Friday, April 13, 2007

It's DA WEEKEND <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo on tää khyllä TOD LOiSTavaaH <3... =), varsinkin mässyt ), FUCK YEAH :D! Joo mässyjä tuli taas ostettua ihan mukavasti <3, tai ei khyllä :x... :/.... :'(.... :D, mutta HP:n mässyjä kun on vielä niin ;)... B), FUCK YEAH :D! Joo tosiaan tuli tänään tuli ostettua Arnold toffee donitsi (on tää khyl huippuH <3.... =), FUCK YEAH :D, mutta tiukka valinta HP:n vastaavia vastaan vaan on/oli edessä :/... :'(, EHEHEHEEeee :D):

Muita ostoksia: Apetit Bolognese (ihan OK pizza :)...), DumBle (:D) Mix (parhaimpia suklaita <3, vaikka menee khyllä vähän hedelmänki puolelle, niin punaiset ja oranssi, liila sentään salmiakkia <3, mutta ei mitään parasta :/... :'(, mutta ihan hyvää :), mutta alkuperäinen punainen jyrää <3... =)... :p, FUCK YEAH :D...), Haribo Piratos (näitä on pitänyt jo vähän aikaa ostaakki :), mutta eipä ole huvittanut kun on vaan yhtä laatua :/... :'(, mutta nyt kun laatuja on riittämiin niin kiitos tänne =)... B)... :p... :D! Joo ihan OK:ita on :), jepS :D...), Lidl Cola (sitäpä se ;)... :D, #&%£$!* halpaa ja ihan hyvää :), joopS :D...) ja Fanta Orange (vika HP pullo sitten menee tänään/nyt :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEEeeeeeeee :D! Joo parhaimpiin limuihin kuuluu =), joopS :p... :D)! Joo siinähän ne :), paitsi vanhat :'(... :D, jotka tulee tässä <3... =)... B), FUCK YEAH :D:

Joo mutta nyt vaan uunit pizzaan ja leffaa (HP:lta ostettua Cinderella Mania) tsiigaa mässytelleen sitä pizzaa, sipsejä, karkkia, suklaata ja Donitsia (Hp:nKO/KÖ :x, EHEHEHEEeeeeeeee :D...) <3... =)... B) , FUCK YEAH :D!


Olisipas aina viikonloppuH =)... B), TOD! Niin HP munkkien kera tietenkin =)... B)... :'(, FUCK YEAH ::D!