Friday, July 6, 2007

ViikonloppuH pamahti käyntiin <3...

Jaa-a, ei sitä khyllä jaksaisi pahemmin mitään intoilla/selostella :x, koska pizzaa vaan kehiin ja leffa/ohjelma (varmaan 24:sta <3...) pyörimään jonka jälkeen Dead Rising toimintaan limun ja karkin upotessa kybällä aamuyöhön asti <3, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEeeeee :D! No mutta, kaippa sitä on sitten PAkKO vaan selostella :'(, TSIIIIIIIiiiiiish :|... :D!


Mässyt, Bruce DVD's ja muuta sälää -kuva!

Irtarit: Come on...


Polly suklaa: Taas näitä laatuja mitä ei ole pitkiin aikoihin tullut ostettua, tämän kuuluessa yhteen pisimmistä... No syy on aika selvä, eipä mitään kovin hyviä ole :/, varsinkaan ne pahemmat vielä tummallasuklaalla :|?!?!? Joo eli kahta lajia tossa on (tai ihan varma en ole, mutta suunnilleen ainakin näin): hyvää ja, noh, aika pahaa vaalean -ja tummaansuklaan kera, tumman ollessa aikamoista sontaa :|... :'(... :D! No mutta sen paremman maun vielä vaaleansuklaan kera ton ostaa ihan mielellään :), vaikka eipä sekään kovin erikoista ole kun sen on aikoinaan puhkikuluttanut, mutta khyllä tota nyt aina välillä tekee mieli :), kuten nyt =), joten ostoa vaan B)...


Bruce Willis DVD box: Joo tää on pitänyt ostaa aikoja AIKOJA sitten kiitos hemmetin halpan hintansa =), mutta leffat vaan ei ole kovin kummoisia (paitsi The Whole Ten Yards :), vaikkakin aika kaukana on ekasta :/, niin ja toi löytyy jo VHS:ltä, mutta sitä vaan jakoon jollekkin toiselle :)...), mutta nyt sitten ostin kun pelästyin tota 11,95€:n hintaa, sillä hinnalla nyt mitään ostellla :|... :'(... :D! Eli kokoelmiin vaan B), vaikka eipä mikään kovin erikoinen ole :/, paitsi hintaansa nähden TOD <3..

Leaf lakritsisekoitus: Ihan OK halpis floppi :), joten kiitos tänne vaan B)...


Jatkojohtoja: Printterin härpäkkeen kun meni hankkimaan niin yksi ollaan vajaata :'( (niin mun huoneessa, tai paikkoja/reikiä on, mutta ei sen lähellä mihin ton väliaikasesti tunkasin, mutta äitin huoneessa khyllä on sopiva paikka jonne toi kohtapuolin meneekin...), joten ostin nyt sit kunnon pinon niin eipä tartte taas ensi laitteen yhteydessä tuskastella mistä saisi ylimääräisen jatkiksen väliaikaiseksi/muistaa ostaa mikä varmaan unohtuu (niinku nyt/viimeksi...)! Joo ja voisi ottaa ton ison korvamaan ton yhen 3 pienen jatkiksen pesäkkeen, mutta taitaa vaan yhdellä pienentyä :'( (toista pientä kun varmaan vielä tarvitaan...), joopS :p... :D!


Pizzaa x3: Joo empä jaksa erikseen noita selitellä (mitein oon edes aikasemmin jaksanut :x... :p... :D), Mozzarellaa ja kinkkua siis B), khyllä kelpaa <3... Joo tänään molempia yksi ja huomenna toin..., eiku huomennahan on ranskalaisia+nugetteja B), eli varmaan ensi viikolla toi toinen Mozzarella sitten (tai sitten välipalana huomenna/ylihuomenna) :), joopS :p... :D!


Limut: Joo Lidl Colaa, Pepsiä ja 2x Mountainia, tänään/tänä viikonloppuna menee kaikki paitsi yksi Mountain joka jää ensi viik... siis kahen viikon päähän (pitäähän nyt vaihtelua ensi viikonlopulle saada <3... B)), joopS :p... :D!


Joo eli khyllä kelpaa =), varsinkin nuQminen/valvominen B), mutta ei se olisi (lähes) mitään ilman herkkuja ja ohjelmia sekä pelejä :'(, mutta ne kun löytyy niin B)..., joopS :p... :D!