Thursday, June 14, 2007

Päivä on ohi, mutta, MUTTA 2 muttaa...


Joo yksi "hymiö" (no empä tota semmoseks sanois) pääs nyt lipeämään, mutta se sallitaan, jo sen takia että aika vähäiset blogaukset oli Valentinolla ja..., joops! No mutta huomenna pääsee taas "raiskaamaan" (heh) hymiöitä ja mikäs sen parempi ajankohta kun viikonlopun alku, puhumattakaan kun littuTV aiotaan hakea, AIJAI (raiskaus jo nyt sentin päässä, EHHEHEEEEEEEEEEeeeeeeeeee)! Joo mutta hyvin se Valen... GoatseTino (heh) veti, katsokaa vaikka (ylhäältä)!

Joo mun puolesta tossa uus nimi Valentinolle, tästä blogauksestahan (tai sen erään kohdan pohjalta) nimi "syntyi", jäädäkseenkö, JAA-A! No mutta mä en jää enään sekunttiakaan tähän koulukirjakieli maailmaan, ihan tuskaa?!?!? Huomenna sitten palataan todella innolla tuttuun ja turvalliseen "raiskaus" tyyliin, ehkä "komeimmillaan" ikinä, EHHEHEEEEEEEeeeeeeee! No mutta, nyt nukkumaan että jaksaa huomenna "raiskailla" oikein olan takaa (heh), joops!


Thank you GoatseTino for this torture, payback time is coming and soon, EHEHHEEEEEeeee!

Halo 2:nen sitten tosiaan hankittiin!


Joo tuli toi sit hankittua VIHDOIN ja VIIMEIN, FUCK YEAH, vai sanoisko TOD fuck yeah, koska ton ostohan muistuttaa lauantaina saatavasta littuTV:stä jolla ei tota raiskata vaan rakas... nautitaan, heh! Joo mitä nyt jonku tunnin pelasin niin ihan V|TUN "kivaa" se oli tolla pikkuTV:kin, mutta entäs sitten 32 tuuman litulla HD kuvalla kaikki kajarit käytössä (jos nyt sen äänijutun saan, mutta kyllä se 3 kajarillakin edelleen menee), SANOINKUVAAMATONTA! Joo melkeinpä sitä voisi vaan jatkaa pelaamista, "raiskaamista" (heh) sellaista, on toi vaan V|TUN loistava, mikäs sen kivempaa kun räiskiä kahdella aseella (harmi vaan ettei ihan kaikilla voi, mutta suurimmalla osalla sentään), aseita ollessa vielä paljon uusia (niin mitä vasta tunnin ehin pelaa, edetessä tulee varmaan vielä enemmän), kun osumakohdatkin on "kivempia" (paremmin tuntuu/näyttää osuvan vihollisiin kun ykkösessä), puhumattakaan kuvassa olevasta kohdasta jossa saa tankilla paukutella mielin määrin (lataa vaan maan alusta/edellisen checkpointin kun loppuu toi tankkiräiskintä *WINK*), joka on vielä maassa, niin meidän maapallo maassa, eikä missään ykkösen tylsähkössä viidakossa (no ei se nyt ihan tylsä ollut, mutta maapallo on paljon kivempi)! Eli todellista herkkua on, mitäs Halo 3:nen sitten tulee olemaan, parempaa kuin SANOINKUVAAMATON (heh)! Tulis jo, vaikka kakkosen ehin vasta just alottaa...


Elämääkin suurempi peli, entäs sit litulla ja täysillä äänillä, löydy edes sanaa...

Itä"kortinhaku"keskus reissu 2007 -tarina!


Joo Itäkeskukseen lähdettiin sitten hakemaan uutta luottokorttia edellisen (K-Plussa Mastercard) tilalle, koska se mentiin hylkäämään, TSII-SUS?!?!? No suunnaksi sitten vain Gigantti, josta luultavasti/eiköhän (*kröhöm*, heh) saa sen luottokortin, koska niitten oma se on ja pienempää luottoa hain... Joo, eipä siinä kauaa mennyt, niin hakemuksen teosta puhumattakaan kun itse kortin sai, vielä HETI ilman odotteluja (tai korttia en vielä saanut, mutta ilman sitä voi ostaa), niin/noin sitä pitää, ottakaa mallia K-Shit Motherfuckers (heh), todellakin! Joo ja toihan sitten merkitsi että lauantaina vaan ostamaan sitä littua (uusi järkkä kun pitää tehdä litulle, taas, mutta siivota ei "tartte" joten helppo homma) eli ei muuta kun ostamaan Kolkille sälää johon se littuTV on "pakollinen", kuten äänijohtoa/laitetta (Microsoft Advanced Av-Pack) 5.1 ääneen sekä yksi peli, Halo 2:nen semmoinen (olisi sitä voinut Dead Risingin myös jo hankkia, mutta jätetään se myöhemmäksi ettei ihan huku noihin peleihin jolloin on vaikea päättää mitä pelaisi) jota (kuten ei muitakaan, paitsi Tennis nyt menee ja tietenkin ilmaiseksi saatu GoW, jota en olis kyllä ostanut ilman kunnon TV:tä, mutta ilmaiseksi kun tuli niin...) ei huvita "raiskata" pikkushitillä, mutta "testiä" nyt tietenkin jo tänään (lauantaihin asti, heh), todellakin! Joo eli suunnaksi vaan Free Record Shop (jossa Halo 2:sen olen nähnyt) ja OnOff (josta johdon saa, Anttilasta yms kun ei jostain syystä saa/löydy), mutta matkalla törmäsin Carolssin mainokseen jossa mainostettiin uutta hampurilaista (Arizona), joten sinne vaan ostosten jälkeen Mäkin sijaan, syömään kun oli muutenkin tarkotus mennä ja vaihtelu tekee hyvää, ihan liikaa syönyt noita Mäkki purilaisia, *puke*!

No sitten saavuttiin sinne Free Record Shoppiin joten ei muuta kun peukkukuvaa, ihmisten töllätessä, häpeää...

No Halo 2:sen siellä sitten kiilsi kuten muistelinkin, joten ostamaan vaan. Sitten se laitettiin reppuun (kuvaa en enään "jaksanut", no kehdannut ottaa) ja suunnaksi OnOff josta ostamaan sitä äänijuttua. Mutta mitäs MITÄS, eipä ollut varastossa yhtään joten tilaukseen Vantaan varastosta sai mennä, niin noitten kauppaan, mihinkään kotiin ole 10€:llä tilaamassa, sehän on 1/3 koko johdon hinnasta, TSII-SUS?!?!?

Joten muutama päivä nyt jodutaan odottamaan sitä, tai ei ehkä ollenkaan koska lauantaina sen vasta ottaisi käyttöön ku litun hankkii, jolloin äänilaite on jo saattanut saapua, saa nähdä! No mutta sitten ei muuta kun sinne Carolssiin syömään (kaupan kautta karkkia ja juotavaa ostaen, josta en "muistanut", no jaksanut ottaa kuvaa)!

Hyvältä näytti purilainen ja siltä myös maistuikin, uudestaan voisi taas joskus vetäistä!

Mutta sitten tuli se ikävä hetki kun kaikki/hampurilainen oli syöty (paitsi suolakurkut, joista tykkää sitten ollenkaan), mutta eipä sitä enempää olisi edes jaksanut syödä, tai ranskalaisia ehkä, mutta..., joo!

No mutta sitten vaan kotiin (hyvät ruoka/päiväunet bussissa ottaen) ja ostokset (ja Akkari) latomaan sängylle, ihan OK:t oli, vaikka äänijuttu puuttui ja se kortti ("jota" voi kyllä käyttää ilman sitä), mutta luultavasti lauantaina saapuu jo se äänijuttu, pääasia kuitenkin että littuTV saadaan lauantaina "kortilla", kyllä 3 kajarillakin pärjää ihan hyvin (varsinkin ku yksi niistä on se tärkein elu Subwoofer), FUCK YEAH!

No mutta sitten vaan Halon hakkaukset/"testit" pystyyn, MAHTAVAA!

Korttia, hamppari mainosta, Haloa, ei äänijuttua (itku, heh), syömistä, bussissa ruoka/päiväunien ottamista, latomista ja pelaamista, KHYL!

Ei hymiöitä vain tänään, VOI TSII-SUS...


Sanonko mikä, aivan pakko saada laittaa hymiötä ja tummennuksia ja alleviivauksia yms loistavuutta, nyt veto perutaan ja heti! Tai sitten ei, TSII-SUS... Noh, kai sitä jotenkin pärjätään, mutta huomenna kyllä räjähtää sitten pankki, viikonloppukin kun on/alkaa, FUCK YEAH!


Joo ja uusi bannerikin tuli sitten postiin (ihan pyytämättä, WAHT?), ihan hienohan se...


Vai että ei hymiötiä, no sanotaan se, VOI TSII-SUS MOTHAFUCKING MOTHAFUCKING CHRIST sentään, todellakin itkut?!?!?