Monday, June 4, 2007

Chattia Kolkilla, lähes MAHDOTONTA...

Joo tommonen ois HEMMETIN kätevä khyl <3... =)... B)... :p... :D, mutta nyt pitää mennä uneksimaan tommosesta nuQtti saarille, huomisiin...


Tommosen kun sais niin AIJAI =)... :p... :D!

TOD LOiSTava Virtua Tennis <3...


Joo AIVAN MAHTAVA peli =), sekä yksin että tietenkin monin =), joka toimi ihmeen hyvin, tai siis käynnisti, senku vaan käynnisti ja alko pelaa :o... :p, EHEHEHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!


Joo ja MURSKA VOITTO sitten tuli =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, niin ekasta, tokassa vietiin ku pässiä jossain :|... :ashamed:... :'(... :p... :D, kuvaa edes pystyny ottaa siitä häpeästä :|... :ashamed:... :'(... :D!


Vai oliko vaan kiire mennä chattaa :x, Kala Nakkiksen (:D) semmoisen kanssa :), joka vaan no-lifettää 24/7 käymättä koulujaan :x, TSIIIIIIIIIiiiiiiiiiiish :|... :/... :D?!?!? Ottais musta mallia jo, öööööö, niin, joo... Joo tässä loppuosa chatista (zoomilla vielä B)... :p... :D)!


Joo mutta nyt sitten nuQmaan :/... :'(... :D, Kolkin ladatessa hullun lailla demojaaaaaaaaaaaH (ZoomS) =)... B), FUCK YEAH :D!


Tai sitä (nuQmaanmenoa :'(... :D) ennen vielä chatit läpi, ainakin lopettaen kuvakisan (tai siis käynnistäen uusintaäänestyksen kun tasapeli tuli...) ja tekemään Virtua Tennis 3 ketju =)... B), FUCK YEAH :D!


Edit. Virtua Tennis 3 ketju =)... B), FUCK YEAH :D!


PS. Muumipeikolta :x, OK...


Ja huomenna ollaan sitten ihan poikki huonon nuQtun kolina (:D) yön ja chattien venymisen takia :/... :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!?

Vai että "peniksiä" ja "Japski vanhuksia" pitäis löytää :x..


Jaa-a, kattoo ehtiikö p*rnon (:D) latauksen ohella tommosta pelleilyä (:D), ei khyllä taida kun kellokin jo noin paljon :/... :'(, mutta viikonloppuna sitten :), kait :/, joopS :p... :D!


Nyt testaaaaaaaaaaaaaaaaH <3...

Kolkki is MINEEEeeeH <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ainoa vaan että ei tosta telkkarista khyllä ole sitten YHTIKÄS MIHINKÄÄN :|... :ashamed:... :'(, mutta onneksi sitä ei tarvitse kauaa kestää enään =) (toivottavasti, no tuskin, eiköhän se kortti kohta pamahda <3...), littuTV:tä vaan mun huoneeseen B), FUCK YEAH :D! Jaa vai että mitä kokemuksia, noh, eipä nyt paljoa, mitä nyt Gears of Waria testas <3... =)... B), jonka khyllä pilasi TV:n pienuus :|, sekä äänet joita ei saa ilman puuttuvaa johtoa :|, eli taas ostelemaan johtoja :'(, TSIIIIIIiiiiiiiiiiiiish :|... :/... :D?!?!? Niin ja testasinhan mä jotain autopeliäkin kun tuli demo mukana =), siinä nyt ei TV:n surkeus paljoa haitannut :), vaikka khyllä haittas :|... :'(... :D!

Joo ja mitä peleihin, joo en sit hankkinutkaan sitä 2 yhden hinnalla :x, koska pelit oli aika sukkia ja kalliimpi olisi pitänyt maksaa eli eipä olisi tullut lähes mitään voittoa myymällä tota alkuperäistä GoWia pitäen käytetyn :/, olis vaan ollu joku kohtapuolin hajoava käytetty GoW ja voitot vaan jossain parissa eurossa :'(, joten NO THANKS! Joo eli Dead Rising, Saint's Rowit, Virtua Tennis 3:set yms... pitää sitten hankkia ihan "ite" :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!? Joo Live jäi nyt testaamatta :/, tai ei ole testattu, sitä nimittäin seuraaksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, koska tuskimpa mitään löytää/osaa alussa :/... :'(, mutta kohta ollaan Kolkki imutuksen mestareita <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Eli pienoinen pettymys khyllä :/, kiitos pikkuTV:n ja puuttuvan kotiteatterijohdon :'(, mutta ne korjataan kohtapuolin =)... B), FUCK YEAH :D!

Tiltti nuQuuuuuuuuuuu :'(...



