Saturday, June 30, 2007

Hyvänyönblogaus <3... :x... :p... :D!


Joo voisi huvikseen tehä tämmösen <3... =)... B)... :p, paikkansa kun varmaan pitää :x, niin blogauksien osalta, tänään (huomisen puolella ;)... :p... :D) kun tuskin enään mitään jaksaa blogailla :/... :ashamed:... :'(, mutta huomenna sitten taas jotain shittiä B)... :p... :D!

PS.Kuvan tarjosi MatoApinan Jaak... Hul... Raphael <3... =)... B)... :p... :D!


Tietokonetta (kannettavaa sellaista B)... :p... :D) ja TV:tä (littu sellaista B)... :p... :D) siis 24/7 nuQmiseen asti <3...>

Vai että SoF 3:sta tulossa :o...


No mikäs siinä =), ihme ettei ole tommosesta kuullut inahdustakaan :x, joka..., joo chatista kopionti taas <3... =)... B)... :/... :ashamed:... :'(... :p... :D:


Jahas, tämmösestä projektista oo kuullut inahdustakaan (ennen tätä) :x, joka ei voi khyllä kovin hyvää merkitä :/, tai tiedä sitten... Joo ykkönen on khyllä ihan puhkikulutettu, jota vieläkin välillä kuluttaa kun innostuu pelaamaan B), lähinnä khyllä vaan LOiSTavaa moninpeliä B), mutta onhan sitä yksinpeliäkin ihan kiva hakata! Kakkonen nyt on taas jäänyt vaan pieniin testailuihin :/, lähinnä kun kone ei oikein pyöritä kunnolla :'(, mutta aika buginen oli ja tehtävät aika tylsiä, mutta khyllä se ilman tökkimisiä olisi läpi mennyt :), jota ehkä vielä tulee tekemään B) (jos vaan jaksaa enään ku uuden koneen hankkii...)! No mutta innolla odotetaan ensimmäisiä trailereitä ja ennakkoja tosta =)...


Joo ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa =), vaikka Die Hard 4.0 haisee #&%£$!* (:D) asti :|... :/... :'(... :p... :D!


Mitäs seuraavaksi...?

Die Hard 4.0 tosiaan nähtiin =)...


Joo jotain voisi jo tähän sanoa (arvostelu kun aiotaan tehdä B), tiedä sitten koska :/... :ashamed:... :'(... :p... :D), tai siis kopioda chattiin heitetty juttu <3... =)... :/... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH B), EHEHHEHEEeeeeeeeee :D!


Joo nähtiimpä nyt sitten tämäkin =), mutta eipä nyt mikään kovin erikoinen ollut :/, varsinkin jos vertaa siihen ygöseen B)... Joo se mikä pilasi eniten oli toi yliöveryys, ihan järjettömiä kohtia oli, kuten..., no empä spoilaa (arvostelussa sitten)! Ja mitä Bruceen, no liian vanha khyllä oli/on jo, ainakin mun mielestä. Niin ja edellisiin leffoihin ei paljoa viitattu (mikä "moka" taidettiin jo tehdä kolmosessa...), ei hyvä! No mutta hiAnoa actionia sentään piisasi =), mutta eipä se nyt paljoa pelastanut, aika huonohko elokuva oli, josta kiitokset khyllä kuuluvat ygöselle B)...


Joo arvostelussa sitten enemmän =), vaikka eipä pahemmin huvita tommosia arvostella :/, mutta khyllä nyt ygösen kunniaksi <3... :'(... :p... :D!


Pienoinen pettymys siis oli :/, joka khyllä oli jo tiedossa B)... :p... :D!

Khyl kelpaa Wormsii pelata litulla sängystä <3...


Joo khyllä ois aikoja AIKOJA sitten pitänyt tämmönen "järkkä" (littuTV:n hankinta siis, eipä tossa järkässä nyt mitään erikoista ole :/... :'(... :p... :D) jo tehdä <3... =)... B), mutta sossupummina vaan makoilin :/... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D/EI noH :x, no koska sehän oli TOD LOiSTavaaH <3 <3 <3, FUCK YEAH B) B) B), EHEHEHEHEEeeeeee :D! Joo tässä vielä toinen kuva (samasta kohdasta kun aikasemmassa blogauksessa) <3, niceH B)... :p... :D!


Velä kun hankkii sen KUNNON koneen B), niin ja Full HD telkun =), eikä sovi unohtaa GayStation 3:sia, uusia kameroita (khyllä semmosen järjestelmä mikä lienkin voisi hommata paremman digi "lelu" kameran lisäksi =)...) jne B)..., FUCK YEAH :D/noH :x, rahaa kun palaa v|tusti :|, mutta mikäs polttaessa :saint:... :p... :D!

Wormsi imee <3...


Näköjään kaiken tilankin :'(, 13Mt tavua tilaa :o :o :o, OMG!!!111 WTF!!!111 :p... :D! No hetkessä päästiin 10Gt:hen ku pistettiin irtokovolle shitit (:D) B), ihme ettei kone poksahtanut :o... :x... :'(... :ashamed:... :p... :D?!?!? Joo tässä nyt pieni kuvasarja huvin vuoksi <3, niin video/videoita TOD aiotaan tehdä (ihme jo ettei ole aikasemmin tehnyt/tullut mieleen tehdä :x, no laiskuushan se :ashamed:... :'(... :p, mutta uusien äänien kera semmosesta oo tietoakaan <3... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEEeeeeee :D, mutta kuvasarjaan <3, Mini-Gun sellaiseen B)...):

1.Vaihe!

2.Vaihe!

3.Vaihe!

4.Vaihe!

5.Vaihe!

6.Vaihe!

7.Vaihe!

8.Vaihe!

9.Vaihe!

10.Vaihe!

11.Vaihe!

12.Vaihe!

13.Vaihe!

----------------------

Joo ja nyt kattoo Die Hard 4.0:aa =), FUCK YEAH B)... :p... :D!


Madot jyrää <3...