuva!

PS. No tulihan sitä tekstiä sittenkin jonku verran :), mutta, no ehkä tauko (lähes päivän :x... :/... :'(... :p... :D) vaikutti siihen :saint:, joopS :p... :D!


...puhtaaseen tiskialtaaseen eli tiskit on hoidettu =), tai sitten ne on vaan heitetty jonnekkin nurkkaan :saint:, jaa-a :p, mutta, no mä lähen tästä Hulkin kanssa kattomaan Arskan leffaa (6. Päivä) ja syömään "Spaghetti 'la Bolognesea" *SYDÄN*, ADIOS :), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEEEeeeee =D!