Noh, lähdetään sitten sillä luotolla että se tulee mukana :) (kaupassa tietenkin kysyn...), vaikka ostan ton ilmankin, vaikka jää khyllä sitten päiväksi pölyttymään tohon :/... :'(, TSII-SUS :|... :D, koskahuomenna sitten vasta haen sen :/... :'(, joopS :p... :D!


PS.Joo ei hajuakaan missä on joku Atas PC (yksi paikka mikä myy tota...), tuskin edes liikettä löytyykään... Tuolla on lisää <3... :D!


Time to get Kolkki and three games =)... B), two the same :o, which (another one...) I'm gonna change to other game B), joopS :p, EHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nohih, tulihan se vastaus <3... =)... B), FUCK YEAH :D:

04.06.2007 klo 18:28 Stalker kirjoitti: Scart-liitin tulee 100% todennäköisyydellä mukana.

Parempi sitten olla tai ruumita kasaantuu :|... B)... :'(, muussakin kun Dead Risingissä (joka on khyllä TOD syytä saada ilmatteeks vaihdolla =)... :|... :'(, TOD B)!


"...muussakin kun Dead Risingissä", EHEHEHEEEEEEEEeeeeee :D!

Bisnekset käyntiin :o... :x... B), FUCK YEAH :D!



04.06.2007 klo 00:06 Sir Tontsa kirjoitti: Joo Scartilla joudutaan liittämään toi TV:seen :/, ei kai kuva hirveästi kärsi...?


04.06.2007 klo 07:35 pohjola kirjoitti: Ihan kelpo kuvaa silläkin saat. Minullakin menee Scartti Tv:seen. Paketin mukanahan tulee se Scart-adapteri, johon menee ne kolme (punainen, keltainen ja valkoinen) piuhaa. Kyllä silläkin ihan hyvin pärjäät.


Nonih, eli ei tartte nyt sitten miettiä mistä sen Scartin hakis (Anttilassa ja Tiltissä kun ei ainakaan ollut, paitsi joku uber hyber 40€ maksava, ihan kympillä saatavaa perus johtoa ajattelin, mutta kerran kun tulee mukana niin :), mutta onko toi nyt ihan varma tieto, vastausta odotetaan 30min sisään ku..., no kerron seuraavaksi suunnitelmani), tässä suunnitelma:


Joo Tiltistä vois hakea ton Xbox 360 + GoW 379€ paketin, tänään, NYT! Joo ainoa nyt vaan toi Scartti, pitäis nyt saada varma tieto että se tulee mukana, koska jos ei tule niin sit pitää tutkia mistä semmosen sais, eli tietoa kiitos mahdollisimman nopeasti tuleeko varmasti mukana se Scart jakaja =)...? Joo eli kohtapuolin olis tarkotus mennä hakemaan toi, niin sen "kaksi käytettyä yhen hinnalla" paketin kera, joista toinen peli saa myös olla GoW :o, no myyn sen käyttämättömän (arvokkaampi kun se on...) sitten pois, tai yritän vaihtaa sen Dead Risingiin toisessa kaupassa B), eiköhän suostu, ainakin käytettyyn DR vaihtamaan :), mutta pitäisikö sitä vaatia ihan käyttämätön kun kerran GoW:kin on semmonen <3...? Paitsi siinä taitaa khyllä lukea "not for sale" :/, ainakin jollain on lukenut... No sitten myyn/vaihdan sen käytetyn vaan pois ja pelaan sillä uudella :)...


No mutta pikaista vastausta tarttis nyt siihen että tuleeko se Scart jakaja nyt varmasti mukana (Premium paketti siis kyseessä)...?


Joo ja mitä tonne en nyt "jaksanut" laittaa, littuTV:n aion nyt sit laittaa/hommata omaan huoneeseen HD kuvan takia sekä isomman ruudun tietenkin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ainoa että leffailllat ei sit oo niin hyviä kun vois olla :/, mutta tärkein on mun huone <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Mutta nyt VASTAUSTA TOHON SCARTTIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiin <3...


Ihan just ollaan lähdössä <3...

Viikon ketju <3...


Joo kuvassa oleva Xbox 360 -Yleistä keskustelua ja kysymyksiä ketjuhan se tällä kertaa on :), yllätys YLLÄTYS <3... :p... :D! Mitäpä ilman tota ketjua tekiskääs :x?!?!? No khyllä Kolkin sentään saisi mutta väärän mallin varmaankin ja ei tietäis mitään "taitoja" (kuten että ohjaimen Startilla/Guidella voi käynnistää konsolin jossa se tekee samalla ohjaimen "kirjautumisen"...), jotka nyt siis tietää <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta opittavaa vielä varmaan on :/... :'(, mutta mikäs siinä :), joopS :p... :D!

Xbox 360 -Yleistä keskustelua ja kysymyksiä -ketju!


Kolkki is here to the resque =)... B), LOL :D!