Saturday, November 10, 2007

Joulukalenterit, tai joulukalentereita (:p... :D)!


Joo tuli sitten hankittua joulukalenterit, tai joulukalentereita (:p... :D), koska vielä pitää pari hankkia =).... :saint:... B), joopS :p... :D! Tai itseassa vain yksi :'(, jos edes sitäkään :x, koska täytteet pitää vaan hommata :saint:, mihin muuhunkaan kun omatekoiseen sellaiseen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kuvaa en nyt "jaksanu" ottaa siitä :/... :ashamed:... :'(, mutta (Tiltistä) viime vuodelta (tosta eteenpäin jonnekkin asti :p... :D) löytyy kuvia ja sitten kun täytän sen taas niin kuvia satelee pilvin pimein siitä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli tuli tosiaan sitten hommattua pari kalenteria: perus euron shitti (:p... :D) sekä AIVAN JÄRKYTTÄVÄN hintainen Kinder kalenteri :saint:... =)... B), siis 15,90€ niinQ (:p... :D) makso :o, EI TSII-SUS :|... :'(... :p... :D! Mutta tollahan tulee säästämään :x, no eipä "tartte" ostella mitään "turhahkoja" (no eipä niistä paljoa irtoa iloa :'(... :p... :D) patukoita :), mitä tulee aika usein ostettua :/... :'(! Mutta tommosesta 15,90€ :x, ehkä KUITENKIN "vähän" (:p... :D) liikaa :/... :|... :'(, mutta khyllä nyt joulun takia vois sijottaa :saint:, parasta aikaa kun se on =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja khyllä :p, khyllä nyt ketjukin piti tehä joulukalentereille =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Joulukaleterit =)... :saint:... B), paitsi yksi :'(... :p... :D - kuva!


Joulu, se paras aika B), kolkuttaa jo ovelle =), muistakaa "varoa" tonttuja :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Vai että uus banneri pompahti luukusta <3...


Joo Kraid sitten päätti tehdä Halo aiheisen bannerin =), joten, noh, käyttöön vaan sitä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja voisi kohtapuolin blogata eilen mainitsemisestani ostoksista :saint:, FUCK YE..., joopS :p... :D!

Uus banneri ja xXx (:p... :D) ostoksia -kuva!



Halo senkun jyrää B), mutta vain bannereissa :x, no ole hipassu siihen/niihin (kakkonenkin kun on kesken :ashamed:...) pitkään aikaan :'(, joopS :p... :D!