Wednesday, May 16, 2007

Päivän "W-tyyli" mies!


Joo W-tyyli sieltä tulee taas pitkästä aikaa =), mutta (aika) varmasti on uusinta :/, mutta khyllä nyt pitää kattoa, tai siis nauhottaa (leffa kun on kesken, After the Sunset :)...), loman kunniaksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D! No mutta, takas leffan ääreen :)...


Just hyvä ja hauska ohjelma =)... :D, uusia jaksoja (uusintaa on :/... :'(...) kun vaan tulis <3...

Päivän "skootteri" auto <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo skootterikin tulee nyt näin loman kunniaksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo yksiä hiAnoimpia, tai siis hiAnoin skootteri mitä ole tähän mennessä nähnyt =), SELVÄSTI <3... B), FUCK YEAH :D! Tommosenhan ottais heti syöden vaikka kiviä (:D) ja myyden kaikki laitteet :x... <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D, niin jos toi jollain n.700€:llä lähtis =), mutta varmaan jossain 2000€:ssä pyörii ton hinta ellei ylikin :/... :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!? No mutta, TOD hiAno skootteri siis =), joka TOD kelpais <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Miksei lähtis 300€:llä =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!

Picasa albumi (ja oma blogi) tehtiin autoille <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo siinähän se/ne =), mutta aika H3LVETIN pieninä vaan jollain ihmeen teksteillä :x?!?!? Noh, ehkäpä tämä selvittää asioita B):

------> Picasa car album =)... B), FUCK YEAH :D! <------


Joo eli VIHDOIN ja VIIMEIN sain ton aikaseks <3... =)... B)... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D! Joo eli tonne sit vaan autot omiin kansioihinsa ihailtavaksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo samalla sitten tein oman blogin noille autoille B), mutta aika turha koska blogaan ne tänne pääblogiinki <3, mutta tuolta löytää nopeammin etsimänsä :), jos nyt edes mitään aikoo etsiä :/... :'(... :D!

PS.Autojen oma blogi...


No mutta, pitäisi noita vanhoja tästä alkaa blogaa tolla uudella että saa ne Picasaan =), mutta ei khyllä ainakaan nyt :|... :'(... :D, mutta joskus myöhemmin sitten :), ehkä jopa tänään yöllä kun kerran loma on <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


NICEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeH (auto, albumi, idea, toteutus jne...) =)... B), FUCK YEAH :D!

Päivän "Meze" auto!


Joo tässäpä tämä =), aika H3LVETIN komeaH khyllä =)... B), TOD!

Tällä ku "sais" mennä töihin niin sitähän menisi viikonloppuisinkin diggi ihan pystyssä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!


I want that car and I want it NOW :|... :'(... =)... B), FUCK YE...noH :'(... :D!

L-L-Lo-LomaaaaaaaaaaH <3, mutta...


Joo loma sitten alkoiH <3, mutta tosiaan vaan päivän :/, mutta yksi päivä tällä viikolla enään viikonloppuun =), joten... No mutta loma siis alkoi <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mässyä tuli taas tuttuun ja turvalliseen (:D) tyyliin hommattua <3, Salmiakki numeroita (ihan OK salmiakki/laku namejaH :)... :p... :D), Fazer Salmiakkitäytesuklaa (ihan OK uutuus suklaa :), tai itseasissa HEMMETIN hyvä <3, tai ei nyt HEMMETIN, mutta :p... :D! Flopin makua on khyllä ilmassa, varmaan lähtee jossain vaiheessa 2kpl 1€:llä <3, khyl TOD kelpais/kelpaa =), tälläkin hinnalla :)...) ja eilisiä Yö Pantteri Mix (ihan OK pussi, floppaus haiskahtaa kuitenkin #&%£$!* viemäriltä <3... :p... :D) sekä ei sovi unohtaa uusinta akkaria =), vaikka ihan sontia noi uudet :|, vanha Pelle Peloton oli LOiSTava <3, ainakin jos vertaa noihin uusiin shitteihin :|...


Lomaa, salmiakkia, akkaria, KHYL KELPAAh <3...