Monday, June 4, 2007

Kolkki is MINEEEeeeH <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ainoa vaan että ei tosta telkkarista khyllä ole sitten YHTIKÄS MIHINKÄÄN :|... :ashamed:... :'(, mutta onneksi sitä ei tarvitse kauaa kestää enään =) (toivottavasti, no tuskin, eiköhän se kortti kohta pamahda <3...), littuTV:tä vaan mun huoneeseen B), FUCK YEAH :D! Jaa vai että mitä kokemuksia, noh, eipä nyt paljoa, mitä nyt Gears of Waria testas <3... =)... B), jonka khyllä pilasi TV:n pienuus :|, sekä äänet joita ei saa ilman puuttuvaa johtoa :|, eli taas ostelemaan johtoja :'(, TSIIIIIIiiiiiiiiiiiiish :|... :/... :D?!?!? Niin ja testasinhan mä jotain autopeliäkin kun tuli demo mukana =), siinä nyt ei TV:n surkeus paljoa haitannut :), vaikka khyllä haittas :|... :'(... :D!

Joo ja mitä peleihin, joo en sit hankkinutkaan sitä 2 yhden hinnalla :x, koska pelit oli aika sukkia ja kalliimpi olisi pitänyt maksaa eli eipä olisi tullut lähes mitään voittoa myymällä tota alkuperäistä GoWia pitäen käytetyn :/, olis vaan ollu joku kohtapuolin hajoava käytetty GoW ja voitot vaan jossain parissa eurossa :'(, joten NO THANKS! Joo eli Dead Rising, Saint's Rowit, Virtua Tennis 3:set yms... pitää sitten hankkia ihan "ite" :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!? Joo Live jäi nyt testaamatta :/, tai ei ole testattu, sitä nimittäin seuraaksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, koska tuskimpa mitään löytää/osaa alussa :/... :'(, mutta kohta ollaan Kolkki imutuksen mestareita <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Eli pienoinen pettymys khyllä :/, kiitos pikkuTV:n ja puuttuvan kotiteatterijohdon :'(, mutta ne korjataan kohtapuolin =)... B), FUCK YEAH :D!

No comments: