Friday, July 11, 2008

No pizza selittänee jotain :saint:... <3, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No khyllähän pizza, tuleva sellainen :p, jotain selittää :saint:, vaikka ei nyt ihan kaikkea :/... :'(, mutta..., joopS :p... :D! No sekin selittänee aika paljon että huomenna on töitä :/, TSII-SUS :|... |O... :'(, viimeisen niitin (:p... :D) tullessa siitä että aikaisin sunnuntainahan me lähdetään sinne Nyc matkalle =) =) =), joten mässyä ei sillon pahemmin enään tarvita :)... :/... :'(... :p... :D, joten..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta :p...

Viikonloppu mässyt pizzan ja dollareiden kera =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


...mä lähen tästä odottelemaan pizzaa =), blogaillaan Nycistä sitten ehkä, siis TOD *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... :p... :D, myöhemmin :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... =)... B)!

Viikonloppu pamahti käyntiin ja Nyc matka senkun lähestyy <3 <3 <3...


Joo viikonloppu sitten pamahti käyntiin ja Nyc matka on jo sentin päässä =), TOD FUCK YEAH B), joopS :p... :D... =)... B)! Joo mutta :x, no aika vähäiset on khyllä herkut :o, mutta...


...mitä väliä kun matka on jo sentin päässä ja dollarit Visoineen on jo hankittu kuten näkyy =) =) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... =)... B)! Joo tulipa sitten vaihdettua ihan kiva pino noita dollareita :saint:, 600€ eli 920$ nimittäin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kiva pinohan tossa tosiaan on :saint:... :p... :D, pari satasen seteliäkin :o... =)... B)... :p... :D, mutta yli puolet varmaan jouduin vaihtaa takas kun toi Visakin on :saint:, mutta, no mikäpäs vaihtaessa :)... :p... :D, mielummin näin päin kuin toisinpäin :saint:... :p... :D, paitsi jos jotku varkaat päättää iskeä :|... |O... :'(... :p... :D, mutta, no eipä ne ole muhun iskemässä B) B) B), joopS :p... :D! Joo eli seteleitä on ihan kivasti :saint:... :p... :D, mutta mässyjä taas ei oikein ole :/... :'(... :p... :D, noiden seteleidenkö takia :|... :x... :'(... :p... :D, no seuraava blogaus varmaan selvittänee asian :saint:, joopS :p... :D!

Viikonloppu mässyt :saint:, vaan :/... :'(... :p... :D -kuva!!

Dollarit Visoineen =) =) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D -kuva!

PS. Enään tossa ei khyllä ole ihan tasan 920$:ia :/... :'(... :x, koska :o, no oon vähän jaellu noita dollareita sinne sun tänne :saint:, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!


Vai että noiden seteleiden takia karkit joutuis kärsimään (:p... :D) :x... :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! Pyh :|... :p... :D, matka kuume vaan sekottanu päätä tjs shittiä (:p... :D) :saint:, selvittämään B), joopS :p... :D!